Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtai šalti ar kambario temperatūros?

dabar mes jau dideles, mums du metukai, tai jogurta valgom tik istraukta is saldytuvo. Bet kad ir kai buvom mazesnes, kazkaip netraukdavau anksciau, o jei istraukdavau, tai tik pora minuciu palaikydavau kambario temper blush2.gif
Atsakyti
Duodu is saldytuvo. Esu tos nuomones,kad jei jau nuo metu galima ledu (grudina gerklyte), tai jogurto is saldytuvo - tuo labiau. Tiesa, eidama i lauka ipilu naturalaus jogurto i stiklainiuka - labai liuks mazei gamtoj atsigert. Tada tai jau geria silta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pelele @ 2007 06 20, 15:56)
Duodu is saldytuvo. Esu tos nuomones,kad jei jau nuo metu galima ledu (grudina gerklyte), tai jogurto is saldytuvo - tuo labiau. Tiesa, eidama i lauka ipilu naturalaus jogurto i stiklainiuka - labai liuks mazei gamtoj atsigert. Tada tai jau geria silta  tongue.gif

Na aš manau kad 1 metų vaikas nėra jau toks didelis, tad bent jau aš tai išėmus iš šaldytuvo tikrai neduodu, nes man pačiai net per šaltas būna, pašildau biški šilto vandens vonelėje, nes ilgiau palikti ne šaldytuve, per tokius karščius biški nejauku.
Atsakyti
truputeli palaikau isemusi smile.gif
Atsakyti
Visada duodu tik kambario temperatūros 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai truputį palaikau kambario temperatūroje,bet jei reikia subiai,tai tada duodu tiesiai iš šaldytuvo,bet mažesniais šaukšteliais smile.gif
Atsakyti
Sušildau iki kambario temperatūros 4u.gif
Atsakyti
Išėmusi iš šaldytuvo palaikau kambario temperatūroje ir tik tada duodu. 4u.gif
Atsakyti
O mes irgi visaip ir kambario temperatūros ir šaltą ax.gif ,labai tinka jei neturiu ko išvirusi,o juk jogurto niekuomet neatsisako biggrin.gif
Atsakyti
Stengiuosi visada isemus is saldytuvo siek tiek palaikyti,salto neduoti schmoll.gif
Bet,aisku ,visko paitaiko blush2.gif
Atsakyti
Biški ne į temą, bet biški susiję blush2.gif biggrin.gif
Kokius jogurtus perkat vaikams?
Atsakyti
Jei labai alkanos,tai is kart istraukta is saldytuvo jogurta duodu, jei ne ,tai stengiuosi palaikyti isimta kazkiek laiko biggrin.gif
Atsakyti