Kai pagalvoji visai nieko vardas RŪKAS.Jau tikrai geriau negu koks pasiskolintas iš užsieninių filmų,bet savo vaikui tokio vardo neduočiau.........
šiaip man visai nieko pasirodė, bet pagalvojau, kaip kviesti, kaip kreiptis, tai iškar susišvietė: RŪKAI save žudai
neee, savo vaiko taip nepavadinčiau

neee, savo vaiko taip nepavadinčiau

QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 15, 20:32)
Yra.

QUOTE(SANTA @ 2007 06 15, 20:40)
Dargana.

O man toks vardukas visai nieko.Tikrai nera bjaurus ar idiotiskas
Labai nepatinka.

Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.
Nors Vėjas man labai patinka.
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis
.Na nežinau, ar nėra normalių vardų, mamos.Na ,gal man vienai čia taip
.Nepykit labai

QUOTE(Isila @ 2007 06 15, 21:25)
Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.
man atrodo, kad pripratimo reikalas. Vejas labiau iprasta, bet va man kazko asocijuojasi su nusisnekanciu zmogum (nu kuris "kalba vejus").
o del gamtos reiskiniu -- juk yra Audra, Audrius, Audrys. nors is tikruju labai nemalonus daiktas ta audra.
QUOTE(Juračiuks @ 2007 06 15, 23:35)
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis
.Na nežinau, ar nėra normalių vardų, mamos.Na ,gal man vienai čia taip
.Nepykit labai 

SUPER KOMENTARAS

Na nesuprantu kas darosi

Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo.
Pats vardo skambėjimas man patiktų
. Bet:
1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą)
2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais
berniukui bus nesmagu 
3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti
4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam

1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą)

3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti
4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam

QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 12:51)
Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo.
Pats vardo skambėjimas man patiktų
. Bet:
berniukui bus nesmagu 

Aš visiškai

Nu ne, man visai
Kaip Pūkas
Neimkyt giliai į širdį, bet man Rūkas