Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinytė-paspirtukas ir arkliukas-supynės

QUOTE(Vailingo @ 2006 05 05, 00:04)
Įtikinot biggrin.gif Noriu tą mašinytę-paspirktuką nupirkt sūnėnui metukų proga. Tik į ką perkant reikia atsižvelgti: į didelius ratus (kad stabilu būtų),  į ką dar g.gif

Sakyčiau,žiūrėk į mašinėlės aukštį,nes vaikas važinės su ja tikrai ne vienerius metus,o jis juk auga.Mes turėjom žemesnę,bet pasižiūrėjau,kad jei dar truputį mažius paaugs,tai bus jam tiesiog nepatogu varinėt,tad nupirkom aukštesnę (viršutinė nuotrauka) ir su šviesom ir su muzikytėm :DGeriausia,kad nebūtų prie vairo jokių telefono ragelių,nes dažniausiai mažiai viską nurauna ir tiek to grožio belieka.Dar žiūrėk,kad būtų stipresnis vairas,nes kur aš dovanojau draugės vaikui mašinytę-paspirtuką,tai vairą jis ne sunkiai aplaužė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 06 gegužės 2006 - 09:53
QUOTE(Domuks @ 2006 05 06, 11:51)
Sakyčiau,žiūrėk į mašinėlės aukštį,nes vaikas važinės su ja tikrai ne vienerius metus,o jis juk auga.Mes turėjom žemesnę,bet pasižiūrėjau,kad jei dar truputį mažius paaugs,tai bus jam tiesiog nepatogu varinėt,tad nupirkom aukštesnę (viršutinė nuotrauka) ir su šviesom ir su muzikytėm :DGeriausia,kad nebūtų prie vairo jokių telefono ragelių,nes dažniausiai mažiai viską nurauna ir tiek to grožio belieka.Dar žiūrėk,kad būtų stipresnis vairas,nes kur aš dovanojau draugės vaikui mašinytę-paspirtuką,tai vairą jis ne sunkiai aplaužė.

Aciu 4u.gif Bet jau mane aplenke - nupirko seneliai verysad.gif Dabar teks kokio lavinimo centro dairytis smile.gif
Atsakyti
Visi tie pasispiriami žaislai turi būti tokio aukščio, kad atsisėdęs vaikas galėtų remtis visa pėda, o ne pirštų galais - tokiu atveju, jei dažnai važinės, netaisyklingai formuosis čiurna, bus ortopedinių problemų. Tad geriau nepirkit mašinyčių "išaugimui", bent paieškot tokios, kur sėdynė turi kelias padėtis ir ją galima reguliuoti pagal vaiko amžių.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 06, 20:56)
Visi tie pasispiriami žaislai turi būti tokio aukščio, kad atsisėdęs vaikas galėtų remtis visa pėda, o ne pirštų galais - tokiu atveju, jei dažnai važinės, netaisyklingai formuosis čiurna, bus ortopedinių problemų. Tad geriau nepirkit mašinyčių "išaugimui", bent paieškot tokios, kur sėdynė turi kelias padėtis ir ją galima reguliuoti pagal vaiko amžių.

