Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

Nu ne sterilu, bet šviesu labai,šiaip tai faina, bet vat manorisi ryškiai tongue.gif Matai aš tai noriu ryškių, čia matyt kaip koks žmogus mirksiukas.gif Pas mane virtuvinis raudonas, nu ryt bandysiu parodyt jūsų teismui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 06 14, 10:52)
tai bet jei liesi akmens mases kriaukle reikai ir visa stalvirsi akmens mases uzsisakineti wink.gif o va tada jau kainuoja, daug kartu brangiau nei elementarus stalvirsis su paprasta kriaukle  ax.gif

Nebutinai lieti akmens mases kriaukle, ju ra pirkti jau gatavu, standartiniu. Jas galima istatyi i paprasta auksto slegio laminato stalvirsi. Yra didelis formu, bei spalvu pasirinkimas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 06 18, 22:23)
Nu ne sterilu, bet šviesu labai,šiaip tai faina, bet vat manorisi ryškiai  tongue.gif Matai aš tai noriu ryškių, čia matyt kaip koks žmogus  mirksiukas.gif  Pas mane virtuvinis raudonas, nu ryt bandysiu parodyt jūsų teismui  blink.gif

tai taip taip, as irgi turiu drauge, kuri remontuojasi, tai pas ja plyteles virtuvej raudonos, salione siena viena tamsoka, miegamajame siena viena tamsiai sokoladine, na zmones skirtingi, kitaip save isreiskia, patys kitokio budo yra. Tai va namai ir atskleidzia kokie esame:)
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 22:26)
tai taip taip, as irgi turiu drauge, kuri remontuojasi, tai pas ja plyteles virtuvej raudonos, salione siena viena tamsoka, miegamajame siena viena tamsiai sokoladine, na zmones skirtingi, kitaip save isreiskia, patys kitokio budo yra. Tai va namai ir atskleidzia kokie esame:)

Matyt mudvi su tavo drauge panašios tongue.gif Bet šiaip šviesu tai gražu, bet pas kitų namuose, ne pas mane tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 18:34)
Sveikutes, na pagaliau po didziuju remontu turime ir mes savo virtuvyte,
user posted image
as labaoi patenkinta meistrais ir ju darbu.
beldai ir balinto azuolo masyvo.

grazu wub.gif man ypac stalas su baltom kedem patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2007 06 18, 22:34)
grazu wub.gif man ypac stalas su baltom kedem patiko wub.gif  thumbup.gif

o boze biggrin.gif
ne baltos jos, bet nuotraukoj tikrai baltos smile.gif
kede tip top atitiko sienu spalva, o sienos tokios purvinos geltonos spalvos, gal net biski i rusvuma.
Sienos buvo sviesios tai liepiau tamsinti.
matyt teks perfotografuot ryt buta be blico, nes blykste taip viska susviesino smile.gif
bet malionu kad tau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 06 14, 12:02)
Pacituosiu save šitoje temoje, nes anoj niekas nenori pagelbėt... O man jau kaip ir smegeninė užkaito, o jau reikia tuos baldus užsakinėti... Please, patarkit ką nors... unsure.gif

