QUOTE(RenatyteSt @ 2010 02 21, 19:54)
Sveikos,
noriu pasiklausti mamyciu su patirtimi del nsuitraukimo - del vienokiu ir kitokiu priezasciu (stiprus nugrauzimai - aciu akuseriu pamokymams; nerimas; nuovargis... temperatura ir t.t.t.) priversta nustraukineti ir as.
sakykit, ar nustraukynejant pienuka imanoma, kad jo daugetu? nusitraukineju kas 4 val. bet kiekis vis tas pats. pienuko mums nepakanka, perkame misinukus ir nelabai jais patenkinti.
noriu pasiklausti mamyciu su patirtimi del nsuitraukimo - del vienokiu ir kitokiu priezasciu (stiprus nugrauzimai - aciu akuseriu pamokymams; nerimas; nuovargis... temperatura ir t.t.t.) priversta nustraukineti ir as.
sakykit, ar nustraukynejant pienuka imanoma, kad jo daugetu? nusitraukineju kas 4 val. bet kiekis vis tas pats. pienuko mums nepakanka, perkame misinukus ir nelabai jais patenkinti.
Jau 5,5 mėnesių nusitraukinėju pienuką. Vaikas tik pusę iki šiol išvalgo iš krūties, ir tik ryte, po 6-7 val pertraukos suvalgo visą normą - apie 200ml.Kai jam buvo 10 dienų, pasirodė, kad jis tingi, ar neturi jau jėgų prisivalgyti iki soties, nors tai antras mano vaikas (pirmą maitinau MP iki metų klasikiniu būdu). Buvau sutrikusi, nes buvau tikra, kad pieno turiu. Patekom į ligoninę, ten išsiaiškinau, kad suvalgo tik apie 30ml. Gavo mano vaikas mišinuko, kiek ašarų mano buvo. Bet šventai tikėjau, kad pieną susigrąžinsiu, nes pirmą ligoninėje po gimdymo jo buvo nemažai. Nusitraukinėdavau Awent pientraukiu tol, kol nesurinkdavau reikiamo kiekio. Ir po mėnesio mano užsispirimo rezultatas - jau nereikėjo ne tik mišinio, o pradėjau šaldyti pienuką. Dabar po kiekvieno maitinimo tiesiog ištraukiu pieną tol, kol bėga, ir jo tikrai nemažėja

Kilo dabar jau kitas klausimas, o kada mažinti tą pieną, kada praleisti ir nenusitraukinėti, nes pradėjom valgyti daržoves...