Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

manau,cia vienas atveju,kai stengiantis isrinkti neiprasta varda yra perliankiama lazda g.gif
Atsakyti
Nepykit paprastas,bet nelabai.
Atsakyti
Dar šiek tiek nuomonių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Hmm, man tai visai nepatinka. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Rūkas - Rūko.... kažkaip nelabai g.gif keistas
Atsakyti
g.gif man ne schmoll.gif
Atsakyti
Man visai nieko, įdomus, savotiškas toks, nepažįstu žmogaus, kuris turėtų tokį varda smile.gif kažin, ar vardo diena būtų tokiam žmogui? smile.gif
man asmeniškai gražus vardas Vėjas ir šiaip tokie turintyšs asociacijų su gamtos stichijomis, pavyzdžiui, Saulė ar Upė 4u.gif
O dėl Rūko kažkaip atėjo į galvą netikėtai pravardė „rūkorius“ ax.gif o vaikai juk daug kūrybiškesni, sugalvotų ir labiau žeidžiančių asociacijų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just_R: 22 birželio 2009 - 14:18
QUOTE(Just_R @ 2009 06 22, 15:17)
Man visai nieko, įdomus, savotiškas toks, nepažįstu žmogaus, kuris turėtų tokį varda smile.gif  kažin, ar vardo diena būtų tokiam žmogui? smile.gif 
man asmeniškai gražus vardas Vėjas ir šiaip tokie turintyšs asociacijų su gamtos stichijomis, pavyzdžiui, Saulė ar Upė 4u.gif
O dėl Rūko kažkaip atėjo į galvą netikėtai pravardė „rūkorius“  ax.gif  o vaikai juk daug kūrybiškesni, sugalvotų ir labiau žeidžiančių asociacijų...

Gražus lietuviškas žodis, bet vardas g.gif kažin. Man taip asocijuojasi, kad žmogus tokiu vardu kažkoks neaiškus, netvirtas. Vardu suteikiame kažkokių bruožų, aš tikiu ta teorija. Užtat vardas turi būti su gera prasme, ar neutralus. Aš taip galvoju smile.gif
Atsakyti
blink.gif man tai ne, kaip paskui ji sauksi Rukai! ar Ruke? schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
na,atsiprasau,bet tokio vardo savo vaikui neduociau.
Atsakyti
Šis vardas priminė mokyklą. Tiksliau, geografijos pratybas, kurių autorius Rytas Šalna. Dar ir Rūkas gerai čia įsipaišytų biggrin.gif
Atsakyti
Mano bendrakursis buvo tokia pavarde. Nemalonumų lygtai ir mokykloj neturėjo, bet tai buvo seniai...
Atsakyti