Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

Kai pagalvoji visai nieko vardas RŪKAS.Jau tikrai geriau negu koks pasiskolintas iš užsieninių filmų,bet savo vaikui tokio vardo neduočiau.........
Atsakyti
šiaip man visai nieko pasirodė, bet pagalvojau, kaip kviesti, kaip kreiptis, tai iškar susišvietė: RŪKAI save žudai doh.gif

neee, savo vaiko taip nepavadinčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 15, 20:32)
O toks vardas Ūkana iš tikrųjų yra  ax.gif

Yra. 4u.gif Vienos pažįstamos dukrelė - Ūkana.

QUOTE(SANTA @ 2007 06 15, 20:40)
biggrin.gif Debesuota ar Ūkanota  doh.gif

Dargana. 4u.gif
Atsakyti
O man toks vardukas visai nieko.Tikrai nera bjaurus ar idiotiskas
Atsakyti
Labai nepatinka. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.

Nors Vėjas man labai patinka.
Atsakyti
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis ax.gif .Na nežinau, ar nėra normalių vardų, mamos.Na ,gal man vienai čia taip g.gif .Nepykit labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 15 birželio 2007 - 21:36
QUOTE(Isila @ 2007 06 15, 21:25)
Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.

Nors Vėjas man labai patinka.

man atrodo, kad pripratimo reikalas. Vejas labiau iprasta, bet va man kazko asocijuojasi su nusisnekanciu zmogum (nu kuris "kalba vejus").

o del gamtos reiskiniu -- juk yra Audra, Audrius, Audrys. nors is tikruju labai nemalonus daiktas ta audra.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2007 06 15, 23:35)
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis  ax.gif .Na nežinau, ar nėra normalių vardų, mamos.Na ,gal man vienai čia taip  g.gif .Nepykit labai  4u.gif

SUPER KOMENTARAS lotuliukas.gif thumbup.gif

Na nesuprantu kas darosi g.gif g.gif g.gif kuo toliau tuo protingiau g.gif schmoll.gif blink.gif Užėjo mada,kuo durnesnis vardas- tuo mandresnis --ALE RETAS blink.gif blink.gif
Atsakyti
Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo. ax.gif Pats vardo skambėjimas man patiktų bigsmile.gif. Bet:
1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą)
2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais sad.gif berniukui bus nesmagu sad.gif
3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti
4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 12:51)
Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo.  ax.gif  Pats vardo skambėjimas man  patiktų bigsmile.gif. Bet:
1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą)
2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais sad.gif berniukui bus nesmagu sad.gif
3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti
4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam  ax.gif

Aš visiškai drinks_cheers.gif Ir dar galiu 5 punktuką pridėt, bet čia irgi skonio reikalas: man nepatinka vardai, kurie yra gamtos reiškiniai, medžiai, upių, miestų pavadinimai ir panašiai. Yra tik keli šios kategorijos vardai, kurie man gražūs dėl vienos ar kitos priežasties, tačiau dauguma tokiu vardu man schmoll.gif Bet čia labai subjektyvu, ir visai nereiškia, kad jie yra blogi 4u.gif
Atsakyti
Nu ne, man visai schmoll.gif Kaip Pūkas lotuliukas.gif blush2.gif Neimkyt giliai į širdį, bet man Rūkas doh.gif
Atsakyti