Įkraunama...
Įkraunama...

Siūtos namų interjero smulkmenos

QUOTE(-lelija- @ 2009 01 23, 12:35)
Mano gelytes is satino  ax.gif

Neapsakomai gražu.... Nu tokią originalią idėją pametėjot... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 01 23, 11:35)

blink.gif apakus...jau kaip jauku atrodo kambaryje...saunuole tu,auksines rankeles turi,o ir laiko surandi g.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 01 27, 14:11)
Neapsakomai gražu.... Nu tokią originalią idėją pametėjot... wub.gif

Jei reikes patarimo, rasykite mirksiukas.gif

QUOTE(tania811214 @ 2009 01 27, 16:34)
blink.gif apakus...jau kaip jauku atrodo kambaryje...saunuole tu,auksines rankeles turi,o ir laiko surandi g.gif

Aciu ax.gif , o laiko tai jau mazai surandu (gerai, kad Lietuvoje krize help.gif, tai nedaug uzsakymu rolleyes.gif ). Daug prisiuvau kol lelyte gime, tai dabar soske.gif
Atsakyti
Lelija,nuostabios gelytes wub.gif labai jauku...

Papildyta:
QUOTE(-lelija- @ 2009 01 27, 16:07)
Jei reikes patarimo, rasykite  mirksiukas.gif
Aciu  ax.gif , o laiko tai jau mazai surandu (gerai, kad Lietuvoje krize  help.gif, tai nedaug uzsakymu  rolleyes.gif ). Daug prisiuvau kol lelyte gime, tai dabar  soske.gif

mano lelyte jau kada gimus doh.gif o vis neturiu laiko siuvimui,nes pristojus prie manes daznai buna.ta ka mama daro ir jai reikia.O sitiek ideju prisirinkus,noriu ismokt siuti...neina siuo metu dar,gal kai i darzeli iseis g.gif bet tada ir dirbt reikes biggrin.gif zodziu pasaka be galo.
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 01 23, 11:35)

jetau kaip faina... wub.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 sausio 2009 - 11:23
Sveikutes smile.gif
Isejusi buvau praejusia savaitele atostogu smile.gif
Tai ko tik is neturejimo ka veikti gali moteriskosios prisigalvoti biggrin.gif
Na ir vaiksciodama po audiniu parduotuve sumasciau pasisiuti staltiesele seno stalo negraziam pavirsiui uzdengti smile.gif Ir priedo dar kai neradau tokios kokios noriu... Tai pradziai galiu imesti foto dar tik sustriguotos smile.gif
Kadangi medziagos nusipirkau nemazai, tai sumasciau dar prie to pacio nutariau ir sevieteles prie kavos pasisiuti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na stai smile.gif cia mano dar iki galo nesusiutas sedevras ax.gif blush2.gif

Staltiese

Dar truksta arba 6, arba 12 nedideliu 15*15 cm servieteliu kavai ar arbatai blush2.gif
Ir sedevras butu baigtas ax.gif

Ir be abejo tikiuosi labai neispeiksti blush2.gif bo tai mano pirmas blynas tokio masto doh.gif
Atsakyti
Na o cia pabaigtas mano sedevras.. blush2.gif ax.gif tik mazutes servieteles ne visas dejau smile.gif

Staltiese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trampampaila: 22 vasario 2009 - 23:23
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kiek visokių grožybių, seilės tysta.
Atsakyti
Aš neseniai perskaičiau viena žurnaliuką ir pamačiau megztą kilimą!! Tai vat dabar tuo ir užsiiminėju kas vakarą... labai noriu greičiau jį pabaigti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image[/IMG]
Atsakyti