Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(wow @ 2007 06 14, 17:53)
siandien i darba buvo atejes diedukas vardu Gėjus  blink.gif  o kazkada seniau esu moteriska varda Gėja girdėjus blink.gif

bigsmile.gif .Turbut jaunysteje buvo nekas su tokiu vardu g.gif
Atsakyti
O aš aptikau vardą Laila šiandien, čia irgi Lietuvoj, moteriškai turbūt apie kokius 30-40 metų sprendžiant iš konteksto.
Atsakyti
ankstesniame darbe dirbau su moteryte turincia varda Fransuaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 06 14, 20:41)
ankstesniame darbe dirbau su moteryte turincia varda Fransuaza  smile.gif

O ji lietuve? Siandienos vardadieniai:Almina, Bazilijus, Digna, Gilmantas, Labvardas .Kazin kuriuo reiktu vardu reiketu vaika pavadint? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 14, 20:43)
O ji lietuve? Siandienos vardadieniai:Almina, Bazilijus, Digna, Gilmantas, Labvardas .Kazin kuriuo reiktu vardu reiketu vaika pavadint? g.gif  lotuliukas.gif

Na jei šypsosi kaip katinas grietinę išlaižęs tai Bazilijus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2007 06 14, 19:53)
O aš aptikau vardą Laila šiandien, čia irgi Lietuvoj, moteriškai turbūt apie kokius 30-40 metų sprendžiant iš konteksto.

O as klasioke tokiu vardu turejau.Man labai grazus tas vardas buvo.Tik jos tevai is Kazachstano buvo,tevas ju ambasadoj pas mus Lietuvoj dirbo
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 14, 18:26)
bigsmile.gif .Turbut jaunysteje buvo nekas su tokiu vardu g.gif

kaži ar to dieduko jaunystėje tokios sąvokos, kaip "gėjai" buvo žinomos g.gif

Beje, šiais laikais ir Žydrium kai kam būna gėda prisistatyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joginte: 14 birželio 2007 - 21:10
QUOTE(joginte @ 2007 06 14, 21:05)
  Beje, šiais laikais ir Žydrium kai kam būna gėda prisistatyti  blush2.gif

Vat man irgi įdomu kaip šiais laikais Žydrūnam sekasi. g.gif Mokykloje net keli klasėje buvo, kaip ir neretas vardas tais laikais. Taip pat įdomu kaip Nagliams sekasi, gi toks gėjų žurnalas kažkada buvo, o turėjau klasioką Naglį, normalus vardas tada buvo.

Mokyklą prisiminus, turėjau mokytoją vardu Alisa ir kirpėją vardu Ala. Nedažni vardai, abi lietuvės, bet man rodos kad čia ko gero tarybiniai filmai/muzika įtakos turėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 14 birželio 2007 - 21:25
Šendie su šeima grįždinėjom namolio ir sustojom prie labai senų kapinaičių.Tai ant pamiinklėlių radau iškaltus vardus HIPOLITAS,ELINONAS,ZINAJIDA.
Papildyta:
QUOTE(rytoj @ 2007 06 14, 14:17)
O tai is kur as tada ta Ieva Lota istraukiau? Kazkoks girdetas labai man sitas derinukas mastau.gif

Mūsų draugų šuo Lota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 14, 21:43)
O ji lietuve? Siandienos vardadieniai:Almina, Bazilijus, Digna, Gilmantas, Labvardas .Kazin kuriuo reiktu vardu reiketu vaika pavadint? g.gif  lotuliukas.gif

Almina, Digna, Gilmantas thumbup.gif normalūs vardai.
na, Bazilijus per daug katiną primena. nors aš turėjau dėstytoją Bonifacijų hihihi.gif Bonį rolleyes.gif jis vyresnis už tą filmuką apie liūtą mirksiukas.gif
o Labvardas tai nesusipratimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2007 06 14, 22:23)
Vat man irgi įdomu kaip šiais laikais Žydrūnam sekasi.  g.gif Mokykloje net keli klasėje buvo, kaip ir neretas vardas tais laikais. Taip pat įdomu kaip Nagliams sekasi, gi toks gėjų žurnalas kažkada buvo, o turėjau klasioką Naglį, normalus vardas tada buvo.

Mokyklą prisiminus, turėjau mokytoją vardu Alisa ir kirpėją vardu Ala. Nedažni vardai, abi lietuvės, bet man rodos kad čia ko gero tarybiniai filmai/muzika įtakos turėjo.

na,gal lietuvių (grynų) šeimose tokie vardai ir retesni,bet šiaip pažįstu tikrai ne vieną Alą ir Alisą (nuo 50 iki 19 metų)

o kaip Jums Ūdrys g.gif Brolio kursiokas tokiu vardu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 15 birželio 2007 - 07:43
QUOTE(Ramunita @ 2007 06 15, 09:42)
na,gal lietuvių (grynų) šeimose tokie vardai ir retesni,bet šiaip pažįstu tikrai ne vieną Alą ir Alisą (nuo 50 iki 19 metų)

o kaip Jums Ūdrys  g.gif  Brolio kursiokas tokiu vardu

Aš labai daug Allų ir Alų pažįstų (su 2 l turi būti, bet ne visom Lietuvoje leido įrašyti sad.gif ) ir vieną Alisą, tai visos Al(l)os ne lietuvės, o Alisa vienintelė žinau, bet ji kaip tik lietuvė, nors Rusijoje šitas vardas labai populiarus 4u.gif

O Ūdrys kaip pavardė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodaplauke_ilgakase: 15 birželio 2007 - 08:53