Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokščių likimas

na kai as buvau pamerge dviejuose vestuvese, tai puoksteliu niekas nesurinko ir niekas neprase kazkur pamerkti, net nebuvo uzsiminta kad po vestuviu kam nors paduoti g.gif
Atsakyti
su mielu noru visoms jas palikciau. tuo labiau, kad kogero darysiu kaip apyrankes ant ranku. jei gelytes neiskris ir nenuvys ir pamerges ju nepames- tegu sau turi.
Atsakyti
As kai buvau pamerge,tai puokstele liko man biggrin.gif Nebuvo jokiu nurodymu del ju,todel kiekviena pamerge kaip norejo taip su jom pasielge smile.gif
Atsakyti
si savaigali buvau pamerge ir savo puokstele issaugojau ir parsiveziau namo kaip prisiminima tongue.gif be to- pagavau nuotakos puokste lotuliukas.gif taip ir turejo bui, nes mano vestuviu data nustatyta jau kokie 2 menesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko buti trejos vestuves pamerge ir visu triju vestuviu pamergiu puoksteles turiu issaugojusi smile.gif Nei viena nuotaka neprase grazinti. Butu buve net keista ja puokstele atiduoti... ax.gif
Atsakyti
Kiek teko buti vestuvese ir pamerge, ne vienos puokstes nebuvau parvezius namo smile.gif Jaunosios viska pasilikdavo sau. Per mano vestuves, pamergiu puokstes iskeliavo su pamergelem smile.gif
Atsakyti
o kai mesit jaunosios savo puokste, ja atiduosit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 04 01, 21:23)
o kai mesit jaunosios savo puokste, ja atiduosit? smile.gif

neatiduosiu lotuliukas.gif nes planuoju ja issaugoti
Atsakyti
Mano vestuvese puokstes liko pamergems smile.gif O ir mano puokste liko pas ta, kuri ja pagavo bigsmile.gif Na cia tik prietarai, tiesiog teko girdeti, kad negerai laikyti namuose savo vestuviu puokstes, bet cia eiliniai prietarai doh.gif O apie savo puokstes pasilikima nebuvo niekada minties lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 04 02, 01:56)
neatiduosiu lotuliukas.gif  nes planuoju ja issaugoti

as ir siaip nenoreciau jos atiduoti, bet kazkaip yra priimtina atiduoti bent kiek vestuviu teko matyti ax.gif tai kaip jai pasakyti, kad man grazintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 04 03, 00:07)
as ir siaip nenoreciau jos atiduoti, bet kazkaip yra priimtina atiduoti bent kiek vestuviu teko matyti ax.gif  tai kaip jai pasakyti, kad man grazintu doh.gif

zinokit as vestuvese n kartu buau,ir nemeta puokstes netgi,o jeigu metai tai paskui atiduoda smile.gif bent jau as geriau gele is plauku isimsiu ir mesu,bet ne savo puokste biggrin.gif
Atsakyti
Pratęsdama prieš du metus rašytą savo žinutę priduriu: per mūsų vestuves tai tik viena pamergė pamiršo savo puokštę ir paliko šventės vietoj.. visos kitos išsivežė..
O dėl nuotakos puokštės - aš mečiau specialiai padarytą "pakaitinę nuotakos puokštelę" biggrin.gif visų pirma nenorėjau, kad mano puokštė voliotųsi ant žemės, visų antra, pati paskui ją parsivežiau namo ir pamerkus laikiau, kol nuvyto, o vėliau išmečiau. Be to, ta mergaitė, kuri tą mano mestą pagavo, vėliau ją tiesiog paliko ant kėdės ir viskas. Tai aš ir tą pasiėmiau ir tada mamai nuvežus pamerkiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 09 balandžio 2011 - 17:46