Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

QUOTE(valiute @ 2007 01 11, 12:57)
Štai kas:user posted image
Iš čia mirksiukas.gif Tiesiog ji ne tą kodą pasirinko rolleyes.gif

aaa,supratau user posted image
Atsakyti
galetu buti SM kaip ir vienam kitam forume toje juostoje kur parasyta paieka pagalba ir t.t. buti sukelti smailai /tik tame frm ten sukelti avatai / wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinke @ 2007 01 30, 11:30)
galetu buti SM kaip ir vienam kitam  forume toje juostoje kur parasyta paieka pagalba ir t.t. buti sukelti smailai /tik tame frm ten sukelti avatai / wub.gif

Aga,visai fainai butu mirksiukas.gif Arba dar labai liux butu tokia galimybe kad susikurti savo smailiuku kolekcija toje juostoje kur visi thumbup.gif Tik nezinau ar tai imanoma unsure.gif
Atsakyti

Tos šypsenėlės -nuostabios, pagyvina laiškučius, paryškina mintį, kurią norime išsakyti, bet gaila man jos nebeatsidaro....
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 16, 21:27)
Gerai būtų, kad kiekvieno dalyvio valdymo skyrelyje, prie žinučių, tos šypsenėlės būtų migruojančios. t.y. tos, kurias dažniau naudoji, iškiltų į viršų.

Butu thumbup.gif

QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 01 30, 12:44)
Aga,visai fainai butu  mirksiukas.gif Arba dar labai liux butu tokia galimybe kad susikurti savo smailiuku kolekcija toje juostoje kur visi  thumbup.gif Tik nezinau ar tai imanoma  unsure.gif

Sita mintis irgi nebloga mirksiukas.gif

Siaip, pasigendu daugiau sypseneliu is mergyciu flirt.gif serijos ax.gif
Atsakyti
pasiūlymas pakeisti pagr.šypsenėles labai seniai iškeltas
tik nesuprantu kodėl tai nedaroma?
labai sunku?
ir nieks nieko neatsako verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 16, 09:50)
pasiūlymas pakeisti pagr.šypsenėles labai seniai iškeltas
tik nesuprantu kodėl tai nedaroma?
labai sunku?
ir nieks nieko neatsako verysad.gif

Mintis labai gera, o tai vis tenka rankiotis iš toliau , nes aš gerbėja tų mergyčių bis.gif brunette.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 02 12, 21:01)
Tos šypsenėlės -nuostabios, pagyvina laiškučius, paryškina mintį, kurią norime išsakyti, bet gaila man jos nebeatsidaro....

QUOTE(una-art @ 2007 02 16, 14:40)
Mintis labai gera, o tai vis tenka rankiotis iš toliau , nes aš gerbėja tų mergyčių bis.gif  brunette.gif  bis.gif

tai dabar jau atsidaro? ar iš kitur kopijuoji?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 16, 17:39)
tai dabar jau atsidaro? ar iš kitur kopijuoji?

Daugiau šypsenėlių yra paspaudus ant nuorodos---> Pasirinkti daugiau ten ir mergytės ir kiti gražuoliai.
Atsakyti
Aš siūlyčiau vietoj šitų smile.gif biggrin.gif tongue.gif cool.gif kurias galima paprastai klaviatūra sutinkti, pakeisti kitomis PVZ aš daznai naudoju šitą hihihi.gif Galėtų būti arčiau (at)(pa)sisveikinimo bye1.gif Galėtų šitas arčiau būti friends.gif ir šitas irnesakyk.gif
Atsakyti

Vienu žodžiu šypsenėlėms 100 kartų valio! group.gif gossip.gif lithuania.gif Jos nugalės blogą nuotaiką! gun_bandana.gif
Atsakyti
Kažin ar kada bus įgyvendintas šis projektas? mastau.gif

user posted image
Atsakyti