Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?

QUOTE(Baltija @ 2006 05 20, 14:55)
internete radau, kad apie 20 eurų  ax.gif , ebėjuje kur kas pigiau  rolleyes.gif
Pgundysiu susidomėjusias:
*klinikiniame tyrime dalyvavo 37 moterys: po 12  savaičių liemens ir/ar klubų apimtis sumažėjo 41 proc. moterų;
*klininkiane tyrime dalyvavo 37 moterys: po 4 savaičių šlaunų apimtis sumažėjo labiau, jei naudojant ankstesnę priemonę;
*klinikiniame tyrime dalyvavo 37 moterys: po 4 savaičių šlaunų apimtis vidutiniškai sumažėjo 50 proc. moterų.

bigsmile.gif

Leiskite atspėsiu, šį tyrimą organizavo pati Johnsons kompanija cool.gif Trūksta tyrime bandymų su placebu ax.gif

Bet tiek jau tos. Verčiau pažiūrėkime, ką reiškia pateikti duomenys bigsmile.gif
1. Per 4 savaites šlaunų apimtis sumažėjo 50 proc. moterų (tai variantas, kai arba padeda, arba ne, niekas nežino kodėl), toliau naudojant po 12 savaičių sumažėjo jau tik 41proc. moterų.
2. Neaišku, kokias papildomas priemones tos moterys naudojo (dieta, sportas, masažas ir pan.).
3.Taip pat neaišku, kas yra toji "anktesnė priemonė".
Taigi 20 eurų išleidžiate kremui, kuris veiks arba ne. Beje, jei ir veiks, klausimas kiek veiks?
Atsakyti
Man tai patinka prieblandos postai biggrin.gif Su tokiu cinizmu biggrin.gif Tai galvoju, arba tu neturi celiulito (tik idomu kodel sitoj temoj visad tave galima rasti g.gif), arba tau dzin, kad jis yra tongue.gif Arba trecias variantas, kad tiesiog juokingos tau moteros, kurios naiviai tikisi uz 100lt kremuku atsikratys celiulito biggrin.gif Tai kaip ten is tikro?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 05 20, 16:10)
Man tai patinka prieblandos postai biggrin.gif Su tokiu cinizmu biggrin.gif Tai galvoju, arba tu neturi celiulito (tik idomu kodel sitoj temoj visad tave galima rasti g.gif), arba tau dzin, kad jis yra tongue.gif Arba trecias variantas, kad tiesiog juokingos tau moteros, kurios naiviai tikisi uz 100lt kremuku atsikratys celiulito biggrin.gif Tai kaip ten is tikro?

hihihi.gif
Turiu aš tą celiulitą (o kas jo neturi?). Nėra man visiškai dzin, kad jis yra, bet ir nesu dėl to išprotėjus. Tepu savo šlunkas paprasčiausiu kūno kremu - padėtis šiek tiek pagerėjo, tikiuosi, kad bent nepablogės biggrin.gif
O dėl moterų, kurios su kremuku už 100Lt tikisi atsikratyti celiulito... mastau.gif Kaip čia geriau išsireiškus? g.gif Nejuokingos man jos. Gaila jų dėl tos naivios vilties, kad kremas išgelbės. Laikau savo pareiga nepagrįstas naivias viltis daužyt biggrin.gif Kad smagiau būtų, laikas nuo laiko pakaitalioju metodiką lotuliukas.gif

Atsakyti
Padeda kremukai, padeda, jei laikaisi dietos,jei darai pvz.: vakuminį masažą, sportuoji.Kremas yra tik pagalbinė priemonė, kuri stangriną odą.Naudokit kremus su atspalviu ar įdekit ir celiulitas taip nesimatys. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 20, 18:56)
Naudokit kremus su atspalviu ar įdekit ir celiulitas taip nesimatys. lotuliukas.gif

Sita ir as pastebejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 19, 18:09)
Aišku, kad veiksmingas. Ypač veiksmingas! O kodėl turėtų būti neveiksmingas? Ar turite kokių svarių įrodymų, išskyrus tai, kad visas pasaulis celiulitu aplipęs? Aš pirkčiau bent 3 bonkas iškart  devil.gif

Čia buv ir klausimas apie įrodymus gun_bandana.gif protest.gif yra daug "veiksmingu" priemoniu kurio visoms jau " padejo"!
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2006 05 20, 16:10)

Tikriausisiai todel, kad turi jau nebpataisoma lotuliukas.gif nes toks pyktis ir cinizmas daznaiausiai buna tada, kai jau nebeturi vilties kad kada nors bus geriau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 05 23, 07:45)
Čia buv ir klausimas apie įrodymus  gun_bandana.gif  protest.gif yra daug "veiksmingu" priemoniu kurio visoms jau " padejo"!
Papildyta:

