Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Meiles_naktys @ 2008 12 22, 18:16)
Na ir ko cia liudet? Reikia dziaugtis kad bent yra is ko rinktis.  biggrin.gif

as kai ejau pas bureja, kaip ir buvau issirinkusi, tik norejau pasitikslinti smile.gif
tai va ir ji patvirtino mano pasirinkima biggrin.gif
tai tu pati apsisipresk ka nori isisirinkti ir issirink, o jei eisi pas bureja ji patvirtins kas su kuriuo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 22, 15:29)
Sumokejau 35 Lt. ax.gif  Bet del to visai nesigailiu  smile.gif
Kortos jos yra pacios pasidarytos, kaip ji aiskina is kartos i karta paveldimos...siek tiek panasios i zaidimo kortas, bet dar yra ir kitokiu imaisyta...
Tik galiu ispet, kad reikia ten nueiti tik tik paskirtam laikui, jei nenorite su tu namu seimininke bendrauti, nes ji platina kazkokios firmos prekes, na ir dar ten visokiu nesamoniu bando ipirsti  tongue.gif
ta bureja atvaziuoja is kauno, bet yra kilusi is Birzu. Kiek supratau ji atvaziuoja viena karta i savaite.

thumbup.gif Na,smagu,kad ir tau patiko mirksiukas.gif ,man tai ta šeimininkė nieko nesiūlė schmoll.gif ,lauksim išsipildant nestuke.gif
Atsakyti
thumbup.gif Labai smagu, kad patiko ir teigiamai nuteike mirksiukas.gif ax.gif
O ta seimininke tai keista jau ir seniau budavo doh.gif Prikibus buvo prie manes, kad i kazkoki seminara uz keliu sav pas ja atvaziuociau ir visiskai nesvarbu, kad aiskinu, jog isvykstu ir t t blush2.gif Nu keistuole tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 22, 19:26)
thumbup.gif Na,smagu,kad ir tau patiko  mirksiukas.gif ,man tai ta šeimininkė nieko nesiūlė  schmoll.gif ,lauksim išsipildant  nestuke.gif

Niu as kazkaip daba kai pagalvoju, ti biski bijau nestuke.gif blush2.gif
siaip ka bure ir pribure, mane tenkina, bet va nestuke.gif tas dalykas glumina blush2.gif ax.gif
Daugiau nebeisiu pas jokias burejas, bent metus. Ziuresiu kaip tos prognozes pildysis, nedaug gi liko laukti tu visu pokyciu. Jie turi prasidet is karto po naujuju smile.gif
Atsakyti
Šiaip kiek esu buvusi pas įvairias burėjas, tai iš visų galėčiau išskirti tik 2, kurios man patiko, tai Aldona iš Mažeikių ir dabar kur buvau Vikšrių g. Marija. Daugiausiai tiesos pasakė ir nuteikė gerai. Nesiūlė įvairių nesamonių kaip įvairių užkalbėjimų, už kuriuos labai brangiai reikia mokėti ax.gif
Atsakyti
Su sventem newyear.gif
Apie kokius uzkalbejimus kalbi? blink.gif
O kas ta Aldona? Ji pati atvaziuoja gal i Siaulius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 25, 13:20)
Su sventem  newyear.gif
Apie kokius uzkalbejimus kalbi? blink.gif
O kas ta Aldona? Ji pati atvaziuoja gal i Siaulius? mirksiukas.gif

Su šventėm!
Kur benueini pas burėjas, beveik visos aiškina, kad esu nužiūrėta, kad mano šeima užkeikta ir jau pradeda siūlyti savo paslaugas, t.y. įvairius užkalbėjimus g.gif už kuriuos reikia mokėti dar brangiau nei už patį burimą, ir dar aiškina, kad tuos užkalbėjimus reikia po kelis kartus daryti...ir už kiekvieną reikia mokėti nuo 10-15LT - 25-30LT blush2.gif g.gif
Bet aš niekada tokiems dalykams nepasidaviau biggrin.gif tongue.gif
O Aldona maždaug 2 kartus per mėnesį atvažiuoja į Šiaulius. jei reikia kontaktų, atsiųsiu smile.gif
Kaip šventės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2008 11 14, 19:13)
Parašiau  ax.gif

gal ir man i az numeriuka galetumete?
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2008 12 29, 14:10)
gal ir man i az numeriuka galetumete?

issiunciau. Lauksim atsiliepimu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 29, 08:28)
Su šventėm!
Kur benueini pas burėjas, beveik visos aiškina, kad esu nužiūrėta, kad mano šeima užkeikta ir jau pradeda siūlyti savo paslaugas, t.y. įvairius užkalbėjimus  g.gif už kuriuos reikia mokėti dar brangiau nei už patį burimą, ir dar aiškina, kad tuos užkalbėjimus reikia po kelis kartus daryti...ir už kiekvieną reikia mokėti nuo 10-15LT - 25-30LT blush2.gif  g.gif
Bet aš niekada tokiems dalykams nepasidaviau biggrin.gif  tongue.gif
O Aldona maždaug 2 kartus per mėnesį atvažiuoja į Šiaulius. jei reikia kontaktų, atsiųsiu smile.gif
Kaip šventės?  ax.gif

Sventes kaip sventes - sloguojam doh.gif
Siaip, kiek domejausi visais siais dalykais, tai nelabai gali buti prakeiktas mirksiukas.gif Siaip jau labiau patys savo mastymu prisitraukiam visokias negandas, kaip ir laime mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 29, 14:12)
issiunciau. Lauksim atsiliepimu  ax.gif  smile.gif

ir as numeriuko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukasz @ 2008 12 30, 04:23)
ir as numeriuko noriu ax.gif

issiunciau ir laukiu atsiliepinmu smile.gif blush2.gif
Atsakyti