Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

Filomenas pažįstu dvi. 4u.gif
Atsakyti
aš žinau Girjaną.
Atsakyti
Siandien kavineje vis begiojo du vaikai. Patikekite- vienas is ju buvo Cezaris, kita -Kleopatra. Brolis ir sesuo. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2007 06 15, 22:10)
Siandien kavineje vis begiojo du vaikai. Patikekite- vienas is ju buvo Cezaris, kita  -Kleopatra. Brolis ir sesuo.  blink.gif  blink.gif

Kažin ar maytė su tėveliu žino tų istorinių asmenybių biografiją???
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 15, 05:43)
Labvardas tai nesusipratimas  cool.gif

Su tuom Labvardu tai net mano vyras nelietuvis nusprendė kad čia nesąmonė. Pareina kurią čia dieną iš virtuvės ir klausia, kas čia sako tavo tam kalendoriuj per nesąmoningas vardas įrašytas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na moteriškas vardas Kleopatra gal ir nieko, bet kažkaip vyriškas Cezaris tai kažkaip nelabai, taip ir įsivaizduoju kokį storą žemaūgį praplikusį italą tokiu vardu. lotuliukas.gif

Na bet galėtų būti ir blogiau, paieškojau tuos Romėnų imperatorius truputį, tai yra ir tokių variantų: Kaligula, Galba, Vespasianas, Nerva, Trajanas, Komodas, Pertinaksas, Didijus, Karakala, Diadumenianas, Elagabalas, Pupijenas na ir taip toliau. Gerai dar kad aristokratiškų vardų ieškančios mamos šitų kol kas neužmatė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano klasiokė buvo Milisenta - ją taip mokykloje kažkodėl vadino, nors tikrasis vardas - Melisenda
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 06 15, 21:28)
Ar esate girdėję tokį vardą MINOLIJA ? sutrumpintai vadina MINOLĖ.

taip, esame jį ir girdėję, ir aptarę tongue.gif manau, kad tą pačią Minoliją.
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 15, 22:05)
negirdėjau schmoll.gif . bet labai negražus schmoll.gif

esi esi, tik nepameni. kažkada tikrai buvau sakiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2007 06 15, 21:10)
Siandien kavineje vis begiojo du vaikai. Patikekite- vienas is ju buvo Cezaris, kita  -Kleopatra. Brolis ir sesuo.  blink.gif  blink.gif

nu tai kaip brolį ir seserį gan dažnai pavadina Jūrate ir Kastyčiu, arba Egle ir Žilvinu. irgi nei šis nei tas. anie vardai tai tik kad egzotiški
Atsakyti
Pas mane ryte draugė buvo užsukus, ji su savo vaikinu vaiką planuoja ir jau apie vardus pašneka 4u.gif Tai šnkam, o ji sako: aš jau tiek vardų prigalvojau, ypač merdytei, o labiausiai kolkas patinka Midija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš jai ir sakau: ar žinai, kas yra midijos? O ji pasirodo net nežinojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai paskui ir pati kai juokėsi, o aš irgi vos neplyšau iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O įsivaizduokit, jeigu sugalvotų tokį vardą jau kai būtų vaikiukas ir nieks nepasakytų, kas tai, ir duotų paskui tokį? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 11:30)
Pas mane ryte draugė buvo užsukus, ji su savo vaikinu vaiką planuoja ir jau apie vardus pašneka  4u.gif  Tai šnkam, o ji sako: aš jau tiek vardų prigalvojau, ypač merdytei, o labiausiai kolkas patinka Midija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aš jai ir sakau: ar žinai, kas yra midijos? O ji pasirodo net nežinojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai paskui ir pati kai juokėsi, o aš irgi vos neplyšau iš juoko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O įsivaizduokit, jeigu sugalvotų tokį vardą jau kai būtų vaikiukas ir nieks nepasakytų, kas tai, ir duotų paskui tokį?  blink.gif

deja, kad tokių atvejų itin dažnai pasitaiko. o būna ir taip, kad duoda tokius "vardus", netgi kai kas nors bando paprotint. pvz. čia forume kažkokiai poniutei labai gražus vardas buvo Liukas. bet net nereikia tokių ekstrymų ieškoti. pakankamai juk populiarus vardas -- Gitana. tai visad norisi paklausti -- gerb. tėveliai, ar susimąstėte ką reiškia šis žodis?
Atsakyti
juodaplauke_ilgakase, labai pamokanti istorija thumbup.gif
Atsakyti