Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?

QUOTE(*lavista* @ 2006 05 14, 01:48)
as turiu zepterio firmos krema nuo celiulito. kai tepdavau kojas jokio efekto nepastebejau. bet netycia buvau issitepus veida doh.gif  - rezultatas po poros min - veidas pradejo degt, ismete ryyyskiai raudonom demem  blink.gif  tai visgi turbut ir kojom kazkoks efektas yra  g.gif  smile.gif

Aišku, kad efektas yra - užpakalis tampa skaisčiai raudonas biggrin.gif Gerai gerai, pokštauju ax.gif
Jei rimtai, tai tikriausiai tame kreme yra labai stiprių dirgiklių, kurie nėra gerai nė vienai kūno vietai (tik padai į tai menkai reaguoja). Galbūt jūsų oda taip ir neįsijautrins, o gal ir įsijautrins. Tuomet ją nebūtinai raudonais plėmais išmėtys, bet gal ims sausėti ar pan.
Turėjau tokį veido kremą, skirtą spuoguotai odai, o vieną vakarą nutariau juo pasitepti ir odą aplink akis, tai taip ėmė šaldyti, kad brrr, o aš vis galvojau, ko ta mano viedo oda nei šiokia nei tokia, nors jokio nemalonaus pojūčio nebuvo g.gif
Nežinau, kodėl gaji nuostata, kad jei anticeliulitinis kremas šaldo, žnaibo ar pan., tai jis veikia mastau.gif Aš nesugalvoju paaiškinimo, kodėl tokios priemonės galėtų būti veiksmingesnės už tas, kurios viso labo stangrina ir drėkina nedirgindamos odos g.gif

Atsakyti
O merginos kas nors bandėte tą naują nivea anticeliulitinį losjoną? Ar veiksmmingas, ar tik eilinė reklama?
Papildyta:
QUOTE(*lavista* @ 2006 05 14, 01:48)
as turiu zepterio firmos krema nuo celiulito. kai tepdavau kojas jokio efekto nepastebejau. bet netycia buvau issitepus veida doh.gif  - rezultatas po poros min - veidas pradejo degt, ismete ryyyskiai raudonom demem  blink.gif  tai visgi turbut ir kojom kazkoks efektas yra  g.gif  smile.gif

lotuliukas.gif nu tu ir drąsi mirksiukas.gif susigadinsi odą dar
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 05 19, 17:15)
O merginos kas nors bandėte tą naują nivea anticeliulitinį losjoną? Ar veiksmmingas, ar tik eilinė reklama?

Aš nebandžiau, bet taip reklamuoja, matyt, geras daiktas bigsmile.gif Tikriausiai celiulitas dingsta per kokį mėnesį ir daugiau nebeatsinaujina thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 19, 17:22)
Aš nebandžiau, bet taip reklamuoja, matyt, geras daiktas  bigsmile.gif  Tikriausiai celiulitas dingsta per kokį mėnesį ir daugiau nebeatsinaujina  thumbup.gif

Įdomu ar tikrai veiksmingas, nes reklama tai labai jau veiksminga, bet tikriausiai tik dėl to kad pačiai tai svarbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 05 19, 17:29)
Įdomu ar tikrai veiksmingas, nes reklama tai labai jau veiksminga, bet tikriausiai tik dėl to kad pačiai tai svarbu  ax.gif

Aišku, kad veiksmingas. Ypač veiksmingas! O kodėl turėtų būti neveiksmingas? Ar turite kokių svarių įrodymų, išskyrus tai, kad visas pasaulis celiulitu aplipęs? Aš pirkčiau bent 3 bonkas iškart devil.gif

Atsakyti
Gera naujiena norinčioms sulieknėti ir būti be celiolito bigsmile.gif
ROC suderino retinolį su karnititu ir sukūrė kūno kremą nuo celiulioto Retinol Anti-Cellulite. "Po 4 savaičių jūs prarasite savo 1-ąjį centimetrą. Vėliau jūs sulieknėsite 1 dydžiu" bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 05 19, 19:11)
Gera naujiena norinčioms sulieknėti  ir būti be celiolito bigsmile.gif
ROC suderino retinolį su karnititu ir sukūrė kūno kremą nuo celiulioto Retinol Anti-Cellulite. "Po 4 savaičių jūs prarasite savo 1-ąjį centimetrą. Vėliau jūs sulieknėsite 1 dydžiu" bigsmile.gif

Va, ir šitą reikia būtinai pirkti! Celiulitas išnyks kaip dūmas ir niekada negrįš. Už piniginės ir į vaistinę! pioneers.gif

Atsakyti
Dar vienas celiulito priešas
user posted image
Intensyvus serumas nuo celiulito - 100 ml

Sunkiai įveikiamam celiulitui -14 dienų šoko terapija!
Išlygina duobutes celiulito pažeistose vietose.
LIPOCURE – itin efektyvus serumas sunkiai įveikiamam celiulitui per 14 dienų akivaizdžiai sumažinantis apelsino žievelę. Dermodekontrakcinė medžiaga Manganas išlygina odos paviršių, o patentuota medžiaga Adrenalyse sumažina riebalų sankaupas.

Tik vaistinėse.
100 ml – 99,90 Lt
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 05 19, 19:11)
Gera naujiena norinčioms sulieknėti  ir būti be celiolito bigsmile.gif
user posted image

O kiek sitas daiktas kainuoja?
Atsakyti
Negi yra cia tiek patikliu, kad kremukai ir tepaliukai daro stebuklus? doh.gif As pavyzdziu esu isitikinusi, kad celiulita panaikina tik vakuuminis masazas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 05 20, 13:44)
Negi yra cia tiek patikliu, kad kremukai ir tepaliukai daro stebuklus? doh.gif As pavyzdziu esu isitikinusi, kad celiulita panaikina tik vakuuminis masazas tongue.gif

Jeigu kremai nuo celiulito neveiktų, tai argi juos kas nors gamintų? umn.gif:

O jei rimtai: jeigu žmogui pateiki kalną argumentų, kad kremas nuo celiulito nepadeda daugiau nei paprastas kūno kremas, o vis tiek varo brangaus anticeliulitinio pirkt, tai ką ir besakyt? Tada ir sakau, kad prašom, pirkit, kuo daugiau ir brangesnių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 05 20, 13:04)
O kiek sitas daiktas kainuoja?

internete radau, kad apie 20 eurų ax.gif , ebėjuje kur kas pigiau rolleyes.gif
Pgundysiu susidomėjusias:
*klinikiniame tyrime dalyvavo 37 moterys: po 12 savaičių liemens ir/ar klubų apimtis sumažėjo 41 proc. moterų;
*klininkiane tyrime dalyvavo 37 moterys: po 4 savaičių šlaunų apimtis sumažėjo labiau, jei naudojant ankstesnę priemonę;
*klinikiniame tyrime dalyvavo 37 moterys: po 4 savaičių šlaunų apimtis vidutiniškai sumažėjo 50 proc. moterų.

bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 20 gegužės 2006 - 14:02