Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

c@stell o kur jus daretes savo virtuve ir kiek kainavo
Tikrai labai labai sauni virtuve thumbup.gif
Atsakyti
c@stell, truputį ne į temą, bet matau šaldytuvą jūsų- jei ne paslaptis kokios firmos ir kiek panašiai kainavo? mes tokį nužiūrinėjam ir nežinom kokios firmos pirkt. O šaldikliai tokios spalvos tai aplamai kokio barngumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 06 29, 21:39)
Plokštė gražu, bet nepraktiška  doh.gif  Mes turim plokštę, tai nuvalau, tik nusiplauni rankas kriauklėj, iš karto matosi kur psitaškė  doh.gif  Nebent aš turiu negerą valiklį, gal kas žinot su kuo valyt ją  g.gif
thumbup.gif  Gražu, ypač orkaitė viršuj, aš irgi apie tai svajojau, tik ne mūsų "skylutėj" virtuvėlėj  verysad.gif

nezinau, pries desimt metu darem virtuvini ir dejom plokste, jokiu per tos metus pakeitymu nera, tik tas paprasciaucia noretusi naujo vituvinio,
Atsakyti
Vi_zija, o su kuo ją valai, ir ar lengvai ji valoma? Jau apsisprendžiau - dėsiu būtent plokštę.
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 13:55)
Idedu ir as savo virtuvele  ax.gif
Dar iki siol negaliu ja atsidziaugt  wub.gif

user posted image

labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 06 30, 19:40)
Vi_zija, o su kuo ją valai, ir ar lengvai ji valoma? Jau apsisprendžiau - dėsiu būtent plokštę.

niekada net minties nekilo per 10 metu , kad reikia spec. valyklio doh.gif valoma su bet kiokiu minkstu valykliu tipo cif, pervalau su svariu skudurėliu ir viskas, jokio vargo, patikėkit nes plokstei 10 metu, ir dar balltos spalvos, ji soninė, o vot ta kuri stalvirsis, ji kitokia melyna su pilkais marginta, tai kai kuriose vietose pageltonavusi, bet ir ji gerai nuvaloma, jokiu problemu, labai dziaugiuos kad pries tiek metu dejau butent plokste, o ne lpiteles, nes dabar niriu pskeisiu visa virtuvini , o jei butu pliteles reiketu vel derint prie jus spalvas
Atsakyti
Mergytės help 4u.gif
Ruošiamės daryti remontą virtuvėj,pirkti naujus baldus ir etc,bet jau turim iš ankščiau nusipirkę šaldytuvą rolleyes.gif žinau,kad ne visus galima į baldus įmontuoti,o aš to norėčiau,tai dabar baisiai knieti sužinoti pagal ką reikia atskirti ar galima įmontuoti ar ne g.gif pas mus Gorenje,bet įtariu ne firmoj esmė g.gif

Dėl plokštės- pas mus baisiai viskas matosi schmoll.gif aš nebesirinkčiau jos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 01 liepos 2007 - 12:25
QUOTE(ramirėja @ 2007 07 01, 13:23)
Dėl plokštės- pas mus baisiai viskas matosi schmoll.gif aš nebesirinkčiau jos schmoll.gif

Kokios spalvos plokste? Manau, tai priklauso nuo tamsumo... Vandens kalkes labai matosi ant tamsiu ar ryskios spalvos, o ant sviesios neturetu...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kas pades patarimu? g.gif
Planuoju virtuveje plautuve prie lango idet. Gal gas turi plautuve prie lango? Ar patogu naudotis? Ar patogu atidaryti langa norint ji isplaut? g.gif
Labai reikalniga jusu nuome, bukit geros, patarkit, pasidalinkit patirtimi:ax: Turiu apsisprest del virtuves projekto ir kraiukles vieta iki pirmadienio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 01 liepos 2007 - 13:52
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 01, 13:50)
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kas pades patarimu? g.gif
Planuoju virtuveje plautuve prie lango idet. Gal gas turi plautuve prie lango? Ar patogu naudotis? Ar patogu atidaryti langa norint ji isplaut? g.gif
Labai reikalniga  jusu nuome, bukit geros, patarkit, pasidalinkit patirtimi:ax: Turiu apsisprest del virtuves projekto ir kraiukles vieta iki pirmadienio ax.gif

aš manau, kad plautuvė prie lango visai patogu. Jeigu dėl lango atidarymo pergyveni, tai tiesiog susiplanuok, kur bus maišytuvas, kad jis netrukdytų lango atidarymui. Pas mus irgi bus prie lango wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 07 01, 12:23)
Mergytės help 4u.gif
Ruošiamės daryti remontą virtuvėj,pirkti naujus baldus ir etc,bet jau turim iš ankščiau nusipirkę šaldytuvą rolleyes.gif žinau,kad ne visus galima į baldus įmontuoti,o aš to norėčiau,tai dabar baisiai knieti sužinoti pagal ką reikia atskirti ar galima įmontuoti ar ne g.gif pas mus Gorenje,bet įtariu ne firmoj esmė  g.gif

Kaip tik kai mums montav saldytuva, tai paklausiau ar imontuoja paprastus saldytuvus, tai sake kad montuoja tik reikia 4 duris atsidarinet, nu ta prasme paprasto saldytuvo duru neimanoma pritvirtinti prie dureliu kad kartu atsidarytu smile.gif
Atsakyti
user posted image]
Norejau isgirsti jusu komentarus. Ka tureciau pakoreguoti? P.S i spalvas nekreipkit demesio, pirma noriu baldus sudelioti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 01 liepos 2007 - 15:28