Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(Bomba @ 2007 07 09, 09:59)
man minejo kad nera , bet dar buna 40 cm istraukiamos indu dziovyklos i gyli, kelis puslapius atgal kazkas buvo ideje tokia wink.gif

tikrai yra 50 dziovykla, pati matavau senukuose,
Atsakyti
gal tada as neteisingai klausima supratau. mano ziniomis nera orginaliu dziovyklu i stalcius isskyrus 60 ar 90. o i virsutines tai man rodos visokiu yra, jos netgi karpomos.
Atsakyti
QUOTE(angel's touch @ 2007 07 08, 22:12)
ermitaze paziurejau stalvirsius ir kaina ju metro 60 Lt, cia realu? kiek jus uz stalvirsius mokejot? nes man kazkaip labai pigu, dabartinio kainos nepamenu

kad tiek ir kainuoja, jei pats perki, o baldininkai, kai daro, tai dvigubai daugmaž skaičiuoja, po 100 lt/m. doh.gif
Atsakyti
o man sita virtuve labai patinka,tokios siltos ir neperkrautos spalvos.Man negrazu kai perdaug ryskiu spalvu,per baltos,arba per daug tamsios arba tiesiog aplamai kaip sienu,lubu ar kartais net grindu spalvos nesiskiria nuo baldu spalvos.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 09 liepos 2007 - 10:22
QUOTE(Loreli @ 2007 07 08, 20:27)
O jeigu pas mane toje vietoje būtų šaldytuvas ir tada prie įėjimo padaryčiau tokią aukštą spintelę g.gif . Gal visai gerai. Nes niekaip nesugalvoju ka daryt, kad neužsibalgtų šaldytuvu g.gif

Pas mane taip ir yra mirksiukas.gif prie įėjimo stovi pirmiau tokia aukšta spintelė, o poto šaldytuvas, tai jis ir nesimato ax.gif
Atsakyti
labai idomus dizainas(sienu)valgomojouser posted image
grazu,kai tokia panorama matosi pro langus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 09 liepos 2007 - 10:30
sveikos, noriu patarimo smile.gif uzsisakem virtuvini, meistras pataria daryti is paprastos vokiskos plokstes, o ne is faneruotes. Gal galit paprastai, aiskiai paaiskinti skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 09, 12:02)
sveikos, noriu patarimo smile.gif uzsisakem virtuvini, meistras pataria daryti is paprastos vokiskos plokstes, o ne is faneruotes. Gal galit paprastai, aiskiai paaiskinti skirtuma?

Laminuota plokštė - pigesnė ir praktiškesnė. Faneruotė - brangesnė ir ne tokia atspari. Gal ji kam nors gražesnė atrodo g.gif, bet ir laminatų gražių yra, ir spalvų daugiau. Na, faneruotė natūralesnė medžiaga, gal sveikesnė unsure.gif. Bet didžioji dauguma daro iš laminuotų plokščių, todėl drąsiai daryk ir tu smile.gif.
Atsakyti

QUOTE(Loreli @ 2007 07 09, 07:54)
Tai kad aš Juračiukui rašiau  tongue.gif

ups ziopla blush2.gif o man ka pasiulysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 07 08, 18:35)
nu arbatinukui, kombainui o daugiau man nereikia  schmoll.gif

gal nelabai į temą, bet pas mus virtuvėj į rozetes jungiama: radijas, kompas (laptopas), arbatinis, smulkūs prietaisai retkarčiais, fotoaparatą, kamerą bei telefonus kraunam. tiesiog gyvenimas verda biggrin.gif , čia tik šiaip, kas dar mąsto, kiek rozečių reikia virtuvėj ir kieno kokie įpročiai ax.gif
Atsakyti
kazkas buvo uzsimines apie marmuro stalvirsi, gal kas turit, kaina sake mazdau apie 500-600 metrui, bet turim pazistama kuris tuo uzsiima,

gal kas gali is patirties pasakyti kaip nesiojasi kokie + kokie - tokio stalvirsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 09, 12:02)

Jeigu nematai skirtumo tarp laminato ir parketlentes, tai gali drasiai rinktis ir laminuota plokste, taciau.... skirtumas yra ir niekur cia nesidesi g.gif
Atsakyti