Viskas labai paprasta rolleyes.gif tau reiktu virtuves baldu korpusa daryti is lenkiskos plokstes tokios kaip Grajewo. Ji kokybiska ir nebrangi. Cia gali rasti neblogu rudeniniu spalvu, kurios tiks pie tavo grindu plyteliu. Bet nedaryk visiskai identiskos - tegul siek tiek kontrastuoja. Tiktu Lokarno obelis, taip pat riesuto spalvos pamaisytos su raudonu tonu. Gali rinktis net siek tiek tamsesne, tokia kaip Pensilvanijos vysnia. Ji graziai derintusi su sviesiu fasadu. Fasada (dureles) siulyciau daryti is EGGER plokstes, Woodline kremo plokstes. Rsta pakreip horisontaliai. Stalvirsi rinkis Termopalo, arba EGGER, jie kokybiski. Taip pat galima issirinkti is S.K.S. Svarbu ne tik stalvirsio spalva, bet ir pavirsius - geriausiai prisiziuri "apelsino zieveles" pavirsiaus stalvirsiai, turintys kokia nors faktura. Na, galeciau kalbeti ir kalbeti, juk tai mano sritis... tongue.gif
P.S. Svarbiausia! Issirinkus spalvas baldu salone, paziurekit jas ir namuose, kur statysi virtuve, turekit plyteliu pavyzdzius, jei kazka nusprendet ar jau nusipirkot. Tik naturalioje Jusu virtuves aplinkoje geriausia rinktis spalvas!
SEKMES! smile.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas gali įkelti Alno programėlės nuorodą ir trumpą instrukciją kaip naudotis blush2.gif perverčiau 3 paskutines temas neužtikau doh.gif
Atsakyti
Zyliukai apziurejau visas tavo ikeltas foto thumbup.gif tikrai sauniai atsiremiontavot thumbup.gif visas butas (namas) toks vieno stiliaus wub.gif thumbup.gif
Netaip, kaip pas mus doh.gif viena kambari as "projektuoju" kita kambari vyras, taip ir gaunasi bezabrazijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjusi: 18 birželio 2007 - 21:53
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 21:58)
as is alanto spalva nuziurejau, o gamino mums Megaskale. randasi Skrajoj. 2 aukste toks skyriukas yra.Vilniuje.
Virtuve kainavo 8100 lt.

o kodel pas ju nesigaminot g.gif
o kokie ismatavimai tavo virtuvikes,nuotraukoj ne visa matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 18, 22:52)
Zyzliukai apziurejau visas tavo ikeltas foto  thumbup.gif  tikrai sauniai atsiremiontavot  thumbup.gif  visas butas (namas) toks vieno stiliaus  wub.gif  thumbup.gif
Netaip, kaip pas mus  doh.gif  viena kambari as "projektuoju" kita kambari vyras, taip ir gaunasi bezabrazijos  doh.gif

mes su vyru kazkaip labai del visko sutarem, jis pasitikejo manimi. Ir jam rezultatas svarbiauiai patinka labai.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 06 18, 19:17)
na tai klijuojant plyteles, kai jau sumontuota virtuvė baldų judinti nereikia, plyteles užleidi ant stalviršio, daug kam taip labiau patinka negu dėti spec. juostą

Sutinku su tavim linnn, svarbu tik, kad meistras butu geras. Maciau kaip vienas zmogelis pas kliente net aplink halogenus po spintelemis apklijavo! (nors juos labai paprasta atsukti, butu daug paprasciau...) ir dar idealiai apklijavo po gaubto stiklo gartraukiu, nes po baldu montavimo jo negalima buvo nuimti del pereinancios per ji stac. lentynos...va cia tai be zodziu - tai pirmas toks profas mano praktikoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(murkyte2 @ 2007 06 17, 15:33)
mano kaimynas klijavo po sumontavimo tai uzsikniso nes daug pjaustymo ir nepatogiai labai klijuoti

geriau manau pries montuojant klijuoti siek tiek uzsileidzia po baldais ir maziau pjaustymo pvz prie gartraukio (dazniausiai jis buna auksciau nei spinteles)

Viename is savo komentaru meistra pavadinau profu, nes klijuot po baldu montavimo labai kruopstus darbas, tai gali ne visi meistrai, ir tai aisku kainuoja. Klijuoti pies montavima yra daug lengviau, taciau tam tikrais atvejais gali iskilti keblumu, kai yra apsiskaiciuojami uzleidimai. Todel patarciau kreiptis i kompetetinga dizaineri ar meistra, kuris pagal projekta patars kaio tai daryti. Geriausia aisku pateikti meistrui plyteliu klijavimo isklotine. Taip kad, ar taip, ar taip, vistiek teks papluseti. Svarbu gerai ir kokybiskai atliktas darbas wink.gif
Atsakyti