Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

QUOTE(jurvite @ 2008 04 22, 20:30)
O čia visai šaunūs baldukai. Praktiški, neužima daug vietos kai jų nereikia. Gali būti naudojami balkone ar tiesiog mažam kambarėly  thumbup.gif
http://www.style-fil...ning-table-set/

Įdomus sprendimas, tačiau balkone man norėtųsi kažko švelnesnio, romantiškesnio - kad malonu būtų rytinę kavą ar vakaro vyną su SB išgerti. Čia per daug kampuota ir paprasta, tačiau negalima ginčytis - labai kompaktiška.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 14, 18:31)
stiklintas balkonas
user posted image
user posted image

Labai graziai padaryta, gal galetume pasakyti koks Jusu balkono plotis ir ilgis?
dekoju
Atsakyti
Kaip supratau tai ne Ievos-Pievos balkonas mirksiukas.gif Paziurejus i foto Properties mirksiukas.gif Foto is www.ivd.ru ax.gif

Sprendziant is foto, pagal kedziu ploti ir plyteliu formata , plotis apie 2 m, na o ilgis gali but ivairus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 15 birželio 2008 - 15:14
O kaip jums toks atidaromas balkonas? bigsmile.gif
user posted image
Beje, čia toks mažas gražus balkoniukas:
user posted image
O čia man labai gražu. Gal ne tik balkone tinka, bet šalia namo. Viršuje pakabintos raudonlapio augalo šakos:
user posted image
user posted image
Ir dar čia. Nors lauke, prie apaugususios sienos, bet gražiai atrodo pakabintos nuotraukos. Galima ir balkone, jei jame auga koks vijoklis.
user posted image

Atsakyti
Norejau pasiteirauti gal kam teko stiklintis balkona Kaune, bet kad butu labai dideli stiklai iki zemes? biggrin.gif Jei teko,tai kur?kiek kainavo?Is anksto aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 06 15, 19:08)
Norejau pasiteirauti gal kam teko stiklintis balkona Kaune, bet kad butu labai dideli stiklai iki zemes? biggrin.gif Jei teko,tai kur?kiek kainavo?Is anksto aciu smile.gif  4u.gif

Tokius langus galite užsisakyti bet kurioje, langus gaminančioje ar jais prekiaujančioje firmoje. Jie vadinami vitrininiais.
Tačiau norint taip įsistiklinti balkoną daugiabutyje, jums prireiks architekto leidimo; paprastai jie tokių leidimų neišdavinėja, nes traktuoja kaip namo fasado darkymą. Vitrininiai langai labiau paplitę mažesniuose miestuose - žinau, kad ten leidimų tokiems projektams niekas neprašo ir tai jau tampa masine mada mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokius langus galite užsisakyti bet kurioje, langus gaminančioje ar jais prekiaujančioje firmoje. Jie vadinami vitrininiais.
Tačiau norint taip įsistiklinti balkoną daugiabutyje, jums prireiks architekto leidimo; paprastai jie tokių leidimų neišdavinėja, nes traktuoja kaip namo fasado darkymą. Vitrininiai langai labiau paplitę mažesniuose miestuose - žinau, kad ten leidimų tokiems projektams niekas neprašo ir tai jau tampa masine mada mirksiukas.gif

Teks kazka galvot,nes mes tai kaune, o jau paprastai stiklint tai tikrai nenorim smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 06 16, 11:35)
Teks kazka galvot,nes mes tai kaune, o jau paprastai stiklint tai tikrai nenorim smile.gif  blush2.gif

Esu mačiusi ne vieną vitrininį langą Kaune - tiesiog žmonės dedasi nelegaliai ir tikisi, kad niekas neįskųs mirksiukas.gif
Pati norėjau vitrininio lango, bet pabijojau rizikuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 06 16, 14:09)
Esu mačiusi ne vieną vitrininį langą Kaune - tiesiog žmonės dedasi nelegaliai ir tikisi, kad niekas neįskųs  mirksiukas.gif
Pati norėjau vitrininio lango, bet pabijojau rizikuoti  blush2.gif

