Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinytė-paspirtukas ir arkliukas-supynės

Musu vaikinui labai gerai tinka ir paspirtukas, ir supamas traukinys smile.gif. Paspirtuka gavo dovanu pirmojo gimtadienio proga, bet rimciau pradejo "vazineti" gal nuo pusantru ir vazineja sekmingai iki siandien. Supama traukini (toks didziulis masyvus medinis traukinys) gavo, kai buvo pusantru metuku. Irgi supasi po siai dienai, bet dabar jau apsivercia sykiais, nes labai smarkiai isisupa blink.gif.

O paspirtukas musu tai ne masinyte, o toks a la "triratukas", labai panasus i si: user posted image
Atsakyti
Turim ir mes mašinytę. Draugai paskolino. Vaikas kažkodėl ją vadina bėbe. Mėgstamiausias sūnaus žaislas. Reikalinga kiekvieną dieną. Kartą palikom pas senelių. Kai vyras parvežė, vaikas viską metė ir šaukdamas: "Bėbe, bėbe" , puolė prie jos. Arkliuką turi mano brolio vaikai. Kai nueinam, bandau Kristupą juo sudominti, bet vaikas jokio susižavėjomo nerodo. Norėjom pirkti, bet turbūt to nedarysim.
Atsakyti
Mes irgi turim mašinytę - paspirtuką smile.gif Gavom dovanų krikštynų proga thumbup.gif
Tai mano mažajam sūneliui labai patinka su ja žaisti. Dar važinėti nalabai moka, bet kai pasodinu ant mašinytės, tai labai patenkintas sėdi, labai patinka "pypsint". Jau bando spirtis ir važiuoti, bet kol kas gaunasi tik atgal važiuoti biggrin.gif

Atsakyti
Mažoji ant arkliuko supasi galnuo7,5 mėn, ne kasdien , bet labai nori ,kai jį pamato-o liko jis nuo broliuko laikų, jam pirkom kai buvo 1,5 metų -Kalėdoms. O dabar nupirkom mašinėlę , stumduką-tai su malonumu stumia ir vaikšto, mat pati prieš savaitę žengė savarankiškus žingsnelius,o čia yr kur įsitverti -saugiau.Ir pypsina, pypsina ir kvatojas. biggrin.gif Bet vietą , tai užiima -nemaži daiktai schmoll.gif
Atsakyti
stai mes ir isigijom masinyte-paspirtuka, mano berniukas dziaugiasi ja visaip- stumia, sedi ir spiriasi, parsivercia, ziurineja, vienu zodziu thumbup.gif , vien tai geroji zaisliuko puse, kad leidzia vaikui judeti thumbup.gif
Atsakyti
Mes isigijom masinyte-paspirtuka-gaistrine dar metuku maziui nebuvo 4u.gif jau tada susidomejes vaira sukinejo thumbup.gif o kai ismoko vaziuot,tai nulipt nebenori schmoll.gif O dabar tai ir raliuoja,ir kaip Sumacheris varo thumbup.gif neisivaizduoju kas butu jei atimtume bent dienai masinyte blink.gif
Atsakyti
Mano pametinukai turi ir mašinytę, ir arkliuką. Kai dar sesutė buvo maža paspirtukas-mašinytė buvo geriausias žaislas, o arkliuko iš vis nereikėdavo arba labai trumpai. Dabar jau reikia mašinytės ir mažajai. Todėl reikia žiauriai klykintis, kad pasidalintų ar bent apsikeistų su arkliuku. Mažajai visai patinka suptis su arkliuku, tad ir didžiajam jo užsireikia. Ir vėl nepasidalina. Žodžiu, mokomės dalintis. Turbūt užteks kantrybės ir nelėksiu pirkti dar vieno arkliuko ir mašinytės. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2005 12 06, 18:26)
O kaip manot kurį geriau pirktį ar medinį supamą arkliuką ar minkštą?

na va mes pirkom vaikui arkliuka grazu suptis taciau ju slides neislinkusios daug ir vaikas nepasisupa pakankamai verysad.gif na bet uztenka o tarybiniai arkliukai nedinukai labai daug duoda suptis taciau cia jau kiekvieno reikalas
o masinyte vaziuojancia mes turim jau nuo 6 men blush2.gif aisku vaikas pradejo su ja vazineti jau kai past vaiksciojo bet tikrai tai yra neatsibostantys zaislai arkliukas masinyte supynes vias tai domina vaika thumbup.gif thumbup.gif
cia akliukasuser posted image
o cia masinauser posted image
ji pati vaziuoja thumbup.gif
Atsakyti
Mes namie turim mašinytę-paspirtuką ir elektrą kraunamą džipą,o pas močiutę supamės ant arkliuko.Visi šie žaisliukai mums be galo reikalingi ir suteikia labai daug džiaugsmo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
neisivaizduoju ka mes darytume be tos masinytes,tai vienintelis zaislas kuris yra reikalingas nuo 1 metuku,dziaugiuosi kad mes ji turime
Atsakyti
Įtikinot biggrin.gif Noriu tą mašinytę-paspirktuką nupirkt sūnėnui metukų proga. Tik į ką perkant reikia atsižvelgti: į didelius ratus (kad stabilu būtų), į ką dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2006 05 05, 00:04)
Įtikinot biggrin.gif Noriu tą mašinytę-paspirktuką nupirkt sūnėnui metukų proga. Tik į ką perkant reikia atsižvelgti: į didelius ratus (kad stabilu būtų),  į ką dar g.gif

Jo labai geri tie dalikai mašinyte -paspirtukas ir arkliukas ir supinės ,kai gavom mašinytė tai mažoji tik pradedavo vaikščiot ir visa laika man tekdavo vėdžiot už rankitės tai isivaizduojat turbut kaip sunku susilenkus ,taigi tikras išsigelbijimas ,norėjau isidet nuotrauką bet neleido man g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti