Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

schmoll.gif dar pagalvokit kitokius variantus. bijau, kad paaugus kiti vaikai gali labai negražiai pravardžiuoti, na viena neminėtina kūno vieta sad.gif dar pagalvokit, o šiaip palaukit, kol gims mirksiukas.gif nes mūsų parinktas vardas visai nebelipo gimusiai lėlytei smile.gif todėl reiks kitą gamintis, gal jai tiks lotuliukas.gif Sėkmės apsisprendimuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 16 birželio 2007 - 21:24
Kas cia per vardas Rūkas nesamone kazkokia. doh.gif lotuliukas.gif
Tikrai kad vertetu pagalvot apie kitus variantus nes vardas tikrai negrazus,mano nuomone. schmoll.gif
Atsakyti
As uz Jori wub.gif
Atsakyti
g.gif keistas vardas, bet nepatinka. Neduočiau tokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute10 @ 2007 06 15, 10:34)
Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai g.gif Taigi tiesiog idomi jus//u nuomone.
P.S. tik nereikia piktu  ispuoliu tongue.gif

Skamba graziai, ir prasme subtili. Bet kyla asociacija su rukymu smile.gif
O siaip - kam klausti? gi zinai kad sulauksi IR blogu atsiliepimu.. jei taip patinka vardas - saugok ji, nereikia tiek daug neigiamu emociju aplink ji...
Atsakyti
kiekvienas vardą turi rinktis kokį jis nori, ir per daug nesukti galvos į kitų nuomonę, bet svarbiausia reikia pagalvoti tik apie tą vaikelį ar jis neišgyvens dėl savo vardo darželyje, mokykloje ir pan. g.gif
nes mano nuomone vardas su tiesiogine reikšme yra labai ir rizikingas, nes jei užaugęs vyras , Vėjas- bus lėtas žmogus, o Ąžuolas - mažiukas, ir laibas, tai visi tik nugirdę šyptels. Rūkas - man asmeniškai, bet čia tik subjektyvi nuomonė "apsiblausęs" toks atrodo, net nežinau kaip išreikšti. nors vardo skambesys gražus, bet reikšmė ne blush2.gif
Atsakyti
na nelabai sis vardas.
Atsakyti
Nėra pats baisiausias vardas, kurį čia teko išgirsti, bet savo vaikelio šitaip nevadinčiau schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti

Dekui uz Jusu nuomones.
Gerai, kad isdrisau pasiteirauti, nes pvz. man jis niekaip nesiasocijavo su rūkymu. (tik su gamtos reiškiniu).
Taip pat man tai atrodo tvirtas, stiprus vardas, bet kazkuriai is Jusu jis kaip tik siejasi su apsiblausimu.
Yra apie ka pamastyti, smile.gif
Atsakyti
Keistas, bet gražus vardas. Bet aš, tiesą sakant, pradedu ilgėtis senų lietuviškų vardų. Man pats gražiausias berniuko vardas - Jonas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 06 18, 14:06)
Keistas, bet gražus vardas. Bet aš, tiesą sakant, pradedu ilgėtis senų lietuviškų vardų. Man pats gražiausias berniuko vardas - Jonas.  4u.gif

kad Jonas - ne lietuviškas vardas... jis hebrajiškas...
Atsakyti
Oi. Tikrai. blush2.gif Bet... Kiek Jonų Lietuvoje pažįsti? bigsmile.gif
Atsakyti