Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Obuolinė @ 2009 02 11, 17:45)
Parejau.Papasakosiu nuotyki su ponia Aldona.
Niekas cia negali patarti,ar padeti-vienam gerai pasako,kitam nepasiseka.Jeigu nepakliuvai pas ta Aldona,reiskia tau ir nereikia.Palik kuriam laikui viska ramybeje,tegu susiguli.Gal klausimas ir be bureju issispres.
Siandien paskambinu, susitariam. Ateinu kaip Sveicariskai laikrodis lygiai lygiai. Kol randu duris...Skambinu, ziuriu,s akmbutis neveikia, mynkau kita skambuti. Tyla.Niekas duru neatidaro.Esu pas ja 1k, tai galvoju, gal en cia.Nueinu i kita nameliuka, tam paciam kieme esanti.Atidaro nustebe vyrai (as visa apsnigus, tusas nubeeges....), jie man sako-taip, cia pataiket, bet Aldonos siandien isvis nera. As voz ziopciot nepradejau..sakau-as susitarus.Patare jai paskambinti.
Isejau is kiemo visa sokiruota ir apsalus (beje, tieosgine prasme, ne slb salta buvo). Aisku, galejau paskambitni ir pakalusti -KAS per triukai ir ka tai reiskia? bet... Numerio jos, neturiu, nes skambinau kitu telefonu, o ta snamie gulia ramiai. Tai nei paskambinsi, nei issiaiskinsi.
Baisiai liudna ir pikta parejau namo...

Galvoju, gal visgi tada pas Marija. Bet kazkas forume labai piktinosi ja, antirekomendacijas susake, taig, persigalvojus, ejau pas Aldona, bet kad matot, kaip nutiko.
tai dar karta klausiu, ar verta eiit, sumoekti ten Marijai 35 (tiek?) lt ? padekit apsispresti

Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 02 11, 16:45)
Parejau.Papasakosiu nuotyki su ponia Aldona.

Galvoju, gal visgi tada pas Marija. Bet kazkas forume labai piktinosi ja, antirekomendacijas susake, taig, persigalvojus, ejau pas Aldona, bet kad matot, kaip nutiko.
tai dar karta klausiu, ar verta eiit, sumoekti ten Marijai 35 (tiek?) lt ? padekit apsispresti

verysad.gif Vaje kaip liūdna ir pikta
aggressive.gif ,kad nors būtum galėjus pasiskambint,gal visdėlto buvo jo g.gif ,aš ,jeigu reikėtų eit,tai dabar jau rinkčiaus Jolantą,nors trumpai labai,bet susakė visą tiesą apie mane,tik jeigu dar kas domina,susirašyt reikėtų klausimus,man tai amžina sklerozė,tai atėjus į PC užmirštu ko atėjau doh.gif ,man dar Marija rekomendavo eit pas tuos užkalbėtojus-atkalbėtojus,ar kaip jie ten vadinas blush2.gif ,bet kolkas nebuvau ir abejoju ar beisiu,nors gal blogiau nebūtų g.gif ,dabar kai palyginų Jolantą su Marija,tai daugiau tiesos Jolanta pasakė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 02 11, 19:20)
verysad.gif Vaje kaip liūdna ir pikta
aggressive.gif ,kad nors būtum galėjus pasiskambint,gal visdėlto buvo jo g.gif ,aš ,jeigu reikėtų eit,tai dabar jau rinkčiaus Jolantą,nors trumpai labai,bet susakė visą tiesą apie mane,tik jeigu dar kas domina,susirašyt reikėtų klausimus,man tai amžina sklerozė,tai atėjus į PC užmirštu ko atėjau  doh.gif ,man dar Marija rekomendavo eit pas tuos užkalbėtojus-atkalbėtojus,ar kaip jie ten vadinas  blush2.gif ,bet kolkas nebuvau ir abejoju ar beisiu,nors gal blogiau nebūtų  g.gif ,dabar kai palyginų Jolantą su Marija,tai daugiau  tiesos Jolanta pasakė ax.gif

Man kazkaip nesinori eiti pas aiskiarege (kaip supratau), kai nera didelio reikalo... na yra dalyku, kurie rupi, bet uztektu ir kortu, sakyciau..
O gal nedrasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 02 05, 10:49)
Merginos, gal kas žinot apie tokią Natalją iš Dainų gatvės. Aš prieš 7 metus pas ją buvau, tai tada ji man labai daug teisybės pasakė. Dabar skambinau senu telefonu, o jis atjungtas. Gal žinot ar ji dar gyvena ir užsiima būrimais, ar ne?

mano darugyte telefoniuko neturi, bet sake, kad nereikia registruotis, tik reikia eiti kai serialus rodo, tada ja visada rasi namuose ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 02 12, 15:47)
mano darugyte telefoniuko neturi, bet sake, kad nereikia registruotis, tik reikia eiti kai serialus rodo, tada ja visada rasi namuose ax.gif  blush2.gif

Tai kad aš ir adresą pamiršau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 02 12, 18:11)
Tai kad aš ir adresą pamiršau  blush2.gif

paklausiu, bet tikrai ne siandien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetra2: 12 vasario 2009 - 16:24
QUOTE(Obuolinė @ 2009 02 11, 20:05)
Man kazkaip nesinori eiti pas aiskiarege (kaip supratau), kai nera didelio reikalo... na yra dalyku, kurie rupi, bet uztektu ir kortu, sakyciau..
O gal nedrasu g.gif

Ui sveikuės, kažkaip seniai bebuvau užsukus, vis tie reikalai. blush2.gif Kadangi esu didelė Jolantos gerbėja 4u.gif , jau rašiau anksčiau, kad man asmeniškai daug kur ji padėjo. Noriu, gal šiek tiek paraminti, kas jos nepažįsta, žodis "aiškeregė", truputį baugina, bet tikrai be reikalo... Aš kažkada pati jos klausiau, gal daugiau gali ką pasakyti, ji man paaiškino, kad šnekėti ji gali daug, bet tada ji jau "nebemato" . Tai kaip supratau teks jums pačioms rinktis, ar norite trumpai ir aiškiai, ar kad būtų iškalbinga psichologė ir gautumėte "įvyniotų saldainių" mirksiukas.gif Na čia mano nuomonė, kiekviena renkasi savaip. Gerai čia sakote, reikia eiti pasiruošusiai, pasirašyti rūpimus klausimu, nes tada ji susikoncetruoja į esamą situaciją ir seansas būna ilgesnis ir produktyvesnis. Ir tikrai bijoti nereikia. Kam dar rūpi šie anapusiniai dalykai,pasakysiu, kad net kunigai aiškeregystės neigiamai nevertina - tai nuo Dievo. Na o į kortas žiūri jie kreivai, aš ir kažką esu girdėjusi, kad kortomis dažnai burtis negalima, kažką ten negero užsiburi, kažkokį likimą - na tiesiog nežinau, gal kas nors daugiau žino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rada35 @ 2009 02 13, 16:55)
Ui sveikuės, kažkaip seniai bebuvau užsukus, vis tie reikalai.  blush2.gif Kadangi esu didelė Jolantos gerbėja 4u.gif , jau rašiau anksčiau, kad man asmeniškai daug kur ji padėjo. Noriu, gal šiek tiek paraminti, kas jos nepažįsta, žodis "aiškeregė", truputį baugina, bet tikrai be reikalo... Aš kažkada pati jos klausiau, gal daugiau gali ką pasakyti, ji man paaiškino, kad šnekėti ji gali daug, bet tada ji jau "nebemato" . Tai kaip supratau teks jums pačioms rinktis, ar norite trumpai ir aiškiai, ar kad būtų iškalbinga psichologė ir gautumėte "įvyniotų saldainių" mirksiukas.gif Na čia mano nuomonė, kiekviena renkasi savaip. Gerai čia sakote, reikia eiti pasiruošusiai, pasirašyti rūpimus klausimu, nes tada ji susikoncetruoja į esamą situaciją ir seansas būna ilgesnis ir produktyvesnis. Ir tikrai bijoti nereikia. Kam dar rūpi šie anapusiniai dalykai,pasakysiu, kad net kunigai aiškeregystės neigiamai nevertina - tai nuo Dievo. Na o į kortas žiūri jie kreivai, aš ir kažką esu girdėjusi, kad kortomis dažnai burtis negalima, kažką ten negero užsiburi, kažkokį likimą - na tiesiog nežinau, gal kas nors daugiau žino schmoll.gif

drinks_cheers.gif Vat,tą patį ir aš esu girdėjus apie taro kortas ir visai nesenai ax.gif ,o Jolanta ir man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 02 13, 18:11)
drinks_cheers.gif  Vat,tą patį ir aš esu girdėjus apie taro kortas ir visai nesenai ax.gif ,o Jolanta ir man patiko  thumbup.gif

