Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

Taigi, spejau issiaiskinti visus savo klausimus smile.gif Buvau slenkanciose sistemose, tai man pasake, kad ju balkono stiklai nesandarus, nepritaikyti balkonams ir pasiule kreiptis i Taikos pr. 55 (klaipeda), ten daro aliuminio profilio balkonus. Tai patys remai truputeli platesni, stumdomi, su sepeteliais kazkokiais, issiima visi, patogu isplauti, vasara galima isimti.
Jie reklamoj raso, kad balkono (3m*1,65m) kaina apie 1500 Lt. Ir jie patys pasiruosia balkona lango idejimui, tai niekuo nebereikes rupintis, tas man patinka biggrin.gif Duoda 5 metu garantija. Dabar laukiu meistro, kuris atvaziuos, ismatuos ir pasakys galutine kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2007 03 07, 18:43)
Kiek issiaiskinau dabar, tai cia kvadratinio metro kaina apie 320 lt. Jie uz tai atveza ir sumontuoja  smile.gif 

g.gif man sakė kad čia bėginio metro, o ne kvadratinio kaina.. pas mane balkono aukštis standartas - 1,70... Beje, man telefoncika gal galima to is kur tu sakeisi? ir kokia ten jų kaina?
Atsakyti
viską išsiaiškinau..... tai E.Lisausko įmonė, tel : 846382984 Kaina pas juos kvadratinio metro 300. Į tai įšeina apdaila, sumontavimas ir etc. bei 5 metų garantija smile.gif Mano balkonas 2,7+1,2*1,7 iškainuoja bemaž 2000... g.gif nebesuprantu, daug ar mažai ? cool.gif g.gif
Atsakyti
Va, tai jau as susivelinau su naujienom, bet niekis smile.gif Siaip man isejo apie 320 kvadratas su viskuo toj Lisausko imonej, tai sita ir uzsisakiau. Buvau dar as vakar ir kitose imonese, tai rezultatai: UAB "ETNA" kvadrato kaina 480 Lt, "Gravera" 600, o slenkanciose sistemose patare pas juos nesidaryti, nes nesandarus ju langai (tiesa pasakius, tokiu darbuotoju turbut reta, kurie nenoretu parduoti savo prekes smile.gif
Tai kaip ir neliko kito varianto, bent internete nieko neradau o ir cia niekas nereklamavo..smile.gif
Atsakyti
aš jau tau parašiau į a.ž. smile.gif bet ir kitiems pasakysiu - aš dar skambinau į fasadų centrą ir langų centrą. laukiu žinių, žadėjo suskaičiuot ir paskambinti. Bus žinių kai jau kažką žinosiu 4u.gif smile.gif
Papildyta:
tiesa, sigute, su kuriuo vadybininku iš sistemų kalbėjai? smile.gif g.gif
Atsakyti
Tikrai negaliu pasakyti, su kuo kalbejau sitemose, nes nuejau i Taikos pr.48 ju salona, ten sedejo dvi paneles, tai man taip ir papasakojo...Del to ir neliko noro pas juos sakytis...Nors puslapyje kiek skaiciau, jie raso, kad balkonus daro...Tai nelbai ir suprantu, kaip ten yra... g.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit, zadam stiklinti balkona, kuri firma geriau HRONAS ar ALUPLAST help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik . Ruosiames istiklinti balkona, o paskui apsisiltinti pati balkona, tad renkames kokia langu firma geriausiai butu pasirinkti g.gif Kur daro kokybiskiau, na gal ir ne per brangiai
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2007 03 13, 14:53)
Sveikos mamytes ir ne tik . Ruosiames istiklinti balkona, o paskui apsisiltinti pati balkona, tad renkames kokia langu firma geriausiai butu pasirinkti g.gif  Kur daro kokybiskiau, na gal ir ne per brangiai

as tai Alseka pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
o aš tai iš pradžių nueičiau pas seniūnijos architektą, kad visas stiklinimo ir šiltinimo sąlygas sužinočiau.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 03 09, 11:38)
viską išsiaiškinau..... tai E.Lisausko įmonė, tel : 846382984 Kaina pas juos kvadratinio metro 300. Į tai įšeina apdaila, sumontavimas ir etc. bei 5 metų garantija smile.gif Mano balkonas 2,7+1,2*1,7 iškainuoja bemaž 2000... g.gif  nebesuprantu, daug ar mažai ?  cool.gif  g.gif

manau tikrai nera daug thumbup.gif
QUOTE(AudraB @ 2007 03 13, 10:20)
Mergaites patarkit, zadam stiklinti balkona, kuri firma geriau HRONAS ar ALUPLAST help.gif  help.gif  help.gif

is situ dvieju Hrona rinkciausi mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos pagelbekit, gal zinote koki zmogu kuris galetu padaryti remonta balkone, tai yra uzsiimtu ir betonavimu, ir apdaila ir skardinimu, zodziu reikia tokio auksarankio blush2.gif gal kas nors jau daretes remonta balkone ir galite rekomenduoti, stiklinti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti