Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

Atsiprasau, o cia is viso vardas, ar tik busimu teveliu fantazijos vaisius? g.gif
Jei vardas, tai man jis nepatinka schmoll.gif
Na, bet jei sunu pavadinsit Ruku, tai dukra gales but pvz. Slapdriba, Lijundra, Dargana.....
Atsakyti
tikrai,savo vaikui tokio vardo nedciau schmoll.gif o kreipinys kaip neskamba doh.gif
Atsakyti
Na, neeeee, tikrai ne schmoll.gif schmoll.gif Kas cia per vardas . Kazkokia nesamone....
Atsakyti
na jau labai retas vardas, bet jau geriau Rūkas, negu Delfinas ar koks Arkadijus smile.gif pažįstu Rytą. Dabar populiaru vadinti vakariais, vėjais, tai manau gali būti ir Rūkas biggrin.gif nors aš tokiu vardu nevadinčiaus sūnaus smile.gif labai neįprastai skamba ir tiek smile.gif
Atsakyti
Rukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Fantazijai ribu nera lotuliukas.gif
Atsakyti
O man labai gražus ax.gif
Atsakyti
Ne, ne ir dar kartą ne schmoll.gif
Atsakyti
TAIP TAIP IR DAR KARTA TAIP. LABAI GRAZUS VARDAS 4u.gif
Atsakyti
As prie tu, kur sako taip. 4u.gif Patinka ir Rukas, ir Rytis, ir Vakaris, ir Vejuna. Ir nereikia cia iskart lygint ju su visokiom darganom, prieblandom ar slabdribom, nes ir taip aisku, kad sitie negaletu pretenduoti i vardus.
Atsakyti
Na man nelabai... Kažkaip prieš akis iškyla miglota asmenybė... ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif pirma mintis kuri kilo - neissipagiriojantis, toks ruke ... eziukas doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorry, siaip grazus vardelis
Atsakyti
Nemanau kad vaikas bus patenkintas siuo vardu schmoll.gif
Atsakyti