Sutinku,kad geriausia pirkt mašinytę,kur reguliuojama sėdynė,bet tokias sunkiau rast,o ir dar nemačiau tokios,kad metukų vaikas atsisėdęs nepasiektų žemės.Paprasčiausiai jos yra tik šiek tiek aukštesnės,taip pat ir jų vairai aukštesni.Kai mažylis šiek tiek paauga,jis nebus prie vairo susikūprinęs,nes su tom žemesnėm dažniausiai taip ir būna.
Atsakyti
Mano vaikis dar nedaaugo iki tokio amziaus, kad masinytes ar arkliuko reiketu. Bet matau kaip drauges sunelis tiek su masinyte vazineja, tiek su arkliuku supasi. Manau kiekvienam vaikui savo. Nors drauges vaikas turi abi sias priemones ir zaidzia su abiem, bet pastebejom, kad arkliukas jam patinka daug labaiau. atsiseda ir jei karatsi nepabostu, ar valgyti nereiketu, tai toks vaizdas, kad visa diena galetu suptis.Kartais jis net uzmiega besisubdamas ant arkliuko.
bet dar karta pasikartosiu, kad manau kiekvienas vaikas pasirenka kas jam labaiu patiktu. Nes kitos drauges vyresnis vaikiukas (3 metai) negali be masinu gyventi. Tik pamato masina ir seda vaziuotis ir taip visa diena vaziuotu, jei jo niekas nuo jos nenukrastytu, nes net su asarom reikia su masinyte issikirti.
Manau gerai, jei vaikas galetu tureti ir ta ir ta priemone. Bet zinoma, tai atsiremia i finansus ir i namu talpuma.
Atsakyti
Mano abu berniukai su mašinyte labai žaidė. Vyrenis gal kokius tris metus. Ir į lauką nešdavomės ir namie duodavosi bigsmile.gif . Mažiukas ir dabar važinėja. Nors jinai jau per maža jam. O triratuko visai nemėgsta schmoll.gif. Bėda tik ta, kad visų batų nosis su mašina važiuodamas nuvaro, jei lauke važinėja. O arkliukas stovi neliečiamas savaitėm doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 05 21, 10:20)
  Bėda tik ta, kad visų batų nosis su mašina važiuodamas nuvaro, jei lauke važinėja. O arkliukas stovi neliečiamas savaitėm doh.gif .

biggrin.gif
Pas mus tas pats su batais,jau dvi poras suvarėm,dabar jau trečius bandom,tik šie sunkiai nusitrina,nes visas priekis guminis,su šitais turbūt ilgiau išvusim.Kai būnam lauke su mašinyte,kaimynai juokiasi iš manęs kad mažiaus nepagaunu lotuliukas.gif Tai kur tie batukai nepareis doh.gif
Atsakyti
Nupirkom mes ir prieš praeitas Kalėdas mašinytę - paspirtuką, nes pas draugų mergaitę visą vakarą nuo jos nenulipo. Mes pirkom su grojančia muzikėle - Vini Pucho veikėjai sukasi, groja, pianinas, pipsi kaip tikra, užsiveda. Tai įkėlėm į mašiną norėjom dar parduotuvėj maisto nusipirkt, neleido net iš mašinos išlipt. Teko važiuot namo. Namuose valandą net akių neatitraukė. Po to nurimo, bet vis pasižaidžai. Arkliukas buvo pas draugus irgi patiko, bet ir kaip vaikam viskas neilgam. Be galo mėgsta viskas kas nauja. Tai kai kur nueinam nebežino kur pulti.
Atsakyti
Musu mazius per krikstynas gavo dovanu arkliuka - supyne. Dabar tai dar nedaauges - tai tik sedi ant jo ir buna labai patenkintas veziojamas, suptis nepatinka - gal per mazas dar. O kaip toliau bus - ziuresim biggrin.gif Nors man atrodo, kad toks zaisliukas turetu greitai nusibosti.
Atsakyti
Mano vyresnysis berniukas su mašinyte -paspirtuku važinėjo iki 4m,jam buvo pats geriausias žaislas thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji tai tikrai nebuvo tokių žaislų gerbėja, nors turėjo ir arkliuką ir mašinytę. Už tai mažius duodasi už abu. Jau dabar ant arkliuko nesisupa, bet motociklą-paskirtuką, jei įmanytų, pasiguldytų šalia nakčiai. Pats geriausias žaislas be kurio iš namų neina. Nors gyvenam 4 aukšte, bet bando pats ir laiptais tampyt.
Atsakyti
Mes nupirkom mažiui mašinėlę-paspirtuką, labai patinka vairą sukioti, o pasispirti dar sunkiai išeina
Atsakyti