Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

Man truksta mad.gif yahoo.gif cry.gif sokiai.gif irnesakyk.gif

Is esamu retai kada naudoju tongue.gif rolleyes.gif drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
o man gana tu sypseneliu,kai daugiau butu nezinociau kuria ir imt bigsmile.gif
Atsakyti
na galėtų būti ir daugiau tu šypsenėlių, o kai kurių galėtų ir nebut pvz. drinks_cheers.gif cool.gif blink.gif
Atsakyti
reiketu ikelti daugiau geros nuotaikos smailiuku ir jubiliejiniu (sveikinam tai daznai)... pvz clap_1.gif happybday.gif yahoo.gif birthday.gif sokiai.gif sitas tai ypac geras hihihi.gif mano nuomone..
Atsakyti
laugh.gif bash.gif friends.gif cray.gif hihihi.gif -- šitos galėtų būt tarp dažniausiai naudojamų, o biggrin.gif mirksiukas.gif nestuke.gif tongue.gif smile.gif retai kada naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 26 spalio 2007 - 16:55
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 26, 17:54)
laugh.gif  bash.gif  friends.gif  cray.gif  hihihi.gif -- šitos galėtų būt tarp dažniausiai naudojamų, o  biggrin.gif  mirksiukas.gif  nestuke.gif  tongue.gif  smile.gif  retai kada naudoju.

niu jau kur su nestuke.gif ta ireiktu palikt.. nestukes daznai naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 26, 17:54)
laugh.gif  bash.gif  friends.gif  cray.gif  hihihi.gif -- šitos galėtų būt tarp dažniausiai naudojamų, o  biggrin.gif  mirksiukas.gif  nestuke.gif  tongue.gif  smile.gif  retai kada naudoju.

Na va aš pvz dažniasiai naudoju tas kurias tu retai naudoji.
Taigi skirtingi poreikiai, manau yra gerai kaip yra dabar.
Atsakyti
o gal galima kokiu nauju sypsniuku prikurti... pakeisti tuos senuosius ir prideti dar visokiausiu.. ax.gif juos tikrai smagu naudoti, taip gali aiskiaus isdestyt emocijas bigsmile.gif
Atsakyti
Tai naujų galima iš kitų psl. nemanau,kad kažkas keisis, nes kiekvieno poreikiai skirtingi. nebent jei būtų įmanoma padaryti, kad tame langelyje būtų kiekvieno asmeniškai dažniausiai naudojami. bet kaži kaži.. o šiaip, ką naudoja vienas, nenaudoja kitas, tai neiakda nebus vienybės. Aš iš to langelio nestuke.gif mažiausiai naudoju, bet yra kas kasdien, taigi neišimsi///
Atsakyti
Aš irgi esu už pokyčius, bet visų poreikiai skirtingi, tad jei norim kitų smail'ų, tai galima iš kitų svetainių pasiimt (žinoma, laiko užima daugiau) . Pvz.: user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image. Keletas minučių, ir smail'ai daug įdomesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 31 spalio 2007 - 17:38
QUOTE(-=migle=- @ 2007 10 31, 18:37)
Aš irgi esu už pokyčius, bet visų poreikiai skirtingi, tad jei norim kitų smail'ų, tai galima iš kitų svetainių pasiimt (žinoma, laiko užima daugiau) . Pvz.: user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image. Keletas minučių, ir smail'ai daug įdomesni  mirksiukas.gif

na reikia zinoti is kur tuos ivairesnius smailus imti..
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2007 10 31, 17:41)
na reikia zinoti is kur tuos ivairesnius smailus imti..

Taigi vien per paprastą paiešką su užklausa smile arba smiles galima labai daug visko surast. Be to yra temos sukurtos, iš kur smailus imt, jų adresai. mirksiukas.gif Aš šituos smail'us ėmiau iš čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 31 spalio 2007 - 17:44