Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

Plytelės virtuvėje yra praktiškiau, negu parketas, bet grožis reikalauja aukų doh.gif. Pas mus irgi bendra svetainės ir virtuvės erdvė, ir darysime visur parketlentes. Pardavėjai tikina, kad galima.
Atsakyti
Patiko zyliukes virtuve thumbup.gif Tik va tas ne integruojamas saldytuvas ir gadina vaizda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 20, 10:08)
Plytelės virtuvėje yra praktiškiau, negu parketas, bet grožis reikalauja aukų  doh.gif. Pas mus irgi bendra svetainės ir virtuvės erdvė, ir darysime visur parketlentes. Pardavėjai tikina, kad galima.

Tai galima, bet tie kurie turi ne plyteles sako, kad reikia labai saugoti. Jei nukrinta koks nors daiktas ant parketo lieka žymės, nuo intensyvaus vaikščiojimo taip pat greičiau parketlenčių lakas nusinešioja. štai ir dilema...
Atsakyti
QUOTE(Lor @ 2007 06 20, 08:16)
O kas virtuvuje geriau: plytelės ar parketas. Kai virtuvė kartu su kambariu man gražiau kaip buna viena nedaloma erdvė. Paskaičiavau, kad parketas man gaunasi pigiau nei plytelės. Vien plytelių suklijavimas kainuoja.... Pas mane virtuvė su kambariu kartu, virtuvė eina kampu, tai niekaip negaliu normaliai sudėlioti. Sako medis virtuvėje negerai. O kaip pas Jus, ar praktiška?

Plyteles tikrai praktiskiau uz medines grindis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 06 20, 10:26)
Patiko zyliukes virtuve thumbup.gif Tik va tas ne integruojamas saldytuvas ir gadina vaizda unsure.gif

ai jo nesimato. jis uz sienos dalies pasleptas mirksiukas.gif
a kitaip kur det mano ta kolekcija, sitiek veziausi is kitu saliu, draugai priveze. o ji dar dides smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*re* @ 2007 06 20, 08:29)
o kiek kainavo stalviršio metras? Mums irgi bando įsiūlyti šiuo metu, tačiau manęs netenkina kainos ir praktiškumo santykis - moki daug, o nieko karšto negali dėti. Jau tada geriau laminuotą stalviršį dėti...

kiek metras nepasakysiu, mums paskaiciavo visa ilgi. as to atskiro paskaiciavimo ir neturiu, bet galvojom ojoijoi kaip bus brungu ir dar rinkomes storesnis stalvirsi, bet kaina labai normali gavosi. mums visas komplektas su stalvirsiu su Blumu stalciuose, su rankenelem kainavo 8100 lt. gartraukis atskirai.

beje musu stalvirsis alyvuotas, sake graziau atrodo ir naturaliau. tai toki ir darem. bet viskas su juom ciki piki.
Papildyta:
[quote=Lor,2007 06 20, 09:16]
O kas virtuvuje geriau: plytelės ar parketas. Kai virtuvė kartu su kambariu man gražiau kaip buna viena nedaloma erdvė. Paskaičiavau, kad parketas man gaunasi pigiau nei plytelės. Vien plytelių suklijavimas kainuoja.... Pas mane virtuvė su kambariu kartu, virtuvė eina kampu, tai niekaip negaliu normaliai sudėlioti. Sako medis virtuvėje negerai. O kaip pas Jus, ar praktiška?
[/quot

na gal praktiskaiu plyteles, bet man jaukiau grindys, tai ir dejom visur parketlentes. patiesim paskui koki grazu prie stiliaus tinkanti kilimuka ir fsio. nemanau kad tom grindim kas nutiks, bet uztai grazu, vientisumas yra. Na man plyteles nelabai jauku. Nebent lazkokios super neissiskiriancios ir interjero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 20 birželio 2007 - 09:46
kaip geriau daryti ruosiames pirkti gartrauki neimontuojama ar geriau ji pastatyti pries matuojant spinteles ar jau sumontavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 06 20, 10:52)
kaip geriau daryti ruosiames pirkti gartrauki neimontuojama ar geriau ji pastatyti pries matuojant spinteles ar jau sumontavus  g.gif

mums ji istate po spinteliu sudejimo. paliko 60 cm nisa ir paskui pakabino.
Atsakyti
QUOTE(Lor @ 2007 06 20, 10:34)
Tai galima, bet tie kurie turi ne plyteles sako, kad reikia labai saugoti. Jei nukrinta koks nors daiktas ant parketo lieka žymės, nuo intensyvaus vaikščiojimo taip pat greičiau parketlenčių lakas nusinešioja. štai ir dilema...

Na taip, reikia saugoti. Vargas, aišku. Bet aš pagalvojau, kad jei lakas palei spinteles labiau nusitrins, tai nulakuosiu vėl tą plotą. Nieko, kad vaizdas tada skirsis nuo kito ploto - vis vien mažiau skirsis, negu plytelės. O jei geras lakas, tai ne taip greitai ir nusitris g.gif. Daiktai pas mane dažnai nekrenta iš rankų rolleyes.gif, tai gal nebus daug žymių nuo to, ypač jei medis tvirtas (ąžuolas, pavyzdžiui). Manau, kad labiausiai reikės prižiūrėti, kad drėgmės per daug nepagautų parketlentės.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 20, 09:49)
Papildyta:
kiek metras nepasakysiu, mums paskaiciavo visa ilgi. as to atskiro paskaiciavimo ir neturiu, bet galvojom ojoijoi kaip bus brungu ir dar rinkomes storesnis stalvirsi, bet kaina labai normali gavosi. mums visas komplektas su stalvirsiu su Blumu stalciuose, su rankenelem kainavo 8100 lt. gartraukis atskirai.

beje musu stalvirsis alyvuotas, sake graziau atrodo ir naturaliau. tai toki ir darem. bet viskas su juom ciki piki.

o kur užsakinėjote virtuvę? Nes kaip ir normali kaina gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2007 06 20, 11:11)
o kur užsakinėjote virtuvę? Nes kaip ir normali kaina gaunasi...

parasysiu i AZ.
Atsakyti
laba 4u.gif

sakykit merginos,kaip su gartraukio tinkamumu i klasikine virtuve,jei jis butu na toks metalinis kaip visi,pvz tokioj virtuvej kaip ZYLUTES blush2.gif ar nelabai ziuretusi g.gif

Atsakyti
na va pagaliau ir mes lengviau atsiputem ax.gif siandien su meistru suderinom paskutines smulkmenas, davem uzstata ir pasirasem sutarti, rugsejo 1 turesim virtuve thumbup.gif bent jau as tuo esu tikra, kadamgi as kaip teisininke tokia mum palankia ir klastinga sutartele surasiau su 1 proc. palukanom uz kiekviena paveluota diena... cool.gif na ir ka, pasirase zmogelis be jokiu "lauzymusi" tongue.gif

p.s. ikelciau savo galutini projekteli, bet kaip jau sakiau nemoku...man ta senaji Giedrulka padejo "suredaguot" blush2.gif nes pas mane kompe kazkokios programos ner,o gal blogai ieskojau blush2.gif
Atsakyti