skaiciau, kad nutraukto pieno negalima sildyt ir reikia duot tik atsildzius(jei buvo saldytuve) iki kambario temperaturos!O tai, kad mazulis jo neima jei jis bent kiek vesesnis!Ar tikrai negalima?
QUOTE(ad23 @ 2005 10 23, 18:59)
skaiciau, kad nutraukto pieno negalima sildyt ir reikia duot tik atsildzius(jei buvo saldytuve) iki kambario temperaturos!O tai, kad mazulis jo neima jei jis bent kiek vesesnis!Ar tikrai negalima?
Aišku, kad galima šildyti

Na kiek aš žinau,tai užšaldytą pieną reik atšildyti ir išsyk sumaitinti,nes pakartotinai šildyti negalima,nes prarandamos visos jo savybės..tada jau žymiai naudingiau mišinukas
nei jau bevertis prišildytas pieniukas..

QUOTE(liullie yu @ 2005 10 23, 21:47)
Na kiek aš žinau,tai užšaldytą pieną reik atšildyti ir išsyk sumaitinti,nes pakartotinai šildyti negalima,nes prarandamos visos jo savybės..tada jau žymiai naudingiau mišinukas
nei jau bevertis prišildytas pieniukas..

Tai aš ir sakau, kad negalima užšaldyt, atšildyt, vėl užšaldyt ir vėl atšildyt, bet vieną kartą pašildyti, tai ne tik kad galima, bet ir reikia

nuraminot, o jau issigandus buvau, kad isties negalima! Aciu
O ar tas prišildytas mamos pienukas jau toks bevertis lyginant su sintentiniu mišiniu, tai dar pasiginčyčiau
Aš turėjau omenyje,kad bevertis ne pirmą syk atšildytas pieniukas,o antrą syk šildytas..
O mane gydytoja paprotino, kad geriau jau misinys, nei atsidytas MP

[quote=ad23,2005 10 23, 17:59]
[/quot
Nepatikesit,mums jau greit 8-as mensiukas, ir mes vis dar geriam mamos pienuka,bet TIK IS BUTELIUKO ! Na taip jau nutiko,kad ligoninej ji pripratineo prie jo ir mano kruties neima,o pieno turiu nors vonias pripildyk...Tai as taip vis nutraukineju ir duodu tik tokiu budu savo pienuka...Ir vaikas auga sveikas,zvalus ir laimingas...Beja,aisku stengiuos duoti sviezai,net neatsaldyta ir nepasildyta is saldytuvo pienuka...Bet buna visaip..Svarbiausia jo nesildyti mikrobangu krosnelej..... Bet kokiu atveju,manau, tai tikrai geriau nei misinukas,jei tik yra galimybe duoti MP.....
[/quot
Nepatikesit,mums jau greit 8-as mensiukas, ir mes vis dar geriam mamos pienuka,bet TIK IS BUTELIUKO ! Na taip jau nutiko,kad ligoninej ji pripratineo prie jo ir mano kruties neima,o pieno turiu nors vonias pripildyk...Tai as taip vis nutraukineju ir duodu tik tokiu budu savo pienuka...Ir vaikas auga sveikas,zvalus ir laimingas...Beja,aisku stengiuos duoti sviezai,net neatsaldyta ir nepasildyta is saldytuvo pienuka...Bet buna visaip..Svarbiausia jo nesildyti mikrobangu krosnelej..... Bet kokiu atveju,manau, tai tikrai geriau nei misinukas,jei tik yra galimybe duoti MP.....

Aš ne tik šildau, bet ir verdu košę savo vyrukui iš MP

QUOTE(supermergaitė @ 2005 12 08, 20:02)
tinkamuose indeliuose užšaldytas MPir tinkamai pašildytas nepraranda savo savybių. Labai tuo domėjausi nes truiu mažę palikt kartais net 12 val.
Ir dar- nieko nėra kol kas sukurta kas galėtų pakeist ir būt geriau už mamos pienuką

Aišku, kad galima šildyt, tik kažkur skaičiau, kad negalima MP užvirnti, taip pat šildyti mikrobangų krosnelėje.
QUOTE(Mona @ 2005 07 04, 10:39)
Žiauri mama
. Pienelis turi būti mamos kūno temperatūros, t.y. 36-37 lapsniai, o ne apie 20 su trupučiu arba nė tiek
.

taigi vaikui skrandukas sustos nuo šalto pienuko