Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 06 17, 12:52)
Sveikos. Mums žada ateinančią savaitę virtuvę atvežti, bet mes neišsiklijavę plytelių dar  doh.gif  Kaip Jūs manot ar iš savo patirties jau žinot, kaip su tom plytelėm geriau: ar klijuoti prieš montuojant virtuvę, ar klijuoti kai jau virtuvė sumontuota?

grindų, manau, turi būti suklijuotos, o sienų dabar specialiai klijuoja sustačius baldus, kad gražiau suvestų plyteles, kiti prieš išsiklijuoja, tad tikrai jokia bėda ir taip ir taip
Atsakyti
Sveikos. Mums žada ateinančią savaitę virtuvę atvežti, bet mes neišsiklijavę plytelių dar  doh.gif  Kaip Jūs manot ar iš savo patirties jau žinot, kaip su tom plytelėm geriau: ar klijuoti prieš montuojant virtuvę, ar klijuoti kai jau virtuvė sumontuota?

mano kaimynas klijavo po sumontavimo tai uzsikniso nes daug pjaustymo ir nepatogiai labai klijuoti

geriau manau pries montuojant klijuoti siek tiek uzsileidzia po baldais ir maziau pjaustymo pvz prie gartraukio (dazniausiai jis buna auksciau nei spinteles)
Atsakyti

Ir taip ir taip galima
Atsakyti
sveikos noriu paklausti kas geriau kriaukle su padeklu ar be jo.
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 06 17, 11:52)

Man ir sia savaie jau atves clap.gif: mes tai jau issiklijave plytkes ax.gif

QUOTE(hindevad @ 2007 06 17, 16:10)

Man tai be padeklo graziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 06 17, 17:10)

Padėklas sumažina darbastalį. Jei tau jo liks užtektinai, tai galima ir su padėklu - nuo jo patogiau vandenį į kriauklę nuvalyti, neužkliūna kempinė už kriauklės krašto.

QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 17, 19:21)
Man ir sia savaie jau atves clap.gif: mes tai jau issiklijave plytkes  ax.gif

Kaip tau gerai! clap_1.gif Nufotkinsi ir parodysi, kai pastatys? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 16, 15:12)
Mergaites, norejau paklaust g.gif :projektuoju virtuve ir labai noriu 90 cm plocio gartraukio. Kaitlente dujine 60 cm. Vienoj parduotuvej konsultantas man pasake, kad negerai daryt gartrauki 90 cm plocio, jei kaitlente 60 cm. g.gif  Atseit turi buti vienodo plocio, kitaip garai blogai susirenka g.gif Man skamba kaip "bredas", o gal jis teisus? Gal pas ka taip yra:gartraukis 90, o kaitlente 60 ? Ka patartumet daryt? Vietos uztenka, nes  darysiu mazai pakabinamu spinteliu. Busiu dekinga uz patarimus thumbup.gif  4u.gif

Nu nevykes konsultantas schmoll.gif . Jei tavo gartraukis bus kur i lauka ispucia, tai dar net geriau veiks, nes didesni plota apima. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(hindevad @ 2007 06 17, 16:10)

Man atrodo, kad tai priklauso nuo to koki stalvirsi turesi. Jei koki naturalaus medzio, tai tada tik su padeklu mirksiukas.gif
Mes daremes is apacios montuojama plautuve, bet granito stavvirsyje padarem nuolydi i plautuve ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 06 16, 17:38)
apie marlena24 virtuvę. Gal žmogui nepatinka stalčiai, juk ir spinteles galima pataryti taip, kad lentynos išsitrauktų kaip stalčiai.

Man atrodo, kad būtų patogu reikia, kad indaplovės ir šiukšlių dėžės durelės netrukdytų iškratyti maisto likučių, ir patogu, kad iš indaplovės būtų indus sudėti į stalčių ar spintelę  smile.gif

Todel ir siuliau stalcius. Atsidarau stalciu-siuksliu deze(po plautuve), iskratau siuksles ir tiesiai salia i indaplove sudedu. Svarias lekstes tiesiai i kita puse i stalciu, puodus i apatini stalciu ir t.t. ax.gif
Papildyta:

Jei grindu, tai turetu buti isklijuotos. Ant sienos dejom grudinta satinini stikla. Jis tiko prie spinteliu su tokio pat stiklo durim. Stiklas dedasi po baldu sumontavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 06 18, 00:37)
Todel  ir siuliau stalcius. Atsidarau stalciu-siuksliu deze(po plautuve), iskratau siuksles ir tiesiai salia i indaplove sudedu. Svarias lekstes tiesiai i kita puse i stalciu, puodus i apatini stalciu ir t.t. ax.gif

O tai pati turi šiūkšledėžę stalčiuje, ar patogu, kokios stalčiaus rankenėlės. Nes aš vistiek galvoju, g.gif kad bus nelabai patogu man tą šiūkšedėžę darinėti, ji juk žemai (lenktis reikia) ir rankenėlių aš noriu įleidžiamų.
Atsakyti

beabejo kad klijuoti pries montuojant.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 06 18, 12:35)
beabejo kad klijuoti pries montuojant.

O kodėl sakai, kad beabejo prieš klijuojant? Nes čia ir kitokių nuomonių radau.. Gal žinai kokių blogai susiklosčiusių situacijų montuojant baldus, kai plytelės ant sienos dar neišklijuotos? ax.gif
Atsakyti

Visų pirma, paaiškink, apie kokias plyteles - grindų ar sienų - kalbi? Jei grindų, tai patogiau bus Tau pačiai, jei jos jau bus išklijuotos - nebereikės stumdyti ar ardyti sustatytų baldų. Jei kalba eina apie sienų plyteles, tai, mano manymu, irgi geriau jei jos būtų jau išklijuotos, ypač jei klijuojama visa siena. Jei žadi klijuoti plytelėmis tik tarpą tarp viršutinių ir apatinių spintelių, tai gali padaryti ir sustačius baldus. Gal tiksliau bus išsimatuoti patį tarpą. Bet šiaip tai galima ir prieš sustatant baldus - mes padarėme būtent šitaip.
Atsakyti
Mes tarp baldų planuojam vėliau išsiklijuoti, pirma baldus sustatys. O kokiam aukšty pas jus viršutinės spintelės nuo apatinių?
Atsakyti