Filomenas pažįstu dvi.

aš žinau Girjaną.
Siandien kavineje vis begiojo du vaikai. Patikekite- vienas is ju buvo Cezaris, kita -Kleopatra. Brolis ir sesuo.

QUOTE(Keberiokšt @ 2007 06 15, 22:10)
Siandien kavineje vis begiojo du vaikai. Patikekite- vienas is ju buvo Cezaris, kita -Kleopatra. Brolis ir sesuo.

Kažin ar maytė su tėveliu žino tų istorinių asmenybių biografiją???
QUOTE(muminukas @ 2007 06 15, 05:43)
Su tuom Labvardu tai net mano vyras nelietuvis nusprendė kad čia nesąmonė. Pareina kurią čia dieną iš virtuvės ir klausia, kas čia sako tavo tam kalendoriuj per nesąmoningas vardas įrašytas?

Na moteriškas vardas Kleopatra gal ir nieko, bet kažkaip vyriškas Cezaris tai kažkaip nelabai, taip ir įsivaizduoju kokį storą žemaūgį praplikusį italą tokiu vardu.
Na bet galėtų būti ir blogiau, paieškojau tuos Romėnų imperatorius truputį, tai yra ir tokių variantų: Kaligula, Galba, Vespasianas, Nerva, Trajanas, Komodas, Pertinaksas, Didijus, Karakala, Diadumenianas, Elagabalas, Pupijenas na ir taip toliau. Gerai dar kad aristokratiškų vardų ieškančios mamos šitų kol kas neužmatė.

Na bet galėtų būti ir blogiau, paieškojau tuos Romėnų imperatorius truputį, tai yra ir tokių variantų: Kaligula, Galba, Vespasianas, Nerva, Trajanas, Komodas, Pertinaksas, Didijus, Karakala, Diadumenianas, Elagabalas, Pupijenas na ir taip toliau. Gerai dar kad aristokratiškų vardų ieškančios mamos šitų kol kas neužmatė.

Mano klasiokė buvo Milisenta - ją taip mokykloje kažkodėl vadino, nors tikrasis vardas - Melisenda
QUOTE(lodore @ 2007 06 15, 21:28)
Ar esate girdėję tokį vardą MINOLIJA ? sutrumpintai vadina MINOLĖ.
taip, esame jį ir girdėję, ir aptarę

Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 15, 22:05)
esi esi, tik nepameni. kažkada tikrai buvau sakiusi

QUOTE(Keberiokšt @ 2007 06 15, 21:10)

nu tai kaip brolį ir seserį gan dažnai pavadina Jūrate ir Kastyčiu, arba Egle ir Žilvinu. irgi nei šis nei tas. anie vardai tai tik kad egzotiški
Pas mane ryte draugė buvo užsukus, ji su savo vaikinu vaiką planuoja ir jau apie vardus pašneka
Tai šnkam, o ji sako: aš jau tiek vardų prigalvojau, ypač merdytei, o labiausiai kolkas patinka Midija
Aš jai ir sakau: ar žinai, kas yra midijos? O ji pasirodo net nežinojo
Tai paskui ir pati kai juokėsi, o aš irgi vos neplyšau iš juoko
O įsivaizduokit, jeigu sugalvotų tokį vardą jau kai būtų vaikiukas ir nieks nepasakytų, kas tai, ir duotų paskui tokį?

QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 11:30)
Pas mane ryte draugė buvo užsukus, ji su savo vaikinu vaiką planuoja ir jau apie vardus pašneka
Tai šnkam, o ji sako: aš jau tiek vardų prigalvojau, ypač merdytei, o labiausiai kolkas patinka Midija
Aš jai ir sakau: ar žinai, kas yra midijos? O ji pasirodo net nežinojo
Tai paskui ir pati kai juokėsi, o aš irgi vos neplyšau iš juoko
O įsivaizduokit, jeigu sugalvotų tokį vardą jau kai būtų vaikiukas ir nieks nepasakytų, kas tai, ir duotų paskui tokį? 

deja, kad tokių atvejų itin dažnai pasitaiko. o būna ir taip, kad duoda tokius "vardus", netgi kai kas nors bando paprotint. pvz. čia forume kažkokiai poniutei labai gražus vardas buvo Liukas. bet net nereikia tokių ekstrymų ieškoti. pakankamai juk populiarus vardas -- Gitana. tai visad norisi paklausti -- gerb. tėveliai, ar susimąstėte ką reiškia šis žodis?
juodaplauke_ilgakase, labai pamokanti istorija