Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(Guosste @ 2007 06 19, 19:46)
gudjera - cia is filmo ,,zmogus amfibija"  doh.gif

tame filme, berots, gutijera g.gif . ar as klystu?

veikiausiai ji girdejo vis tik padangu gamintojos pavadinima.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 19 birželio 2007 - 19:45
Ar skaitėt Delfio straipsnį apie vardus?Lietuviskus vardus veikia nebe serialai, o realybės šou

kaip jums vardas vardas Visata? biggrin.gif
Atsakyti
šiandien Delfi yra straipsnis apie vardus... vėl pažėrė "perliukų" doh.gif

Džesika Saulė, Dailius, Liventas, Bonis, Jukundas /-a, Placidas/-a ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Džesika Saulė, Dailius, Liventas, Bonis, Jukundas /-a, Placidas/-a ir t.t.
thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitty***: 20 birželio 2007 - 07:47
Šiandien išgirdau vardą Mirena g.gif Gal ir nusišneku, bet man atrodo kažkokie kontraceptiniai vaistai tokiu pav buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 20, 09:47)
Šiandien išgirdau vardą Mirena  g.gif  Gal ir nusišneku, bet man atrodo kažkokie kontraceptiniai vaistai tokiu pav buvo doh.gif

Mirena nu ne jau toks vardas tai tikrai nekaip skamba schmoll.gif Taip čia kontroceptikais asocijuojas,bet čia būtųspiralė
Tai jau geriau būtų Irena g.gif
Papildyta:
netgi kaip tokio vardo Mirena vardų reikšmėse neradau schmoll.gif
Atsakyti
Gal. jei nebutu Mirena kontr.spir. pavadinimas, tai ir nieko butu.
Rubenas man is serialo.
Kevinas - draugu sunus, jau 9m. Turbut kaip tik paziurejo filma ''Vienas namuose'' ir pavadino. Ir mano sesuo (dabar laukiasi), jei gims berniukas, nori pavadint Kevinu. Bet su liet. pavarde man visai neskamba.
Atsakyti
čia būtųspiralė

Vajėzau doh.gif tai Mirenai kokie 25 metai, gal tada dar tokiu pavadinimu spiralių nebuvo g.gif
Atsakyti
sveiki, mačiau, kad kažkada apie mano vaikų vardus kalbėjot, ale nebespėjau parašyt, pačios suprantat- daug darbo, mažai poilsio...

Ale visi vardai turi šiokias tokias istorijas...arba bent priežastis.

Svaja- 4u.gif buvau nesusituokusi, vaikinas lyg ir noprėjo mane palikt...buvau jauna, maniau, kad vaikas jį sulaikys, pastojau...tas vaikelis buvo mano svajonė, turėjusi išlaikyti šeimą....susituokėm, gimė Svaja, norėjau pavadint Svajone, bet apsigalvojau...gaila, bet santuoka neišliko...o nuo vyro dar ir lupt gaudavau...

Linėja
- šeima byrėjo, buvom jauni...gėriau KT, užsikabliavo vaikutis....netyčia...draugė mano studijavo kažkokią skandinavų kalbą ir skaitė knygą, ant viršelio buvo rašytojos vardas užrašytas- Linėja thumbup.gif man labai patiko thumbup.gif

Aris-mūsų šokoladas thumbup.gif netyčiukas, tėvelis užsienietis, aš dar tikėjausi, kad gal pavyks man su juo gyventi, susitaikyti su jo šeima, o jie užsieniečiai, norėjosi išskirtinio, truputį ,,užsienietiško" vardo.....ir norėjosi, kad derintųsi su tėvelio pavarde....tėvelis pavardės nedavė sad.gif bet davė visai neseniai, praėjusią vasarą..taigi ir tinka,o jei būtų buvęs koks Jonas g.gif ar petras, o dabar skamba neblogai Aris Midengu ax.gif

Lauras- man patinka Donelaitis, jo Metai, ten toks veikėjas yra- Lauras thumbup.gif nebepamenu- gerietis jis ar blgietis, bet vardas super thumbup.gif o ir mokykloje buvau įsimylėjusi tokį Laurą wub.gif

Dabar sako, kad berniukas- kažkodėl vis susapnuoju, kad sūnelis vardu Bartas, o gal Baris unsure.gif nelabai pamenu tyuos sapnus...bet tie vardai tokie be prasmės.....koks kaži būtų geresnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paparte: 20 birželio 2007 - 09:38
Paparte, gražūs vaikiukų vardai mirksiukas.gif Ypač Linėja ax.gif
O penktam pipirui iš tavo dviejų variantų rinkčiausi Bartą g.gif Nors man nei Baris, nei Bartas nepatinka schmoll.gif Nei į tvorą nei į mietą tokie ax.gif
Atsakyti
Nu jo Paparte labai jau labai idomi istorija tavo vaikučių vardų,Bet labai sveikintina ,kad laukies penkto mažulio.
O jei rinktis iš dviejų vardų Bartas ir Baris mano nuomone jie negražūs.Baris berodz skamba kaip cheminis elementas g.gif o Bartas lig kažkokem filme girdėtas vardas.Bet esu girdėjus šuniuka pavadinta tokiu vardu.
O kokie dar vardai tau prie širdies ar tik ties šitais dviem ir apsistosi mirksiukas.gif
Atsakyti
skaiciau ir as ta straipsni. Na, keisti tie zmones. Bet cia gal man tik taip atrodo. As isvis nesuprantu kam isradineti dvirati????

o cia del retu vardu. prisiminiau, mno vieno is bendradarbiu anukas pavadinta Liutauru. kazkaip daugiau man niekur neteko sutikti tokio vardo, apart Liutauro Čapracko. Man sis vardas skamba kazkaip vyryskai is solidziai.
Papildyta:
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 20, 11:04)

O jei rinktis iš dviejų vardų Bartas ir Baris mano nuomone jie negražūs.Baris berodz skamba kaip cheminis elementas g.gif o Bartas lig kažkokem filme girdėtas vardas.Bet esu girdėjus šuniuka pavadinta tokiu vardu.
O kokie dar vardai tau prie širdies ar tik ties šitais dviem ir apsistosi mirksiukas.gif

man sie vardai skamba taipogi keistokai. o bartas, labai jau atsiprasau, bet isties kaip kad kokio suniuko doh.gif
Atsakyti