sveiki, mačiau, kad kažkada apie mano vaikų vardus kalbėjot, ale nebespėjau parašyt, pačios suprantat- daug darbo, mažai poilsio...
Ale visi vardai turi šiokias tokias istorijas...arba bent priežastis.
Svaja-

buvau nesusituokusi, vaikinas lyg ir noprėjo mane palikt...buvau jauna, maniau, kad vaikas jį sulaikys, pastojau...tas vaikelis buvo mano svajonė, turėjusi išlaikyti šeimą....susituokėm, gimė Svaja, norėjau pavadint Svajone, bet apsigalvojau...gaila, bet santuoka neišliko...o nuo vyro dar ir lupt gaudavau...
Linėja- šeima byrėjo, buvom jauni...gėriau KT, užsikabliavo vaikutis....netyčia...draugė mano studijavo kažkokią skandinavų kalbą ir skaitė knygą, ant viršelio buvo rašytojos vardas užrašytas- Linėja

man labai patiko
Aris-mūsų šokoladas

netyčiukas, tėvelis užsienietis, aš dar tikėjausi, kad gal pavyks man su juo gyventi, susitaikyti su jo šeima, o jie užsieniečiai, norėjosi išskirtinio, truputį ,,užsienietiško" vardo.....ir norėjosi, kad derintųsi su tėvelio pavarde....tėvelis pavardės nedavė

bet davė visai neseniai, praėjusią vasarą..taigi ir tinka,o jei būtų buvęs koks Jonas

ar petras, o dabar skamba neblogai Aris Midengu
Lauras- man patinka Donelaitis, jo Metai, ten toks veikėjas yra- Lauras

nebepamenu- gerietis jis ar blgietis, bet vardas super

o ir mokykloje buvau įsimylėjusi tokį Laurą
Dabar sako, kad berniukas- kažkodėl vis susapnuoju, kad sūnelis vardu Bartas, o gal Baris

nelabai pamenu tyuos sapnus...bet tie vardai tokie be prasmės.....koks kaži būtų geresnis