QUOTE(Elis@a @ 2007 06 16, 15:12)
Mergaites, norejau paklaust

:projektuoju virtuve ir labai noriu 90 cm plocio gartraukio. Kaitlente dujine 60 cm. Vienoj parduotuvej konsultantas man pasake, kad negerai daryt gartrauki 90 cm plocio, jei kaitlente 60 cm.

Atseit turi buti vienodo plocio, kitaip garai blogai susirenka

Man skamba kaip "bredas", o gal jis teisus? Gal pas ka taip yra:gartraukis 90, o kaitlente 60 ? Ka patartumet daryt? Vietos uztenka, nes darysiu mazai pakabinamu spinteliu. Busiu dekinga uz patarimus
Nu nevykes konsultantas

. Jei tavo gartraukis bus kur i lauka ispucia, tai dar net geriau veiks, nes didesni plota apima.
Papildyta:
QUOTE(hindevad @ 2007 06 17, 16:10)
sveikos noriu paklausti kas geriau kriaukle su padeklu ar be jo.
Man atrodo, kad tai priklauso nuo to koki stalvirsi turesi. Jei koki naturalaus medzio, tai tada tik su padeklu
Mes daremes is apacios montuojama plautuve, bet granito stavvirsyje padarem nuolydi i plautuve
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 06 16, 17:38)
apie
marlena24 virtuvę. Gal žmogui nepatinka stalčiai, juk ir spinteles galima pataryti taip, kad lentynos išsitrauktų kaip stalčiai.
Man atrodo, kad būtų patogu reikia, kad indaplovės ir šiukšlių dėžės durelės netrukdytų iškratyti maisto likučių, ir patogu, kad iš indaplovės būtų indus sudėti į stalčių ar spintelę
Todel ir siuliau stalcius. Atsidarau stalciu-siuksliu deze(po plautuve), iskratau siuksles ir tiesiai salia i indaplove sudedu. Svarias lekstes tiesiai i kita puse i stalciu, puodus i apatini stalciu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 06 17, 11:52)
Sveikos. Mums žada ateinančią savaitę virtuvę atvežti, bet mes neišsiklijavę plytelių dar

Kaip Jūs manot ar iš savo patirties jau žinot, kaip su tom plytelėm geriau: ar klijuoti prieš montuojant virtuvę, ar klijuoti kai jau virtuvė sumontuota?
Jei grindu, tai turetu buti isklijuotos. Ant sienos dejom grudinta satinini stikla. Jis tiko prie spinteliu su tokio pat stiklo durim. Stiklas dedasi po baldu sumontavimo