Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 17, 12:46)
mergaites, ka tik tel plepejau su drauge, ir ji man primine viena bureja-aiskiarege Aldona is Mazeikiu. Ji atvaziuoja ir i Siaulius ir buria iv. kortom ir panasiai  ax.gif
niu ji kazkaip idomiai buria, reikia pasakyt savo ir partnerio ar partneriu gim datas, tada pasako viska apie ta zmogu  blink.gif
as pas ja buvau pries 4m. viska ka sake issipilde  ax.gif  thumbup.gif
tai mano drauge vel pas ja buvo praejusia savaite - jin nzn kuri is 2 vaikinu pasirinkti  tongue.gif  tai ji jai pasake, kad rinktusi ta ir ta, ir perspejo, kad db bus labai kritines 10 dienu, kad vos ji nenores skirtis ir pan. tai taip ir buvo, nes jai 2 dienas vaikinas dingo is horizonto, o ta pradejo isterikuoti ir pan. bet va iskentejo tas dienike, ir vaikinas salia, labai romantiski santykiai, kartu apsigyveno  blush2.gif

jo jo,as pas ja gal 3 k. esu buvusi,seniau kazkaip daugiau burimo budavo i tema,bet pries metus kai buvau,tai kazko atrode,kad ji tave "stiprina" ant kazkokio dalyko.Tarkim nesiseka meileje,tai ji tave psichologiskai stiprina,kad tu nenusimintum.Niu sunku paaiskinti,bet toks jausmas buvo,kad ne tiek ateiti buria,o kiek psichologo darba atlieka.P.s. ji ir psichologija ne per seniausiai baigus smile.gif siaip nebloga,daug tiesos pasako
Atsakyti
Nebeissirenku pas ka eiti
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 18, 02:58)
Nebeissirenku pas ka eiti

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
na va 4u.gif
Ziurint ko nori, ir ko reikia mirksiukas.gif Mergytes issake savo ispudzius, gauni rinktis mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 18, 11:39)
na va 4u.gif
Ziurint ko nori, ir ko reikia mirksiukas.gif  Mergytes issake savo ispudzius, gauni rinktis mirksiukas.gif  ax.gif

as ryt varau i Viksriu gatve ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 18, 11:10)
as ryt varau i Viksriu gatve  ax.gif  g.gif

kaip jau laukiam atsiliepimu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Na ydomu,kokie tavo įspūdžiai bus rolleyes.gif
Atsakyti
nu ir as tada dar biski palauksiu, atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
As buriausi radviliskyje, pas bureja netoli maksimos, bet kolkas dar niekas neissipilde (praejo mazdaug pusmetis), bet kadangi bure visam gyvenimui tai vis dar tikiuosi... ax.gif
Atsakyti

Turbūt amą praradai,kad įspūdžių dar nėr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2008 12 19, 20:54)
As buriausi radviliskyje, pas bureja netoli maksimos, bet kolkas dar niekas neissipilde (praejo mazdaug pusmetis), bet kadangi bure visam gyvenimui tai vis dar tikiuosi...  ax.gif

As ir pas ja esu buvus, bet labai jau senai tas buvo doh.gif Nelabai man ji patiko, vis klausinejo, kokiose parduotuvese Siauliuose pigesni batai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 19, 21:12)
As ir pas ja esu buvus, bet labai jau senai tas buvo doh.gif Nelabai man ji patiko, vis klausinejo, kokiose parduotuvese Siauliuose pigesni batai... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tai geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti