Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(helena @ 2007 06 24, 11:05)
Mano virtuvė smile.gif
user posted image

virtuve super ,grindys irgi
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 06 24, 13:06)
virtuve super ,grindys irgi

malonu girdėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 12:08)
malonu girdėt 4u.gif

Labai grazu, kaip tik tokia virtuve ir as planuoju, tiek spalvu, tiek isdestymo atzvilgiu, tik saldytuvas pas mus ne desineje, o kaireje.
Helena, o kiek kainavo, nes mes dar sala arba bara priesais planuojam?
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 13:45)
Ačiū  4u.gif  Siena iš storo stiklo.

komplimentai ir iš manęs,virtuvė tikrai labai graži,nepriekaištinga 4u.gif

norėjau paklaust,o kas už stiklo?Dažyta siena?Ir kiek tokia stiklo siena kainuoja,kas ją sumontavo?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Mes penktadienį parsivežėme virtuvės baldus, bet dar nesustatėme ax.gif , tai, kai tai padarysime, parodysiu ir aš Jums savo "apartamentus" blush2.gif Mes labai ilgai rinkomės virtuvės baldus, kadangi ji nedidelė, tai didelio komplekto nereikėjo, bet vis tiek norėjosi kažko originalaus, neįprasto, jaukaus ir pan. Manau, pataikėme tiesiai į dešimtuką thumbup.gif tongue.gif O pirkome juos Kaune, Sargėnuose - ten gamina svetainės, virtuvės, biuro ir vaikų kambario baldus. Kol kas esu labai patenkinta jų darbu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Helena, superine tavo virtuve 4u.gif thumbup.gif
Stilinga, neperkrauta , viskas puikiai suderinta 4u.gif Net man, kuriai kategoriskai nepatinka tamsios virtuves, visai patiko g.gif Ir as galeciau darbuotis tokioj aplinkoj.good.gif
Turbut nenustebinsiu klausimais:kas gamyntojas? Kiek kainavo? Koks bendras virtuves ilgis? ax.gif Nu daug klausimu, bet labai jau smalsu "Tikavaj Zosej" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Valeri @ 2007 06 24, 15:47)
Sveikos mirksiukas.gif Mes penktadienį parsivežėme virtuvės baldus, bet dar nesustatėme ax.gif , tai, kai tai padarysime, parodysiu ir aš Jums savo "apartamentus" blush2.gif Mes labai ilgai rinkomės virtuvės baldus, kadangi ji nedidelė, tai didelio komplekto nereikėjo, bet vis tiek norėjosi kažko originalaus, neįprasto, jaukaus ir pan. Manau, pataikėme tiesiai į dešimtuką thumbup.gif  tongue.gif O pirkome juos Kaune, Sargėnuose - ten gamina svetainės, virtuvės, biuro ir vaikų kambario baldus. Kol kas esu labai patenkinta jų darbu wub.gif  bigsmile.gif

Valeri Dziugu del jusu drinks_cheers.gif
Lauksim su nekantrumu tavo virtuves nuotrauku ax.gif thumbup.gif
Nes ir pas mane maza virtuve, dabar suku galva kaip viska isdeliot, tai turbut panasios problemos pas mus, drinks_cheers.gif tik pas tave jau neber thumbup.gif , o pas mane dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 24 birželio 2007 - 14:55
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 13:08)
malonu girdėt 4u.gif

thumbup.gif: labai gražu.
Aš kažko labai panašaus noriu. Gal kiek kitokių spalvų ir truputi kitokio išdėliojimo.
Jei ne paslaptis, kiek kainiuoja tokio tipo virtuvė (be įrangos ir su įranga). ? Nes neįsivaizduoju visiškai, o bandau pasiskaičiuoti kiek kainuos buto remontas....
Atsakyti
Helena, o nebuvo problemų rozetę "išpjauti" tame stikle g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 06 24, 16:18)

Va va, kai vyras pamatė, tai jo pirmas klausimas irgi toks buvo tongue.gif
Graži virtuvė, bet jau didumas tai oho, smagu tokioj sukinėtis ax.gif Tokių rankenų mes irgi norėjom, bet ... ir vėl tas erdvės trūkumas, mažos spintelės, sako ne koks vaizdas bus verysad.gif Taip kad teko atsisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 24, 16:16)
thumbup.gif: labai gražu.
Aš kažko labai panašaus noriu. Gal kiek kitokių spalvų ir truputi kitokio išdėliojimo.
Jei ne paslaptis, kiek kainiuoja tokio tipo virtuvė (be įrangos ir su įranga). ? Nes neįsivaizduoju visiškai, o bandau pasiskaičiuoti kiek kainuos buto remontas....

Pati virtuvė be technikos 7500 Lt. Su technika 13500 Lt.
Papildyta:
QUOTE(Bzzz @ 2007 06 24, 15:28)
Labai grazu, kaip tik tokia virtuve ir as planuoju, tiek spalvu, tiek isdestymo atzvilgiu, tik saldytuvas pas mus ne desineje, o kaireje.
Helena, o kiek kainavo, nes mes dar sala arba bara priesais planuojam?

Yra pas mus irgi ir baras ir stalas, kad tik nenufotografavau. ax.gif Dar už barą ir stalą apie 3-4 tūkst Lt . buvo.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 21:10)
Pati virtuvė be technikos 7500 Lt. Su technika 13500 Lt.
Papildyta:

Yra pas mus irgi ir baras ir stalas, kad tik nenufotografavau. ax.gif Dar už barą ir stalą apie 3-4 tūkst Lt . buvo.

Gal praleidau, bet kas virtuvės gamintojai?
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 24, 15:54)
Helena, superine tavo virtuve 4u.gif  thumbup.gif
Stilinga, neperkrauta , viskas puikiai suderinta 4u.gif  Net man, kuriai kategoriskai nepatinka tamsios virtuves, visai patiko g.gif  Ir as galeciau darbuotis tokioj aplinkoj.good.gif
Turbut nenustebinsiu klausimais:kas gamyntojas? Kiek kainavo? Koks bendras virtuves ilgis?  ax.gif Nu daug klausimu, bet labai jau smalsu "Tikavaj Zosej"  ax.gif

Ačiū ačiū 4u.gif Kiek kainavo jau parašiau, gamino "Lokatija", reguliavo "YZY" dizaineriai. Virtuvės ilgis 5 tiesiniai metrai.
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 06 24, 16:18)

Nežinau, reikia paklausti tų, kurie pjovė biggrin.gif Labai gražiai padarė tikrai, taip lygiai apvaliai išpjovė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2007 06 24, 17:29)
Va va, kai vyras pamatė, tai jo pirmas klausimas irgi toks buvo  tongue.gif
Graži virtuvė, bet jau didumas tai oho, smagu tokioj sukinėtis  ax.gif  Tokių rankenų mes irgi norėjom, bet ... ir vėl tas erdvės trūkumas, mažos spintelės, sako ne koks vaizdas bus  verysad.gif  Taip kad teko atsisakyt  doh.gif

Kodėl? Kaip tik tokios rankenos ir apskritai, viskas, kas horizontalu didina erdvę.
Papildyta:
QUOTE(pipima @ 2007 06 24, 15:30)
komplimentai ir iš manęs,virtuvė tikrai labai graži,nepriekaištinga  4u.gif

norėjau paklaust,o kas už stiklo?Dažyta siena?Ir kiek tokia stiklo siena kainuoja,kas ją sumontavo?

Ačiū rolleyes.gif Už stiklo dažyta siena. Apie 700 Lt tas stiklas kainavo. Geras dalykas, siena nesitaško, nuvalai- kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti