Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

as dazniau naudoju: smile.gif biggrin.gif thumbup.gif 2.gif nestuke.gif 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif ploja.gif lotuliukas.gif
bet ir visi kiti labai mieli thumbup.gif
Atsakyti
Man kaip internetinei naujokei tos šypsenėlės tai kažkas nerealaus, nu žiauriai patinka, o labiausiai tai: thumbup.gif blush2.gif ax.gif bigsmile.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš tik dabar sužinojau,kad smailikų yra ir daugiau blush2.gif .Gėda-pelėda man...
Vis sukdavau galvą,iš kur kitos ima tas nuostabias šypsenėles g.gif .
Atsakyti
blush2.gif lotuliukas.gif g.gif wub.gif friends.gif yahoo.gif cray.gif fool.gif
Atsakyti
thumbup.gif g.gif doh.gif clap_1.gif sunglasses2.gif friends.gif blush2.gif 4u.gif assa.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif wub.gif doh.gif gun_bandana.gif smileysex.gif hah.gif nail.gif tease.gif pomidorai2.gif bijau.gif karsta.gif hihihi.gif va sitos fainiausios, tik kartais labai tingiu ju ten zemai ieskot:)
Atsakyti
man mieliausi thumbup.gif clap.gif g.gif doh.gif clap_1.gif nono.gif notworthy.gif thumb_yello.gif friends.gif blush2.gif ir panašiai

Papildyta:
nepatinka ph34r.gif bis.gif brunette.gif gun_smilie.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
blink.gif g.gif doh.gif blush-anim-cl.gif nestuke.gif nono.gif yahoo.gif blush2.gif 4u.gif bigsmile.gif ax.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kažkas siūlė, bet vis nėra šypsenelės reiškiančios pinigus

manau, reikėtų
Atsakyti
QUOTE(*Bambolina* @ 2005 01 24, 11:11)
mano mylimiausios: smile.gif  thumbup.gif  sad.gif  clap.gif  wub.gif  mad.gif  doh.gif  2.gif  bis.gif  alc.gif  drinks_cheers.gif  gun_bandana.gif  soske.gif

is kur jus tiek ivairiu smailiku gaunat? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiaip viskas gerai, tik prie pasirenkamų šypsenėlių pasigendu: 2.gif (juk mamos tai pagrinde apie vaikus ir kalba) console.gif (labai tinka paguodai) clap_1.gif (pagyrimams, pasidžiaugimams)
Iš dabar esančio sąrašo nereikalingos: cool.gif rolleyes.gif ir šita nebūtina bigsmile.gif

o smile.gif galima pakeisti į laugh.gif, nes ta "paprastoji" šypsenėlė atsiranda ir tada kai parašai dvitaškį bei skliaustelį, jos nereikia rinktis iš sąrašo...
Taip pat verysad.gif reikėtų pakeisti į vieną iš verkimų cray.gif arba cry.gif, nes nuliūdimą galima išreikšti paprasta liūdnaja šypsenėle, t.y. dvitašiu ir kairiuoju skliausteliu
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 03 03, 15:31)
Iš dabar esančio sąrašo nereikalingos:  cool.gif  rolleyes.gif ir šita nebūtina bigsmile.gif

šitos yra būtnos

o dėl kitų pasiūlymų - pritariu
Atsakyti