Mažuma, kas taip darosi su leidimais. Mūsų kaimynai irgi įsidėjo vitrininį langą taip panaikindami balkoną. Jie leidimo tikrai nebūtų gavę, nes nupjovė evakuacinio išėjimo kopėčias (iš 7 į 8 aukštą). Taigi aš irgi nesivarginsiu išsiimant leidimų doh.gif Tik niekaip neapsisprendžiu kokius dėtis, kad patogu būtų išsivalyti, nes kaimynai iš pačios labai vargsta valantis, nes padarė atidaromą tik vieną mažiuką langelį blush2.gif Reikia gerai apmąstyti g.gif Tik įdomu, kokios būtų kainos. g.gif Pas mus balkone pertvara tokia ale blokinė, įdomu ar jie patys išpjautų ar tektų atskirai ieškoti meistrų? blush2.gif Gal kas susidūrėti asmeniškai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 16 birželio 2008 - 15:41
QUOTE(braskute_v @ 2008 06 16, 16:40)
Mažuma, kas taip darosi su leidimais. Mūsų kaimynai irgi įsidėjo vitrininį langą taip panaikindami balkoną. Jie leidimo tikrai nebūtų gavę, nes nupjovė evakuacinio išėjimo kopėčias (iš 7 į 8 aukštą). Taigi aš irgi nesivarginsiu išsiimant leidimų  doh.gif Tik niekaip neapsisprendžiu kokius dėtis, kad patogu būtų išsivalyti, nes kaimynai iš pačios labai vargsta valantis, nes padarė atidaromą tik vieną mažiuką langelį  blush2.gif  Reikia gerai apmąstyti  g.gif  Tik įdomu, kokios būtų kainos.  g.gif  Pas mus balkone pertvara tokia ale blokinė, įdomu ar jie patys išpjautų ar tektų atskirai ieškoti meistrų?  blush2.gif  Gal kas susidūrėti asmeniškai?  bigsmile.gif

del atsidarymo tai nuziurejom su mama toki nebloga varianciuka notaro biure..detas vienas didelis langas viduryje ir du maziukai is sonu..tai atsidaro tas didelis ir jokiu problemu nes galima isvalyti maziukus..ir dar ten padaryti tie maziukai kad gali atsidaryti tik vedinimui bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 06 16, 16:40)
Mažuma, kas taip darosi su leidimais. Mūsų kaimynai irgi įsidėjo vitrininį langą taip panaikindami balkoną. Jie leidimo tikrai nebūtų gavę, nes nupjovė evakuacinio išėjimo kopėčias (iš 7 į 8 aukštą). Taigi aš irgi nesivarginsiu išsiimant leidimų  doh.gif Tik niekaip neapsisprendžiu kokius dėtis, kad patogu būtų išsivalyti, nes kaimynai iš pačios labai vargsta valantis, nes padarė atidaromą tik vieną mažiuką langelį  blush2.gif  Reikia gerai apmąstyti  g.gif  Tik įdomu, kokios būtų kainos.  g.gif  Pas mus balkone pertvara tokia ale blokinė, įdomu ar jie patys išpjautų ar tektų atskirai ieškoti meistrų?  blush2.gif  Gal kas susidūrėti asmeniškai?  bigsmile.gif

Mano tėvai tokį langą dėjosi mirksiukas.gif Kiek pamenu, kaina 4000 Lt (Sabonio) be apdailos; firma siūlėsi ir blokinę balkono dalį išgriauti (kainos nežinau). Langai - prie sienų bei vidurinis (taigi išeina kas antras) - varstomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 06 16, 19:28)
Mano tėvai tokį langą dėjosi  mirksiukas.gif Kiek pamenu, kaina 4000 Lt (Sabonio) be apdailos; firma siūlėsi ir blokinę balkono dalį išgriauti (kainos nežinau). Langai - prie sienų bei vidurinis (taigi išeina kas antras) - varstomi  mirksiukas.gif

o kaip su leidimais? blush2.gif
Atsakyti