Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

vakar issiaiskinau kad po langu rimtai galima griauti nesancia siena blink.gif tai jauciu giruasim.. g.gif reik gerai apgalvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 02 06, 16:14)
man isvis nepatinka balkono stiklinimo ideja - kambaryje beveik nelieka sviesos. man balkonas reikalingas ikvept gryno oro, vedint kambari - kadangi langai iki zemes tai ir tureklai lengvuciai kalvio darbo kad tik sviesos neuzstotu wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pritariu ir aš lygiai taip pat manau.
Mes gyvenam antram aukšte, tai dėjom vitriną salone, o balkono turėklai nėra tokie gražūs kaip pas tave mačiau, bet vis tiek atviri. Ateoty irgi galvojam ką nors kalviško. O prieš balkoną yra pievelė, keli medžiai tada akligatvis atsimuša į mūsų pusę, kuriuo į 4 nuosavus namus galima privažiuoti, tai ramybė smile.gif
O balkono atsisakyti, tai aš bent jau nei už ką.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 10, 18:01)
vakar issiaiskinau kad po langu rimtai galima griauti nesancia siena  blink.gif  tai jauciu giruasim..  g.gif  reik gerai apgalvot  unsure.gif

Po langu tai be jokių problemų galima griauti, mes taip ir darėm, dar buvo mintis visą sieną išgriauti, pas mus taip būtų galima, nes per viso balkono ilgį ir virš lango ir likusioj sienos daly eina iš kart išmūryta sąrama. Bet paskui pagalvojom, kad reikia kokio kampelio, kurio nebūtų matyti iš kambario, tai ir negriovėm.
Atsakyti
o aš ieškau patarimo, kaip gražiai uždengt balkono tvorele...ir nieko neradau visoj temoj verysad.gif
Gyvenu daugiaaukštyje, pirmame aukšte doh.gif Balkono tvorele metalinių virbų, o nuo tvoreles iki lubų - grotos. Su grotom jau aišku - norėčiau keisti į aliuminio slankiojančia sistemą. bet ką su ta tvorele daryt verysad.gif verysad.gif
Dabar ją uždengėm metalo lakštais, kad einant takeliu pro namą nieko nesimatytų - kas balkone dedas ir šiaip per langus. Bet tie lakštai baisiai atrodo net nudažius lotuliukas.gif Noriu, kad tvorelė nebūtų permatoma (vis dėl to pirmas aukštas), bet metalo lakštų nenoriu, nenoriu ir jokių plastikinių lentelių Brrrr, kaip nekenčiu plastiko schmoll.gif

Šiaip svajoju užbengti kokia nors natūralia medžiaga: gal kokiom vytelėm, ar kokiu metaliniu dirbiniu ar pan. Nu galva neišneša. Gal kuri esate ką nors panašaus spręndusi? g.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(linutka @ 2007 02 15, 14:57)
o aš ieškau patarimo, kaip gražiai uždengt balkono tvorele...ir nieko neradau visoj temoj verysad.gif
Gyvenu daugiaaukštyje, pirmame aukšte doh.gif  Balkono tvorele metalinių virbų, o nuo tvoreles iki lubų - grotos. Su grotom jau aišku - norėčiau keisti į aliuminio slankiojančia sistemą. bet ką su ta tvorele daryt verysad.gif  verysad.gif
Dabar ją uždengėm metalo lakštais, kad einant takeliu pro namą nieko nesimatytų - kas balkone dedas ir šiaip per langus. Bet tie lakštai baisiai atrodo net nudažius lotuliukas.gif  Noriu, kad tvorelė nebūtų permatoma (vis dėl to pirmas aukštas), bet metalo lakštų nenoriu,  nenoriu ir jokių plastikinių lentelių Brrrr, kaip nekenčiu plastiko  schmoll.gif

Šiaip svajoju užbengti kokia nors natūralia medžiaga: gal kokiom vytelėm, ar kokiu metaliniu dirbiniu ar pan. Nu galva neišneša. Gal kuri esate ką nors panašaus spręndusi?  g.gif

Nu nežinau ką tau patarti g.gif O jei apačioj būtų matinis stiklas, o viršuj paprastas ax.gif Juk taip ar taip ruošiesi stiklinti, tai gal stiklintojai kažką tokio gali patarti
Atsakyti
Sveikutes,
Mano vienas balkonas istiklintas dar pries 7 metus tais mediniais remais. Dabar jau baisiai atrodo, noriu pasikeisti. Perskaiciau visa tema. Anksciau (bet tai jau buvo daugiau nei pries metus, pacioje temos pradzioje) buvo rasyta apie aliuminio slankiojancias konstrukcijas (atrodo taip jos vadinasi), blogu atsiliepimu lyg ir neradau. GAl kas nors dar gali pazerti patirties/atsiliepimu apie siuos dalikelius, gal kokios problemos kyla? ax.gif Gal kas nors neseniai isistate, gal nagrinejosi kur dabar pigiau, kur geriau. (gyvenam Vilniuje)
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite parekomenduoti gerus meistrus, kad įstiklintu balkoną? Norėčiau aliuminio berėmio įstiklinimo.
Atsakyti
Sveiki,
as taip pat perzvelgiau visa tema, bet neradau informacijos... Ruosiames stiklinti balkona (sename blokiniame name), maciau, kad yra tokios beremes stiklo konstrukcijos, gal kas daret ir galit pakomentuoti? Ir kaip tada su tais senais blokais apacioje reiketu elgtis? Ar firmos, dedancios langus tvarko betono konstrukcijas, ar reikia kitu meistru ieskoti? Kokia kaina tokiu langu? Veiksmas Klaipedoje. Daug klausimu prirasiau, bet gal kas atsakys..smile.gif
Atsakyti
apie balkonų stiklinimą yra atsikra tema, gal 101 patarime unsure.gif
Atsakyti
Kiek žinau Šiauliuose yra firmelė, bet niekaip nerandu nei web puslapio nai koordinačiu sad.gif
Atsakyti
Klaipėdoje, ir ne tik joje... smile.gif nu nežinau, bet aš laukiu išmatuotojo- vadybininko (nu nebloga sugalvojau pareigybe lotuliukas.gif ) iš slenkančių sistemų : www.ssistemos.lt Pas juos orientacinė kaina vieno bėginio metro apie 320 Lt. Bet tik tiek, kad aš noriu su rėmu, ne berėmėe aliuminio konstrukcijos ax.gif
Atsakyti
Dar toks klausimas iskilo: "vieno beginio metro kaina", tai cia reiketu matuoti tik pati balkono tureklo ilgi? Ar snekama apie kvadratini metra stiklo? Ir ar cia su montavimu, palange ir t.t? smile.gif Nesusiduriau dar su situo reikalu, tai sunku suprasti.. blush2.gif
Papildyta:
Kiek issiaiskinau dabar, tai cia kvadratinio metro kaina apie 320 lt. Jie uz tai atveza ir sumontuoja smile.gif Ir dar vienas klausimas, jei balkono tureklas senas, ji reiketu kazkaip paruosti lango dejimui, tai jau visa sita darba turi atlikti kiti meistrai, ar atlieka ir sita firma? (ju puslapyje neradau informacijos)
Atsakyti