Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

Gal kuri gali papasakot kaip daroma su plytelėmis virtuvėje? Kiek suprantu grindinės klijuojamos iškart, iki sienos, o paskui klijuojamos ant sienos? Kaip suderinti aukščius? nes virtuvėse dar kažkokius kampukus klijuoja tarp plokštės ir plytelių. Kaip geriausia daryt? O gal berta plyteles klijuot per visą sieną?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gal kas nors girdejot apie Hanak virtuves? Kaip kokybe ir kaina? Nuotraukose tai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Susiduriau su tokiu klausimu:noriu kampines virtuves L-raide palei langa. O prie naujo lango yra imontuota nauja palange, ji ten"mirtinai" laikosi. Ar nebus problematiska isimt ta palange nesugadinus lango ar dar ko nors. Angokrasciai dar nesutavrkyti.
Noreciau, kad stalvirsius eitu iki pat lango. Gal kas nors susidure su tokia situacija g.gif Jei galit, patarkit ar imanoma tai padaryt( sekmingai "isimt" palange)
,nes reikia apsisprest del virtuves projekto g.gif Gal ir keistas mano klausimelis, bet meistrus matysiu tik po savaites, o del projekto jau antradieni reikia apsisprest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 23 birželio 2007 - 19:41
Elis@a-o pas tave palange tokiam paciam auksty kaip spinteles? nes jei aukstis nesutampa tai nepadarysi vientisos,standartiskai pastatomu spinteliu aukstis buna apie 90 cm. O islupt palange neturetu buti rimtu problemu
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 06 23, 21:39)
Gal kas nors girdejot apie Hanak virtuves? Kaip kokybe ir kaina? Nuotraukose tai labai graziai atrodo wub.gif

Labai graziu yra, pakomentuokite, jei kas ka girdeje esat, nes man iki treciadienio reik rast kur uzsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 06 23, 21:05)
Elis@a-o pas tave palange tokiam paciam auksty kaip spinteles? nes jei aukstis nesutampa tai nepadarysi vientisos,standartiskai pastatomu spinteliu aukstis buna apie 90 cm. O islupt palange  neturetu buti rimtu problemu

Palanges aukstis 88 cm, na beveik kiek reikia g.gif Susiduriau su siuo klausimu, kai pradejau su dizainere deliot virtuves projekta. Ji man ir uzdave klausima: turit palange jau ideta? Atseit sake, kad bus sunku ja israut g.gif Tai as ir susimasciau ar tikrai taip. g.gif Kai pirma karta darau tokia rekonstrukcija, tai ir islenda visokiu "kvailu klausimu" doh.gif
Atsakyti
Mano virtuvė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 11:05)
Mano virtuvė smile.gif
user posted image

labai graži 4u.gif
Atsakyti
helena jūsų šauni virtuvė bigsmile.gif , labai patogiai viskas atrodo, nėra atvirų lentynų su visokiom "pindikliuškėm". Gražu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ANDI @ 2007 06 24, 11:18)
helena jūsų šauni virtuvė  bigsmile.gif , labai patogiai viskas atrodo, nėra atvirų lentynų su visokiom "pindikliuškėm". Gražu  4u.gif

Beje siena iš ko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDI: 24 birželio 2007 - 10:19
helena , labai grazi virtuve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 06 24, 11:20)
helena jūsų šauni virtuvė  bigsmile.gif , labai patogiai viskas atrodo, nėra atvirų lentynų su visokiom "pindikliuškėm". Gražu  4u.gif
Papildyta:
Beje siena iš ko?  ax.gif

Ačiū 4u.gif Siena iš storo stiklo.
Atsakyti