Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(Sapho @ 2007 06 29, 10:50)
Del plyteliu suabejojau vien del to, kad musu virtuve yra sujungta su svetaine... tad virtuves zona man norisi paversti kuo labiau neutralesne, t.y. kad nesimatytu buitines technikos, kad nebutu skardines kriaukles.. plyteles tad irgi priskyriau prie tokiu detaliu, kurios nebado akiu tik tuo atveju, jei virtuve yra atskira ir uzdara patalpa....

Butu puiku, jei pasisakytu ir tos, kurios rinkosi ne plyteles...  4u.gif  Siandien turiu apsispresti...

Kad dabar daugelis ir svetainese plyteles deda g.gif
Atsakyti
Idedu ir as savo virtuvele ax.gif
Dar iki siol negaliu ja atsidziaugt wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 13:55)
Idedu ir as savo virtuvele  ax.gif
Dar iki siol negaliu ja atsidziaugt  wub.gif

user posted image

SUPER thumbup.gif
ypač stalčiai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 14:55)

user posted image

jei ne paslaptis, o kiek tokia kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(vainė @ 2007 06 29, 14:39)
jei ne paslaptis, o kiek tokia kainuoja?

Kainavo 5200 lt. Bet cia darem pas zmogu. O siaip uz tokia pacia, "Alante" norejo 7300 lt.
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 13:55)

user posted image

Nu jau 3-ią kartą rašau doh.gif vis kai paspaudžiu "atsakyti" intikas lūžta verysad.gif
taigi dar kartą rašau, kad labai labai wub.gif thumbup.gif ir kažkas panašaus, ko aš norėčiau savo virtuvėj. Gal galima būtų sužinot to grožio ilgį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2007 06 29, 16:02)
Nu jau 3-ią kartą rašau doh.gif vis kai paspaudžiu "atsakyti" intikas lūžta verysad.gif
taigi dar kartą rašau, kad labai labai wub.gif  thumbup.gif ir kažkas panašaus, ko aš norėčiau savo virtuvėj. Gal galima būtų sužinot to grožio ilgį blush2.gif

Virtuves komplekto ilgis kazkur apie 3.60 m. 4u.gif Nes visos sienos ilgis 4.20m, o saldytuvas 60 cm.
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 12:55)

user posted image

Labai grazi Virtuve thumbup.gif noretusi is arciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 29 birželio 2007 - 16:08
c@stell, labai grazi virtuve thumbup.gif saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, super virtuve user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 06 29, 17:07)
Labai grazi Virtuve  thumbup.gif  noretusi is arciau  ax.gif

QUOTE(balanduke @ 2007 06 29, 18:39)
c@stell, labai grazi virtuve  thumbup.gif  saunuoliai  4u.gif

Aciu ax.gif
Cia dideli inasa i virtuves suprojektavima ir siaip, issirinkima ko norim, inese sitas forumas thumbup.gif Cia labai daug ideju ir protingu minciu radau smile.gif

O is arciau galesiu ryt nofotografuot, nes sian nelabai iseis jau unsure.gif

Cia gal bus truputi is arciau:
Virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@stell: 29 birželio 2007 - 19:25
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 15:46)
Kainavo 5200 lt. Bet cia darem pas zmogu. O siaip uz tokia pacia, "Alante" norejo 7300 lt.

tikrai graži virtuvytė thumbup.gif Kaip stalviršis?Neteplus?nes kiek matau,lyg lygus,rudas,toks,koks ir mūsų turėtų būti ax.gif Net pats gamintojas gąsdino,kad užsiknisiu šluostyti doh.gif

bet mane,kuo toliau,tuo labiau neramina maniškės virtuvės kaina unsure.gif Mano taip pat su šaldytuvu gaunasi toks ilgis,tik kad sukasi baldai L raide.Viršuje nėra spintelių,tik lentyna ir vietoj plytelių-plokštė.Pradinė kaina,kai paskaičiavo su geresne(praktiškesne)plokšte ant sienos,halogenais lentynoje buvo7200 doh.gif Nu labai jau daug už tokią paprastutę ir menkutę virtuvėlę pasirodė unsure.gif Gaminuos ir ne kažkokioj garsioj firmoj,o vietoje(Šilutėj),nors įmonė garsėja savo kokybiškais baldais,turi užsakymų visoje lietuvoje ir užsienyje.Man labiausiai ir dominavo tai,kad jei dirba kokybiškai.Tai ir lėmė apsisprendimą gamintis ten,o ne kur kitur.

bet dabar žiūriu į jūsų baldus,skaitau kiek kainavo ir galvoju,kad tada tikrai maniškė gaunas super brangi unsure.gif Nes atsisakius geresnės plokštės ir jau minėtų halogenų kaina liko 6600 unsure.gif
Atsakyti