Zinot, gal as cia ne i tema blush2.gif , bet kazkaip vakar pagalvojau, turiu drauge kuri turi na aibe visokiu problemu, bus jos gimtadienis. Na tikrai nezinau ka padovanoti, galvoju padovanosiu seansa pas Jolanta, tai nors reali kazkokia pagalba butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , na nupirksi koki niekala, kur des...,o cia gal isiaiskins ka tongue.gif Kaip jums atrodo ar tai butu gera dovana, ar pacios noretumete gauti tokia dovana. Na tiesiog manau, kad turiu galimybe tai padaryti. Kiek zinau, daug taip bureju daro ir pries vestuves pamerges dovanoja jaunajai ir t.t Reikes Jolantos paklausti bigsmile.gif
TIESA, SU SIRDUCIU DIENA, MEILES, LAIMES PINIGU, GERU DATBU, KAD SULAUKTUMETE KUO DAUGIAU MEILES PRISIPAZINIMU IR KAD BUTU KAM JUOS SAKYTI MYLEKIT IR BUKIT MYLIMOS heart.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rada35 @ 2009 02 14, 11:27)
Zinot, gal as cia ne i tema blush2.gif , bet kazkaip vakar pagalvojau, turiu drauge kuri turi na aibe visokiu problemu, bus jos gimtadienis. Na tikrai nezinau ka padovanoti, galvoju padovanosiu seansa pas Jolanta, tai nors reali kazkokia pagalba butu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , na nupirksi koki niekala, kur des...,o cia gal isiaiskins ka tongue.gif  Kaip jums atrodo ar tai butu gera dovana, ar pacios noretumete gauti tokia dovana. Na tiesiog manau, kad turiu galimybe tai padaryti. Kiek zinau, daug taip bureju daro ir pries vestuves pamerges dovanoja jaunajai ir t.t Reikes Jolantos paklausti  bigsmile.gif
TIESA, SU SIRDUCIU DIENA, MEILES, LAIMES PINIGU, GERU DATBU, KAD SULAUKTUMETE KUO DAUGIAU MEILES  PRISIPAZINIMU IR KAD BUTU KAM JUOS SAKYTI  MYLEKIT IR BUKIT MYLIMOS heart.gif  clap.gif

drinks_cheers.gif as manau, kad tai super dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rada35 @ 2009 02 14, 13:27)
Zinot, gal as cia ne i tema blush2.gif , bet kazkaip vakar pagalvojau, turiu drauge kuri turi na aibe visokiu problemu, bus jos gimtadienis. Na tikrai nezinau ka padovanoti, galvoju padovanosiu seansa pas Jolanta, tai nors reali kazkokia pagalba butu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , na nupirksi koki niekala, kur des...,o cia gal isiaiskins ka tongue.gif  Kaip jums atrodo ar tai butu gera dovana, ar pacios noretumete gauti tokia dovana. Na tiesiog manau, kad turiu galimybe tai padaryti. Kiek zinau, daug taip bureju daro ir pries vestuves pamerges dovanoja jaunajai ir t.t Reikes Jolantos paklausti  bigsmile.gif
TIESA, SU SIRDUCIU DIENA, MEILES, LAIMES PINIGU, GERU DATBU, KAD SULAUKTUMETE KUO DAUGIAU MEILES  PRISIPAZINIMU IR KAD BUTU KAM JUOS SAKYTI  MYLEKIT IR BUKIT MYLIMOS heart.gif  clap.gif

oho.liux dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2009 02 14, 15:20)
drinks_cheers.gif as manau, kad tai super dovana thumbup.gif

QUOTE(Obuolinė @ 2009 02 14, 16:32)
oho.liux dovana thumbup.gif

drinks_cheers.gif Vis įdomiau thumbup.gif ,su šventėm mamikės heart.gif
Atsakyti