Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

QUOTE(Veila @ 2005 10 09, 16:14)
Man toks klausimukas iškilo  ax.gif  Kur galima būtų gauti šio forumo smailų paketą?  blush2.gif

nesu tikra, bet atrodo, kad sio forumo visi smilai yra is www.cosgan.de
Atsakyti
user posted image Man labai sito truksta...
Atsakyti
mikepodukofke, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kokie pakeitimai!
Rašau žinutę, jau automatiškai spausiu „susimąstęs, susirūpinęs“, ėgi žiū – toj vietoj pagrandukas iš juoko kočiojas lotuliukas.gif
Vietoj dviejų liūdnų veidukų atsirado du patys linksmiausi bigsmile.gif
Atsakyti
Sąrašas dar papildytas tokiais:

ploja.gif
pioneers.gif
sokiai.gif
pomidorai2.gif
bijau.gif
oro_buckis.gif
triniti.gif
bebe.gif
liezuvis.gif
topsecret.gif
santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 28, 09:41)
Sąrašas dar papildytas tokiais:

bebe.gif

tai kad šitas buvo g.gif man jis laaaabai thumbup.gif
o aš klystu ar kažkada buvo kalbėta apie galimybę pačiam vartotojui susidaryti pasirenkamų šypsenėlių sąrašą????
Atsakyti
Daugiausia naudoju: tongue.gif ax.gif bigsmile.gif blink.gif g.gif lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif nail.gif vacation4.gif console.gif gun_rifle.gif beee.gif verysad.gif cry.gif flirt.gif
Atsakyti
Niekad nesu naudojus: smile.gif wink.gif doctor.gif smileysex.gif protest.gif group.gif gossip.gif devil.gif 000059.gif lithuania.gif 000189.gif sleep.gif book.gif happy.gif poster_offtopic.gif 000164.gif mellow.gif egypt.gif censored2.gif construction.gif
Atsakyti
Netilpo visoso dar šitų neneudoju fart.gif photo.gif showoff.gif smoke.gif surrender.gif brunette.gif dirol.gif spam.gif victory.gif banned2.gif poster_ban.gif quiet.gif second.gif third.gif
Atsakyti
vartoju nedaug smailu..
o šeip man tai labai patinka šitie: blush2.gif doh.gif blink.gif wub.gif 2.gif friends.gif ir tt..
visi labai mieli pagal situacijas galima visus pritaikyt thumbup.gif
Atsakyti
o as naudoju tik sypseneles smile.gif biggrin.gif
ir dar sita thumbup.gif
Atsakyti
ir dar sita nestuke.gif
Atsakyti