Tikriausisiai todel, kad turi jau nebpataisoma  lotuliukas.gif nes toks pyktis ir cinizmas daznaiausiai buna tada, kai jau nebeturi vilties kad kada nors bus geriau  lotuliukas.gif  4u.gif

Na, jei galvodama, kad aš vaikštau nuo galvos iki kojų aplipusi celiulitu, jausitės geriau - pirmyn. Jei manote, kad rašydama postus su pačia įvairiausia argumentacija dėl anticeliulitinių kremų neveiksmingumo stengiuosi, kad kuo daugiau moterų jų nenaudotų ir todėl būtų aplipusios celiulitu kaip kad aš atseit esu, tai manykit. Man tai kas irnesakyk.gif
Aš įsivaizdavau, kad darau gerą darbą, nes pati prieš metus galvojau - va, reikia pirkti kuo brangesnį (atseit geresnį ir efektyvesnį) kremą nuo celiulito, nes gi kiekvienas gamintojas juos gamina! Vadinasi, jie tikrai reikalingi ir veiksmingi. Tik vėliau sužinojau, kad tai tik prekybininkai naudojasi desperatišku moterų noru atrodyti gražioms.
Beje, mano postai ne ciniški, o sarkastiški liezuvis.gif

Nivea Goodbye Cellulite kreme veiklioji medžiaga pristatoma L karnitinas, kuris yra amino rūgštis, o jos trūkumas gali baigtis raumenų masės mažėjimu bei kitomis problemomis, tyrimai rodo, jog kartininas turi įtakos senėjimui ir smegenų veikimui, tačiau kaip jis veikia odą naudojant išviršiniu būdu (tepant), nėra žinoma (šaltinis).
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 23, 13:47)

Nivea Goodbye Cellulite kreme veiklioji medžiaga pristatoma L karnitinas, kuris yra amino rūgštis, o jos trūkumas gali baigtis raumenų masės mažėjimu bei kitomis problemomis, tyrimai rodo, jog kartininas turi įtakos senėjimui ir smegenų veikimui, tačiau kaip jis veikia odą naudojant išviršiniu būdu (tepant), nėra žinoma (šaltinis).

na, žinai, pasiskaičius tą straipsnį taip ir norisi išmesti visus anticeliulitinius šveitiklius ir kremus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 23, 13:47)

Noriu tiketi, kad pries isleidziant produkcija i prekyba jie atlieka kokius nors ten tyrimus ir pereina komisijas (produktas) taigi jei butu zalingas sveikatai manau neleistu i prekyba sio produkto. Na gal tai mano tik pateisinimas noro naudoti preparatus skirtus celiulitui sumazinti
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 05 24, 18:49)
Noriu tiketi, kad pries isleidziant produkcija i prekyba jie atlieka kokius nors ten tyrimus ir pereina komisijas (produktas) taigi jei butu zalingas sveikatai manau neleistu i prekyba sio produkto. Na gal tai mano tik pateisinimas noro naudoti preparatus skirtus celiulitui sumazinti

Patikėkit, nė vienas anticeliulitinis kremas nėra pavojingas sveikatai. Taip, atliekami tyrimai ir patikrinimai. Kalba eina apie jų veiksmingumą, t.y. galėjimą panaikinti ar bent jau sumažinti celiulitą. Bet aš apie tia jau pasisakiau anksčiau mirksiukas.gif

Atsakyti
Pirma karta susirupinau savo celiulitu ir pabandziau Garnier rutulini seruma. Du rutulinius susimasazavau, ir po kokio men rezultata pamaciau ne tik as,bet kiti. Nebuvo labai baisus celiulitas,bet suplonejau tai ryskiai. Dabar naudoju Nivea su Q10,kad neprarasti formos.
Atsakyti
QUOTE(Giedroji @ 2006 05 25, 23:22)
Pirma karta susirupinau savo celiulitu ir pabandziau Garnier rutulini seruma. Du rutulinius susimasazavau, ir po kokio men rezultata pamaciau ne tik as,bet kiti. Nebuvo labai baisus celiulitas,bet suplonejau tai ryskiai. Dabar naudoju Nivea su Q10,kad neprarasti formos.

tik du rutuliukus susimazavai ir padejo? g.gif man rodo, kad pakuoteje yra 4 jie ar klystu? Ar po viena parduodami?
Kaip suprasti suplonejai? numetei svoriu ar ta prasme, kad sustangrejo kojos nuo to serumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 26 gegužės 2006 - 17:16