Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės, kurį darželį lankėte Jūs?

QUOTE(kavyte @ 2007 11 01, 19:07)
Aš neatsimenu savo auklėtojų pavardžių tik žinau kad buvo jos dvi: Danute ir Sabina . O tu Leila vardų neatsimeni?

as tik auklytes varda pamenu ADA buvo, turiu nuotrauku is darzelio gal kuri is Jusu irgi ten smile.gif
Atsakyti
Aš lankiau 50 darželį... Kaip dabar vadinasi nežinau. Jis Debreceno gatvėje prieš Draugystės parduotuvę. Prisiminimai... Viena auklėtoja (Vera atrodo) buvo labai gera, kita - Marija - pabaisų pabaisa doh.gif , iš to paties konclagerio...
Atsakyti
O aš lankiau 43 d. Kauno g. Man rodos ten dabar universa via mokykla. Aukletojos buvo thumbup.gif
Atsakyti
As lankiau "Eglute" Naujakiemio g. kiek prisimenu visad blioviau lotuliukas.gif nenorejau isvis darzo schmoll.gif aisku sunu ir vedziau ten,bet po menesio pabegom,pilna zodzio prasme doh.gif
Atsakyti
As dabar vedu savo vaika i ta darzeli Kauno gatvej, kur universa via... Bet kazkaip nelabai jau aukletojom suzaveta esu... Nors man ir sunku itikti.... TAd stengiuosi nesikabineti ir tiek... O mazoji nieko blogo apie jas nesako, tai gal viskas ir gerai ten.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2007 11 14, 19:32)
As dabar vedu savo vaika i ta darzeli Kauno gatvej, kur universa via... Bet kazkaip nelabai jau aukletojom suzaveta esu... Nors man ir sunku itikti.... TAd stengiuosi nesikabineti ir tiek... O mazoji nieko blogo apie jas nesako, tai gal viskas ir gerai ten.

O mano auklėtojos jau pensijoje. Tad... Bet kas įdomu - atsimena ir mane ir mano mamą. Ir čia po tiek metų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(iewike @ 2007 11 14, 19:32)

O mano auklėtojos jau pensijoje. Tad... Bet kas įdomu - atsimena ir mane ir mano mamą. Ir čia po tiek metų bigsmile.gif
Atsakyti
o mano darzelio vietoje yra Darbo birza smile.gif stai ir visi prisiminimai smile.gif deja blush2.gif
Atsakyti
o as lankiau 5-aji, dabar "Puriena" ir mano sunus ta pati lanke. Ten virtuvej tos pacios virejos nuo "mano laiku" dirba ir med.sesuo ir viena is mano aukletoju Dalyte. Dabar aisku tas darzelis atnaujintas, grazus, bet man ir tada jis mielas buvo. Tik grikiu koses labai nemegau:)
Net siurpas eina kaip malonu paskaityt tuos visus prisiminimus.
Atsakyti
As lankiau 7 lopseli/darzeli, dabar jis vadinas "Liepaite". Atsiminimai thumbup.gif ypac lopselio aukletojas mylejau.. Kazko konkretaus nepamenu, bet lopselio aukletojos daznai manes lankyti i darzeli ateidavo wub.gif Ir pirmoji muzikos mokytoja (po to ji isejo i kita darzeli) labai mane mylejo ir as ja wub.gif
Dabar mano sunus uz keliu dienu prades ten pat i lopseli eiti, bet nesidziaugiu blush2.gif Nes ten niekas nepasikeite nuo mano laiku doh.gif Toks prieskarinis jis liko blush2.gif Bet aisku viskas priklauso nuo aukletoju.. Jei jos geros, rupestingos ir malonios tada aplinka tampa visiskas nulis smile.gif
Atsakyti
Kol musu darzelis vasara buvo uzdarytas, mes i Liepaite, kaip i budinti ejom... Nors mums jau greit 4 metu, bet irase i lopsio grupe (matyt daug nevietiniu vaiku buvo)...
Kas man per ta menesi istrigo... Tai, nei karto nemaciau vaiku lauke, kai po darbo ateidavau pasiimti savosios... Kazkaip keista... Nes musu darze, tai kai ateini pasiimti jie visada lauke buna...
Atsakyti
Laba, aš lankiau lopšelį-darželį "Papartėlis" (Reikjaviko g.), atsimenu tik vieną bjaurią auklėtoją tokią šviesiais plaukais, o visos kitos buvo labai geros, bent jau man mirksiukas.gif ,kai praeinu pro šalį, širdelę suspaudžia smile.gif , kaip greit tas laikas bėga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 24, 07:53)
Aš lankiau prie senojo turgaus (ko gero buvęs 6-tas) dabar Radastėlė ir auklėtoja faina buvo Audronė, tai jai męs buvome pirmoji laida. O dabar sūnus pas ją lanko thumbup.gif

Aš irgi ten pat ėjau 4u.gif Labai geri atsiminimai thumbup.gif Auklėtojos vardas berods buvo Laima, superinė wub.gif tikrai mylėjo vaikus drinks_cheers.gif
Atsakyti