Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(Alan @ 2007 06 18, 14:23)
Aligijus?..  doh.gif Kažkoks specialnai pamandrintas atrodo.
Narcizus žinau kelis - abu virš penkiasdešimt gerokai. Gal mada kadaise jų buvo?.. Nors, IMHO, šiurpoka tokiu vardu sūnų vadint - žinia, jei vardo reikšme pasidomi...  g.gif

oho, kokie čia vardai, kiek prisiskaičiau tokių ir įdomių ir grazių ir baisių lotuliukas.gif o kai apie Narcizą čia snekėjo, kad reikšmė nekokia, tai man jau geriau tas Narcizas, negu kad mano tetos vyro vardas Alfonsas, o jis beje toks ir yra gyvenime doh.gif
o kaip jums vardas Rubenas? mano draugė pagimdė vaiką ir jie su draugu nori taip įregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina27: 19 birželio 2007 - 09:51
QUOTE(Karolina27 @ 2007 06 19, 10:51)
oho, kokie čia vardai, kiek prisiskaičiau tokių ir įdomių ir grazių ir baisių  lotuliukas.gif o kai apie Narcizą čia snekėjo, kad reikšmė nekokia, tai man jau geriau tas Narcizas, negu kad mano tetos vyro vardas Alfonsas, o jis beje toks ir yra gyvenime doh.gif
o kaip jums vardas Rubenas? mano draugė pagimdė vaiką ir jie su draugu nori taip įregistruoti  mirksiukas.gif

Na dėl Alfonso gal tik sutapimas.Mano vyro tėviškėj kaimynas Afonsas tai labai jau geras diedelis Ali visi Alfa vadina.
Rubenas kaip ir nieko,bet aš savo vaikui tokio vardo neduočiau schmoll.gif
O jau Narcizas nu ar gi čia vardas g.gif visais negražus. schmoll.gif
Atsakyti
oho, kokie čia vardai, kiek prisiskaičiau tokių ir įdomių ir grazių ir baisių  lotuliukas.gif o kai apie Narcizą čia snekėjo, kad reikšmė nekokia, tai man jau geriau tas Narcizas, negu kad mano tetos vyro vardas Alfonsas, o jis beje toks ir yra gyvenime doh.gif
o kaip jums vardas Rubenas? mano draugė pagimdė vaiką ir jie su draugu nori taip įregistruoti  mirksiukas.gif

Mano mociutes brolis buvo Alfonsas mirksiukas.gif Kaime gyveno, tai visi Alponsu vadino unsure.gif Be galo darbstus zmogus buvo. Savo seimos neturejo, bet mus, sesers anukes savom anukem laike ir labai mylejo cray.gif Tai mano prisiminimai ir sasajos, susijusios su siu vardu - tik pacios graziausios mirksiukas.gif
O Rubenas, tai jau nea schmoll.gif Kaip ir Fernandas, Amandas ir kiti panasus muiliniu serialu veikeju vardai ohmy.gif
Atsakyti
viena mama pavadino savo dukra gudjera. pasak jos graziai skamba.
na, ir ka tu jai pasakysi????

o cezario vardu pazystu gydytoja neurichirurga. thumbup.gif

ILIUMINATA, SAMSONAS IR DALILA, MUDRĖ, KIRKANTAS.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 19 birželio 2007 - 11:09
QUOTE(rytoj @ 2007 06 19, 11:02)
Mano mociutes brolis buvo Alfonsas mirksiukas.gif Savo seimos neturejo, bet mus, sesers anukes savom anukem laike ir labai mylejo cray.gif

Ir mano močiutės brolis Alfonsas ir savo šeimos neturi smile.gif
Atsakyti
Amela unsure.gif Šeima gyvena UK, bet gal suklydo vardą rašydama, gal Amelia turėjo būt unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(rytoj @ 2007 06 19, 11:02)
Mano mociutes brolis buvo Alfonsas mirksiukas.gif Kaime gyveno, tai visi Alponsu vadino unsure.gif

Gal suvalkijoje gyveno mirksiukas.gif Senyvo amžiaus žmonės suvalkijoje nevartoja "f" raidės, vietoje jos "p" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 19, 12:08)
Ir mano močiutės brolis Alfonsas ir savo šeimos neturi smile.gif

Vuo geras blink.gif Bet mano sito dedziau jau keli metai nebera cray.gif

QUOTE(Nolla @ 2007 06 19, 12:51)
Gal suvalkijoje gyveno  mirksiukas.gif Senyvo amžiaus žmonės suvalkijoje nevartoja "f" raidės, vietoje jos "p" g.gif

aha, suvalkai iki panagiu doh.gif Ne karta pastebejau, kad f raide jie nelabai megsta. Ir dar megsta ilginti i raide doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 06 19, 12:02)
ILIUMINATA, SAMSONAS IR DALILA, MUDRĖ, KIRKANTAS....  g.gif

doh.gif doh.gif is viso šito sarašo Dalila i varda čiut čiut panašus unsure.gif
Atsakyti

Rubenas tai man nepatinka, už Atlanto gal ir nieko, bet ne LT schmoll.gif
Atsakyti
man tai labai keisti vardai yra Miglius ir Agnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 06 19, 14:07)
man tai labai keisti vardai yra Miglius ir Agnius smile.gif

iš mergaičių perdaryti, bet kažkaip nelabai vykusiai g.gif
Atsakyti