Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

Mano mėgstamiausios: irnesakyk.gif hihihi.gif flirt.gif mastau.gif didis.gif assa.gif aciuks.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 17, 10:41)
aš norėčiau, kad bent jau šypsenėlės būtų keičiamos, pvz. kas mėnesį 4u.gif

šito tai nenorėčiau schmoll.gif nes taip žinai kur kokios ieškot, o jei keistųsi dažnai, tada reiktų vis iš naujo ieškot, tik laiko gaišimas būtų schmoll.gif
Atsakyti
Dar paprasčiau yra įsiminti mėgstamų šypsenėlių kodus ir juos rinkti kartu su tekstu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 18, 00:03)
Dar paprasčiau yra įsiminti mėgstamų šypsenėlių kodus ir juos rinkti kartu su tekstu  rolleyes.gif

sutinku, tokios žypsenėlės kaip biggrin.gif tongue.gif ax.gif smile.gif ir pan labai greita įrašyti ranka (greičiau nei paspaust pelyte), o vat yra tokių, kurias dažnai naudoju ir jos labai ne po ranka.
mano mėgstamiausios: blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif g.gif schmoll.gif mirksiukas.gif doh.gif thumbup.gif bash.gif mega_shok.gif triniti.gif hihihi.gif ... ai, daug aš jų naudoju, bet dažniausiai tas, kurios arčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 19 lapkričio 2006 - 15:18
QUOTE(Eni @ 2006 11 17, 23:46)
šito tai nenorėčiau  schmoll.gif  nes taip žinai kur kokios ieškot, o jei keistųsi dažnai, tada reiktų vis iš naujo ieškot, tik laiko gaišimas būtų  schmoll.gif

turėjau omeny, kad šypsenėlės migruotų

tos pačios atsibodo
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 19, 15:31)
turėjau omeny, kad šypsenėlės migruotų

tos pačios atsibodo

Pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 11 19, 22:51)
Pritariu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

as irgi pritariu drinks_cheers.gif nors kiek paiwairint
Atsakyti
Noreciau daugiau ivariu sypseneliu,nes tai labai liuks dalykas forume,gerai perteikia emocijas thumbup.gif Is kur dar isskyrus cosgan.com dedate sypseneles? mirksiukas.gif Mamytes pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
Yra cia, cia , cia .......user posted image
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 11 25, 22:42)
Is kur dar isskyrus cosgan.com dedate sypseneles?  mirksiukas.gif

čia user posted image
Atsakyti
o man labai simpatiskos tos kurios yra rolleyes.gif
Atsakyti
siūlau į pagrindines pridėti:
clap.gif 2.gif bash.gif lithuania.gif smartass.gif friends.gif ok.gif oro_buckis.gif aciuks.gif didis.gif hihihi.gif
Atsakyti