Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 25, 00:25)
Mums irgi jie gamins. Tai su savo projektu atejot, su ju dizaineriu nelabai ir bendravot, kaip suprantu, man tai dizaineris nelabai ir patiko, del spalvu nelabai ka pataria, viena toki atsibodusi varianta,beveik klasikini, pasiule tamsiai ruda su metaliku, daugiau nieko nesulaukiau. O kokybe patenkinti? Viska gerai padare? Per kiek?

Pavėluotai atsakau 4u.gif Aš buvau kitus dizainerius pasisamdžius, tai jie ir sureguliavo ten viską. Padarė tikrai gerai ir greitai. Kol kas patenkinti kokybe, nėra prie ko prisikabint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 09 liepos 2007 - 22:37
QUOTE(yuki @ 2007 07 09, 15:50)
gal nelabai į temą, bet pas mus virtuvėj į rozetes jungiama: radijas, kompas (laptopas), arbatinis, smulkūs prietaisai retkarčiais, fotoaparatą, kamerą bei telefonus kraunam. tiesiog gyvenimas verda biggrin.gif , čia tik šiaip, kas dar mąsto, kiek rozečių reikia virtuvėj ir kieno kokie įpročiai ax.gif

tai yra dar virtuvej tu rozeciu biggrin.gif cia tos trys tik darbastaliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkyte2 @ 2007 07 09, 20:15)
kazkas buvo uzsimines apie marmuro stalvirsi, gal kas turit, kaina sake mazdau apie 500-600 metrui, bet turim pazistama kuris tuo uzsiima,

gal kas gali is patirties pasakyti kaip nesiojasi kokie + kokie - tokio stalvirsio 4u.gif

apie lieto akmens stalvirsius cia galima info rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 07 10, 07:18)
tai yra dar virtuvej tu rozeciu  biggrin.gif cia tos trys tik darbastaliui  biggrin.gif

pas mane darbastaliui 2x3 doh.gif ir dar klanas rozeciu buitinei technikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 09, 22:08)
Jeigu nematai skirtumo tarp laminato ir parketlentes, tai gali drasiai rinktis ir  laminuota plokste, taciau.... skirtumas yra ir niekur cia nesidesi g.gif

tarp laminato ir parketlentes matau, nes suprantu kas tas yra smile.gif o "faneruote" man nieko nesako. supratau, kad faneruote blogiau ir jos geriau nesirinkti...
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 10, 11:05)
tarp laminato ir parketlentes matau, nes suprantu kas tas yra smile.gif o "faneruote" man nieko nesako. supratau, kad faneruote blogiau ir jos geriau nesirinkti...

Ne taip supratai - aš manau faneruotė yra geriau - naturalesnė ir malonesnė, vis ne "plastamasė". Tačiau pagalvojau kitą dalyką - jei meistras siulo laminuotą plokštę, tai gal reikia jo paklausyti, nes jis gali neturėti patirties su faneruota plokšte ir bijo sugadinti brangesnį daiktą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reg: 10 liepos 2007 - 10:12
QUOTE(reg @ 2007 07 10, 10:10)
Ne taip supratai - aš manau faneruotė yra geriau - naturalesnė ir malonesnė, vis ne "plastamasė". Tačiau pagalvojau kitą dalyką - jei meistras siulo laminuotą plokštę, tai gal reikia jo paklausyti, nes jis gali neturėti patirties su faneruota plokšte ir bijo sugadinti brangesnį daiktą

nepykit, blondine flirt.gif jisai sako, kad ant faneruotes lieka demes, sunkiau valosi. as sakiau, kad noriu realiai pamatyti ir faneruote, ir ta jo "paprasta vokiska plokste".
Atsakyti
Sveikos visos!

Is anksto atsiprasau, jei mano klausimas pasirodys pernelyg "nuvalkiotas", bet as cia pas jus uzsukau pirma karta smile.gif Tai gal smarkiai nepyksit, jei panasus klausimai cia jau kildavo ax.gif blush2.gif

Klausimas butu toks: gal kaz zinote, kur galima Vilniuje uzsisakyti stikla, kuris dedamas vietoje plyteliu (ar laminuotos plokstes) tarp virtuvinio stalvirsio ir virsutiniu spinteliu?

Plyteles man kazkaip atrodo nusibodusios, o lentos pernelyg niuriai - noreciau tiesiog ta erdve tarp spinteliu uzdengti stiklu - paprastu arba tonuotu tam tikra spalva.

Ir dar butu klausimelis - gal kas zinote, i kokia kaina reiketu orientuotis, tarkime uz begini tokio stiklo metra? smile.gif

Is anskto didelis dekui uz atsakymus!!!
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 10, 11:16)
nepykit, blondine  flirt.gif jisai sako, kad ant faneruotes lieka demes, sunkiau valosi. as sakiau, kad noriu realiai pamatyti ir faneruote, ir ta jo "paprasta vokiska plokste".

Yra tikrai didelis skirtumas kur faneruote, o kur laminatas. Valosi faneruote irgi pakankamai gerai, aisku ne taip kaip plasmase, bet juk fanera naturalesnis daikatas nei plasmase. Tik gal truputi atsparumas mazesnis nei plasmases
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaval: 10 liepos 2007 - 12:18
Apie marmurinį stalviršį žinau tiek, kad jis sugeria "spalvas". Tarkim, jei išpilsit ant jo raudono vyno, įsigers ir liks dėmė. Manau, gražu, bet ne praktiška.
Atsakyti
totali nesamone schmoll.gif pas mus namie pas tevus marmurinis satlvirsis jau kokie 7 metai,niek ten nesigeria lotuliukas.gif sakau is praktikos,o ne is operos "zinau kad...bet nemaciau: tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2007 07 10, 12:00)
Sveikos visos!

Is anksto atsiprasau, jei mano klausimas pasirodys pernelyg "nuvalkiotas", bet as cia pas jus uzsukau pirma karta smile.gif Tai gal smarkiai nepyksit, jei panasus klausimai cia jau kildavo ax.gif  blush2.gif

Klausimas butu toks: gal kaz zinote, kur galima Vilniuje uzsisakyti stikla, kuris dedamas vietoje plyteliu (ar laminuotos plokstes) tarp virtuvinio stalvirsio ir virsutiniu spinteliu?

Plyteles man kazkaip atrodo nusibodusios, o lentos pernelyg niuriai - noreciau tiesiog ta erdve tarp spinteliu uzdengti stiklu - paprastu arba tonuotu tam tikra spalva.

Ir dar butu klausimelis - gal kas zinote, i kokia kaina reiketu orientuotis, tarkime uz begini tokio stiklo metra? smile.gif

Is anskto didelis dekui uz atsakymus!!!

Galima Graveroje.
Jei nori grūdinto stiklo su sutvarkytais apšlifuotais kraštais, skylutėmis tvirtinimui, ir t.t. Tai galima prientuotis apie 100 lt už kvadratą.
Atsakyti