Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(rada35 @ 2009 03 01, 14:53)

Sveikinu visas su pirmąją pavasario diena 4u.gif  Būkite gražios, protingos, žavingos, pavasaris įkvepia geroms permainoms, tai linkiu permainų, tik gerų permainų  assa.gif

aciu ax.gif

Atsakyti
Gal dar butu galima uz bureju paslaugas atsiskaityti lizingu issimoketinai? biggrin.gif juokauju...
Atsakyti
QUOTE(lilla83 @ 2009 03 01, 17:36)
Gal dar butu galima uz bureju paslaugas atsiskaityti lizingu issimoketinai?  biggrin.gif  juokauju...

Gal ir galima iki to dar neprisigalvojau biggrin.gif biggrin.gif Bet manau, jei yra šis forumas ir ši tema apie būrėjas, būkim biednos, bet teisingos - mums ta ateitis vis gi rūpi blush2.gif O ką čia ir bepdarysi šiam materialiam pasaulyje, yra paklausa, bus ir pasiūla, o va jau toliau tai jūsų teisė rinktis, a tai priimtina jumi a ne tongue.gif Tipo kam norim tam ir mokam būrėjoms,Maximoms, ar Saulės miestams ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rada35 @ 2009 03 01, 12:53)

Sveikinu visas su pirmąją pavasario diena 4u.gif  Būkite gražios, protingos, žavingos, pavasaris įkvepia geroms permainoms, tai linkiu permainų, tik gerų permainų  assa.gif

aciuks.gif 4u.gif Jau ir pavasario sulaukėm thumbup.gif
Atsakyti
Aga jau pavasaris, bet dar sirdelej nesijaucia blush2.gif ax.gif
Laukiu Marijos pranasyciu issipildymo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 03 02, 08:46)
Aga jau pavasaris, bet dar sirdelej nesijaucia  blush2.gif  ax.gif
Laukiu Marijos pranasyciu issipildymo... mirksiukas.gif

Bet man jau visvien smagiau,dienos ilgesnės,šiltesnės wub.gif
4u.gif Visdėlto lauki nestuke.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 03 02, 21:22)
Bet man jau visvien smagiau,dienos ilgesnės,šiltesnės  wub.gif
4u.gif  Visdėlto lauki  nestuke.gif  mastau.gif

Aga smile.gif noriu nestuke.gif Anksciau kai pagalvodavau, ta mintis kazkaip baugindavo, bet dabar kazkaip nea...laukiu ax.gif bigsmile.gif
manau, kad jau pribrendau tam reikaliukui, na ir metu pakankamai irstabilumas yra... g.gif
Atsakyti
Niu mergaites, musu temele visai mirsta verysad.gif
negi niekas niekur neinate, nagi pasidalinkim kas ir kaip ir kur reikia nulekt isiburt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 03 09, 13:02)
Niu mergaites, musu temele visai mirsta  verysad.gif
negi niekas niekur neinate, nagi pasidalinkim kas ir kaip ir kur reikia nulekt isiburt...  g.gif

Sveikos 4u.gif Aš tai nebeisiu greit niekur,gana man irnesakyk.gif tu tai jau sėdėk ir lauk,nebevaikščiok irgi nestuke.gif 2.gif soske.gif hihihi.gif ,šiaip tai ,temą skaitančių ir aplankančių daug,tik mažai kas rašo čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 03 09, 22:51)
Sveikos  4u.gif Aš tai nebeisiu greit niekur,gana man  irnesakyk.gif tu tai jau sėdėk ir lauk,nebevaikščiok irgi  nestuke.gif  2.gif  soske.gif    hihihi.gif ,šiaip tai ,temą skaitančių ir aplankančių daug,tik mažai kas rašo čia  unsure.gif

Sedziu ir laukiu blush2.gif kaip susigedau, po tavo griezto pasisakymo... lauksiu nestuke.gif 2.gif soske.gif
Tik kazkaip sunku pradejo darytis laukt...nes laukiu laukiu, o kaip nesikeicia niekas taip nesikeicia verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 03 10, 09:04)
Sedziu ir laukiu  blush2.gif  kaip susigedau, po tavo griezto pasisakymo... lauksiu  nestuke.gif  2.gif  soske.gif
Tik kazkaip sunku pradejo darytis laukt...nes laukiu laukiu, o kaip nesikeicia niekas taip nesikeicia  verysad.gif  unsure.gif

blush2.gif Ne griežta aš,tik taip atrodau ax.gif , doh.gif Nuo sėdėjimo vaikai irgi nesidaro blush2.gif ,reikia ne vien sėdėt bet ir smileysex.gif ax.gif hihihi.gif ,pavasaris jau,mažu kokiam darže rasi po kopūstu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 03 10, 19:47)
blush2.gif  Ne griežta aš,tik taip atrodau  ax.gif , doh.gif  Nuo sėdėjimo vaikai irgi nesidaro blush2.gif ,reikia ne vien sėdėt bet ir  smileysex.gif  ax.gif  hihihi.gif ,pavasaris jau,mažu  kokiam darže rasi po kopūstu unsure.gif

Kopūstų derlių ima rudenį, tai gal rudenį ir rasiu kokį 2.gif thumbup.gif
Mes su brangiausiuoju nesėdim mirksiukas.gif blush2.gif , bet smileysex.gif
Atsakyti