Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

QUOTE(weni @ 2007 05 30, 12:39)
mamytes gal galit parasyti adresiuka is kur tu graziu sypseneliu traukiat schmoll.gif

čia daug gražių

dar čia

ir ččia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 17, 20:49)

Labai gražių radau thumbup.gif Ačiū grange bigsmile.gif
Atsakyti
Ale kaip matosi mamyčių charakteriai iš jų dažniausiai naudojamų šypsenėlių hihihi.gif

Man reikalingiausios yra šios: 4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif cool.gif mad.gif blush-anim-cl.gif hihihi.gif
Atsakyti
mano mylimiausieji : smile.gif blush2.gif ax.gif thumbup.gif clap.gif 2.gif clap_1.gif thumb_yello.gif yahoo.gif ok.gif good.gif aciuks.gif ir šio dar neteko panaudot bet jis labai- sokiai.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka, kad zinuteje teleidzia 20 sypseneliu. juk ne mazi vaikai esam, kur nereikia ju bereikalo nedesim. bet jei as pvz cituoju koki 10 zinuciu, ir jose jau po 2 sypsenas ir viskas. tada reikia eiti per zinutes ir ziureti kur ka pratrinti.. galetu nebut ribojamas sitas dalykas manau g.gif keik nori, tiek dedi.
Atsakyti
Mano top šypsenėlės:

hihihi.gif irnesakyk.gif yu.gif ok.gif sokiai.gif
Atsakyti
mano mylimiausios: doh.gif blush2.gif ax.gif nail.gif cray.gif
Atsakyti
Mano dažniausiai naudojamos 4u.gif ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif doh.gif drinks_cheers.gif wub.gif smile.gif blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Šeip dauguma naudoju,tiesiog labiau išeina išsireikšti ax.gif
Atsakyti
smartass.gif man truksta kokio akiniuoto gudrucio
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 22, 17:34)
Man tai nepatinka, kad zinuteje teleidzia 20 sypseneliu. juk ne mazi vaikai esam, kur nereikia ju bereikalo nedesim. bet jei as pvz cituoju koki 10 zinuciu, ir jose jau po 2 sypsenas ir viskas. tada reikia eiti per zinutes ir ziureti kur ka pratrinti.. galetu nebut ribojamas sitas dalykas manau  g.gif  keik nori, tiek dedi.

drinks_cheers.gif
tas mane irgi biski nervuoja doh.gif
Atsakyti
user posted image
man tai sitas labai dailus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 29 rugpjūčio 2007 - 18:25
QUOTE(brashke77 @ 2007 08 29, 18:23)
user posted image
man tai sitas labai dailus smile.gif

bet jo nera bendrajam sarase SM rolleyes.gif
Atsakyti