Įkraunama...
Įkraunama...

Siūtos namų interjero smulkmenos

o gal kas turit kokiu nuorodu kaip aptraukti kedes..? namuose turiu senas virtuvines kedes.. noreciua pasiuti uzvalkaliukus joms nes tos kur pardese arba brangiai kainuoja arba yra nesamoningu spalvu.. ir dar gal galetumete patarti is kokios medziagos jas siuti kad lengva butu priziureti.. smile.gif
Atsakyti
yra visa tema
http://www.supermama...;#entry14410383
Atsakyti
Namams papuošti per Velykas

user posted image
Atsakyti
labai thumbup.gif tema.gaila kad paskutiniu metu nera aktyviu dalyviu..... padiskutuotume.o apie ka tikrai rastume rolleyes.gif
Atsakyti
mano aki labai patrauke sitie katinai.... http://www.flickr.co...57600812294474/
cia gal kaip ir pagalves ar siaip intejero detales g.gif gal zinote kaip juos pasiuti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,neseniai atradau si skyreliu-ideju tiek daug,kad sunku ka pirmiau siuti
QUOTE(Sugar @ 2007 06 21, 16:44)
Labai grazu ir labai tau aciu, bet tualete tai nesiuciau dekoraciju  blush2.gif Labai ten dregme kaupiasi ir isvalyti butu sunku, nors ir grazu  smile.gif

na as esu tolete issiuvinejusi suniuka ant dangcio ir kaciuka ant bakelio.Dregmes nera(na gal turejai omeni kitokia "dregme"),isplaunu kas menesi ir gerai.Dabar sumaciusi pasiuti i wc su spider-man'u,kad vaikui butu idomiau,didelis gerbejas
Atsakyti
Labai gaila, bet momos taip pasyviai dalyvauja tokioje idomioje temoje. As prisiuvau vaikiuku kambariams ax.gif , bet labai didelio susidomejimo irgi nesulaukiau verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
-lelija-,nu kaip puikiai visko prigalvojusi,ir graziai pasiuvusi,man patiktu tokiam kambaryje gyventi(jei buciau vaikas) 4u.gif
Atsakyti
Na, kad taip vangiai mamytes rodosi, tai as savo keleta smulkmenu ikelsiu ax.gif Dabar man pirkiniu maiseliu siuvimo manija blush2.gif Siuvu is visokiu namie randamu dzinsinio audinio gabaliuku
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 28 rugpjūčio 2008 - 19:20
QUOTE(-lelija- @ 2008 08 15, 10:35)
Labai gaila, bet momos taip pasyviai dalyvauja tokioje idomioje temoje. As prisiuvau vaikiuku kambariams  ax.gif , bet labai didelio susidomejimo irgi nesulaukiau  verysad.gif

user posted image

Man tai labai įdomios šitos pagalvytės, o kaip jas čia siuvai ir iš ko tos mažytės gėlytės padarytos. Gal gali papasakoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 29, 10:35)
Man tai labai įdomios šitos pagalvytės, o kaip jas čia siuvai ir iš ko tos mažytės gėlytės padarytos. Gal gali papasakoti?  4u.gif

Tas gelyte pirkau Jyske. Audinio gabaleli perkisau per gelytes viduriuka, kad laikytus - prikisau vatos, ir kad neisbiretu - apviniojau siulu ax.gif . Taip ziedelis prisitvirtino, o ir viduriukas atsirado tongue.gif . Taip visa sugeliavus iskerpi geles forma (arba kokia nors kita) susiuvi ir viskas tongue.gif . Uztrunka tai ilgokai, keliu valandu prireikia vienai pagalvelei blink.gif .
Papildyta:
QUOTE(tania811214 @ 2008 08 28, 12:51)
-lelija-,nu kaip puikiai visko prigalvojusi,ir graziai pasiuvusi,man patiktu tokiam kambaryje gyventi(jei buciau vaikas) 4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2008 08 15, 10:35)
Labai gaila, bet momos taip pasyviai dalyvauja tokioje idomioje temoje. As prisiuvau vaikiuku kambariams  ax.gif , bet labai didelio susidomejimo irgi nesulaukiau  verysad.gif
user posted image

kokios fainulkos manau kad ir jus jures paklausa tarp mamyciu kurios nores naujoviu savo vaikuciams biggrin.gif
Atsakyti