Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

QUOTE(Harmony... @ 2008 06 17, 15:28)
O as is esmes nesuprantu, kodel zmonems taip patinka vitrininiai langai. Man tai kvepia kazkokiu vojerizmu  blush2.gif
Nugi kam reikia save visam pasauliui demonstruoti ir rodyti? Ir taip nedaug privatumo turime daugiabuciuose  ax.gif
O be to ir saugumo faktorius... juk jei jau balkono pertvara yra betonine, tai ji gal ir sutvirtinimo vaidmeni atlieka...? O vietoj jos istacius vitrinini langa kazkaip nesaugu gali pasidaryti...

Na, bet cia tik subjektyvi nuomone  rolleyes.gif
(Nesusilaikiau jos neisreskusi, kai visi pasisakymai pakrypo apie vitrininius balkonus)
Papildyta:
Beje, zibintai balkone Super ideja!  thumbup.gif
Labai grazu ir romantiska

Mes tai grynai del erdves norim,kazkaip patinka mum...o del viesumo tai galima roletus iki zemes uzsitraukt ar dar ka nors bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 06 17, 17:06)
Mes tai grynai del erdves norim,kazkaip patinka mum...o del viesumo tai galima roletus iki zemes uzsitraukt ar dar ka nors bigsmile.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif beje,as apatine stiklu dali noreciau,kad uztamsintu ax.gif manau,gal visai nieko turetu atrodyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 17 birželio 2008 - 15:09
QUOTE(Nataska @ 2008 06 17, 15:00)
Man  patinka vitrininiai langai,bet  vaikus į balkoną išleisti bijočiau.Kažkaip,žiūrint pro tokį langą,man saugumo jausmas išgaruoja.O jei dar koks penktas ar ...  aukštas,tai baisu net pagalvojus.

Ir mano nuomonė tokia buvo, tačiau kai pabuvau kambaryje su vitrininiais langais, nepasirodė nesaugu.
Faina, kai gulėdamas lovoje gali pro langus žvalgytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 06 17, 16:07)
drinks_cheers.gif beje,as apatine stiklu dali noreciau,kad uztamsintu ax.gif manau,gal visai nieko turetu atrodyt g.gif

siaip yra tokia galimybe mes irgi ja svarstom tik nezinia kaip su kaina...yra tokie stiklai kur deda i duris...is lauko puses nieko neimatysi net su geriausiaias norais o is vidaus viska matai, bet jie jau turi tamsoka atspalvi mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 06 17, 17:43)
siaip yra tokia galimybe mes irgi ja svarstom tik nezinia kaip su kaina...yra tokie stiklai kur deda i duris...is lauko puses nieko neimatysi net su geriausiaias norais o is vidaus viska matai, bet jie jau turi tamsoka atspalvi mirksiukas.gif  smile.gif

aga,butent ta ir turiu omeny drinks_cheers.gif bet kadangi to tamsinto stiklo noreciau tik apatineje balkono dalyje,tai kambario netamsintu,ir balkone sededama viska matyciau bigsmile.gif o manes ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 06 17, 17:08)
aga,butent ta ir turiu omeny drinks_cheers.gif bet kadangi to tamsinto stiklo noreciau tik apatineje balkono dalyje,tai kambario netamsintu,ir balkone sededama viska matyciau bigsmile.gif o manes ne tongue.gif

jo fainai wub.gif

P.S ir toliau ieskomi asmenys kuriems jau teko stiklintis balkona vitrininiais langais legaliai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Planuojam ir mes balkoniuka tvarkytis, pas mane jis toks kvadratinis. Kazkas panasaus i sia nuotraukyte (balkonas, kurio apatine dalis raudonu plytu):
My Webpage

Ir man patiko ta metaline tvoryte ten kur vitrininė dalis, kazkaip man saugiau ir graziai atrodo. Kaip jums tai? Idomu kiek man tai kainuotu - aliuminio konstrukcijos langai su vitrina+metaline tvorele+isgriovimas dalie sienos g.gif Itariu nemazai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*sandriukas* @ 2008 06 18, 21:22)
Planuojam ir mes balkoniuka tvarkytis, pas mane jis toks kvadratinis. Kazkas panasaus i sia nuotraukyte (balkonas, kurio apatine dalis raudonu plytu):
My Webpage

neattidaro schmoll.gif

O del zibintu aciu merginos perduosiu sesei kad patiko. As viena esu ismeigus kambaryje tarp vazoniniu geliu, cia tam kas turi isistikline balkona. isku tame kambaryje nemiegam. ir tai cia daugiabutis mirksiukas.gif
Atsakyti
nurimo temele, keliam i virsu ax.gif
Atsakyti
aš tai svajoju apie balkoną su stiklais iki žemės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 06 15, 16:14)
Kaip supratau tai ne Ievos-Pievos balkonas mirksiukas.gif Paziurejus i foto Properties mirksiukas.gif Foto is www.ivd.ru ax.gif

Sprendziant is foto, pagal kedziu ploti ir plyteliu formata , plotis apie 2 m, na o ilgis gali but ivairus ax.gif

Pasauli grazus, dekoju uz komentara.Jo tada matosi, kad ne buto standartinis balkonas, o siek tiek platesnis....na standartias eina vienas metras.....
bet man patiko, graziai padaryta, reiks uzsukti i jusu pasiulyta puslapi,,,,ta ieva pieva, labai graziu interjero detaliu atsiuncia, galvoju, kad Lietuvoje taip tikrai nera.....dar net susimasciau, kaip zmones taip gerai gali gyventi ax.gif per daug sterilu....
Atsakyti
Sveikos dar karteli merginos.
Mes irgi galvojame rekonstruoti balkona.
Patinka man virtininiai langa iki zemes.....bet noretusi, kad balkonas ir atviras butu, kad gali butu geliu pakbinti, taciau atviras balkonas ziemos metu vel gi yra labai nepraktiska, jei lyja-slapia, sniegas, tad ir nezinau ties kuriuo variantu apsistoti....
na bet manau teks uzdara daryti.
Gal kas darete su tamsesniu stiklu, ar jie labai netamsina kambario?
Nes balkone atad planuoju koki staliuka su kedute, nes faina kavutes pagerti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti