Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

gal kas turi virtuve 2.06m kampu 1,50m
sutalpint reik saldytuve, indaplove ir viryle neimontuojama viskas
ir gal kas gali patart kokai gera firma baldu
buciau begalo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jei kils kokiu klausimu, rasykite i AZ, nes su virtuvem ir kitais baldais dirbu jau daug metu. Nesakau kad viska zinau, nes tai neissemiama tema, naujos technologijos sparciai juda i prieki, bet bent jau i kai kuriuos klausimus galiu atsakyti wink.gif nes tokie teiginiai kaip "virs 60 cm virykles galima deti tik 60 cm gartrauki" varo tikra siauba.... swoon.gif smile.gif

Ok, sekmes renkantis savo virtuvytes! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 06 14, 17:11)
na,gal ir man patarimą duosit,bo ir galva nuo minčių sukasi  wacko.gif

virtuviniai baldai jau užsakyti.Vienspalviai,tamsiai rudi(stalviršis taip pat),taip lygiai  tokia pati  bus ir plokštė ant sienos vietoj plytelių.Sienas dažysim baltai,arba dramblio kaulo,o grindų plyteles ir rudas norėjau dėt  doh.gif Vat mąstau,ar nebus čia pas mane šokolado fabrikas  biggrin.gif Dabar,kol dar renkamės grindų plyteles,galvoju,gal poros plytelių pločio juostą palei baldus dėti baltas  g.gif ?

gal išreikštumėt kas savo nuomonę  4u.gif ?

Daryčiau plyteles sviesesnes negu baldai ir tamsesnes negu sienos.

O as noriu paklausti del tos plokstes ant sienos vietoj plyteliu: kur tokiu yra pirkti ir kokia kaina? Seniai zurnaluose matau, bet gyvai nesu sutikusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 06 21, 08:34)
O as noriu paklausti del tos plokstes ant sienos vietoj plyteliu: kur tokiu yra pirkti ir kokia kaina? Seniai zurnaluose matau, bet gyvai nesu sutikusi blush2.gif

Mums tai atvežė tas pats kur baldus darė iš Alanto, ir ten ta pati plokštė kaip ir fasadas. O kainavo mums daaaug pigiau, nei būtume dėję plyteles.Dar priklauso ir nuo spalvos.Mes ėmėm raudoną, tai už visą ploštę ,jei gerai pamenu, mokėjom nepilnai 80 lt.Nors mums jos mažai tereikėjo, nes miniatiūrinė virtuvė.
Nugis buvau prisižadėjusi įkelt savo foto, tai tikiuosi šiandien pavyks.Tik aišky mums dar daug ko trūksta, nėra tokia užbaigta kaip Zyliuko blush2.gif Bet bent jau išprotėjusią spalvą parodyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 06 21, 08:39)
Mums tai atvežė tas pats kur baldus darė iš Alanto, ir ten ta pati plokštė kaip ir fasadas. O kainavo mums daaaug pigiau, nei būtume dėję plyteles.Dar priklauso ir nuo spalvos.Mes ėmėm raudoną, tai už visą ploštę ,jei gerai pamenu, mokėjom nepilnai 80 lt.Nors mums jos mažai tereikėjo, nes miniatiūrinė virtuvė.
Nugis buvau prisižadėjusi įkelt savo foto, tai tikiuosi šiandien pavyks.Tik aišky mums dar daug ko trūksta, nėra tokia užbaigta kaip Zyliuko  blush2.gif  Bet bent jau išprotėjusią spalvą parodyčiau  biggrin.gif

Lauksim lauksim biggrin.gif labai noriu pasiziureti kaip atrodo tavo virtuve rolleyes.gif
beje ar jau ja naudojiesi ar pastebejei kokiu trukumu, nepatogumu ar seip kokiu nors gamintojo brekeliu g.gif
o is kur tu esi t.y. as gyvenu Vilniuje ir labai idomu ar atvaziuotu is Taurages ta firma i Vilniu padaryti matavimu ir panasiai g.gif
Papildyta:
radau tokia kompaktiska virtuve biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 21 birželio 2007 - 07:51
QUOTE(jufka @ 2007 06 21, 07:54)
user posted image

Na cia tai jau visiskas kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2007 06 21, 11:24)
Na cia tai jau visiskas kosmosas biggrin.gif

bet gerai toms kurios mazai naudojasi virtuve ir turi maza buteli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 06 21, 07:54)

Kur jus vis ta virtuve randat, turbut, jau koki trecia karta i foruma ideta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 06 21, 08:54)
Lauksim lauksim biggrin.gif labai noriu pasiziureti kaip atrodo tavo virtuve  rolleyes.gif
beje ar jau ja naudojiesi ar pastebejei kokiu trukumu, nepatogumu ar seip kokiu nors gamintojo brekeliu  g.gif
o is kur tu esi t.y. as gyvenu Vilniuje ir labai idomu ar atvaziuotu is Taurages ta firma i Vilniu padaryti matavimu ir panasiai  g.gif

Jau keliu nuotraukas, biškį užtruks blush2.gif
Trūkumus tai žinojau iš karto, kad bus kriauklė nepatogiai, nes kitaip negalėjom įdėt, per maža vietos doh.gif O kokios norėjau kriauklės, mažesnės negavau verysad.gif Labai daug iš tiesų priežiūros reikalauja raudona plokštė blink.gif Ir durelės ir pati plokštė, matosi piršti labai, kai apsitaško reikia valyt, jei nori kad nesimatytų.Tai turiu valiklį ir valau.Kai nuotaika kiekvieną dieną, o kai ne, tenka pakentėt negražioj virtuvėj blush2.gif Mums viską daro, kad maža vietos, šiaip manau daug geriau būtų galima pasidaryt didesnėj virtuvėj, bet yra kaip yra. Brokelių kol kas nematau.Tik vienintelis brokas, kreivos mūsų sienos, tai sunkoka buvo spinteles sukabint doh.gif
Dėl to tai nežinau, ar važiuotų.Šiaip Alantas daro ir Vilniuje g.gif O gal tau mano virtuvė visai nepatiks kai pamatysi tongue.gif
Papildyta:
Tik kaip sakiau, trūksta "pabaigimo", smulkmenėlių ir šiaip kai ko blush2.gif

http://i151.photobuc...pg?t=1182423810

http://i151.photobuc...pg?t=1182423859

http://i151.photobuc...pg?t=1182423895

http://i151.photobuc...pg?t=1182423926

http://i151.photobuc...pg?t=1182423967

Tikiuosi gailestingas bus jūsų teismas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 21 birželio 2007 - 13:08
Oho, kaip raudona smile.gif Bent jau plyteles būčiau ne raudonas klijavusi. Šiaip virtuvė analogiška mano senajai (kurioj dar savaitę teks šeimininkauti). Tai mes kriauklę pasidarėm čia arčiau, dešiniau, o kampas liko visas laisvas, o ir kampinė spintelė tada be galo talpi. Na, bet jau šaukštai po pietų.
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 21, 14:08)
Oho, kaip raudona  smile.gif Bent jau plyteles būčiau ne raudonas klijavusi. Šiaip virtuvė analogiška mano senajai (kurioj dar savaitę teks šeimininkauti). Tai mes kriauklę pasidarėm čia arčiau, dešiniau, o kampas liko visas laisvas, o ir kampinė spintelė tada be galo talpi. Na, bet jau šaukštai po pietų.

o aš norėjau raudonų plytelių, bet ... kažkaip neužmačiau kokių norėčiau, tai pasiūlė plokštę, o man patiko rolleyes.gif
Kriauklę irgi norėjom kelt dešiniau,bet kaip sakiau, netilpo verysad.gif
Atsakyti
man tai grazu raudonas virtuvinis biggrin.gif pati galvojau apie toki bet bijau kad bus per marga ir per rysku pas mane
Atsakyti