Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(Arnika @ 2005 03 25, 21:09)
Abejoju ar bikini tinka ši procedūra, ten gi plaukai tokie OHO, tai kokio stiprumo tas impulsas turetu būt?? Ir užtruktų tai be galo ilgai...na nesiryžčiau tiek iškentėt  smile.gif



Arnika, ar dar džiaugiesi rezultatais? :}
Atsakyti
Sveikos mergaites, na as ir turiu tokia neapsakoma problema- plaukuotuma.
Pries pora metu smakra dariausi lazeriu- pinigai i bala, nes kai gyvaplaukius nuskusdavo- tai uzknisantis procesas- plauku vis daugiau ir daugiau.

Si pavasari pasidariau elektroepiliacija "Biodrogos" groziu salone vilniuje,- labai maloni kosmetologe, viskas kaip ir nieko- procedura iskesti galima- taciau po 3 savaiciu beveik visi plaukai ataugo- nieko nesuprantu doh.gif .

O po IPL svieso impulso terapijos- puse iskrito.
Tai prasau pasidalinkite patirtimi
Atsakyti
QUOTE(Jolantėlė @ 2009 03 19, 14:42)
Sveikos mergaites, na as ir turiu tokia neapsakoma problema- plaukuotuma.
Pries pora metu smakra dariausi lazeriu- pinigai i bala, nes kai gyvaplaukius nuskusdavo- tai uzknisantis procesas- plauku vis daugiau ir daugiau.

      Si pavasari pasidariau elektroepiliacija "Biodrogos" groziu salone vilniuje,- labai maloni kosmetologe, viskas kaip ir nieko- procedura iskesti galima- taciau po 3 savaiciu beveik visi plaukai ataugo- nieko nesuprantu doh.gif .

    O po IPL svieso impulso terapijos- puse iskrito.
  Tai prasau pasidalinkite patirtimi




Plauku salinimas elektroepiliacija yra ilgas procesas. Amerikoje kosmetologijos kabinetu puslapiuose rasoma, kad profesionaliai atliekama, plauku turetu nebelikti po metu, proceduras darant reguliariai kas 3-4 savaites.

O jus esat isbandziusi ir lazeri, ir elektroepiliacija, ir IPL sviesos impulsa? Ar tie po IPL iskrite plaukai nebeataugo?



Atsakyti
Sveiki, keliu temą į viršų, gal žinot kur Kaune daro elektroepiliaciją?
Atsakyti
Knysuosi internete, nu as sokiruota tai ne tas zodis biggrin.gif Ar zinote, kad namuose galima paciom pasigaminti buitini elektroepiliatoriu is arbatinio sauksto, batareikos ir laidelio? As apsalus lotuliukas.gif Jei kam idomu, galesiu veliau parasyti instrukcija, kaip tas agregatas gaminamas, kaip ten teisingai viska sujungti lotuliukas.gif
Atsakyti
Butu labai idomu, kad aprasytum ar kokia nuoroda duotum.
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2010 10 05, 14:40)
Butu labai idomu, kad aprasytum ar kokia nuoroda duotum.


biggrin.gif

Sitam puslapy yra visas aprasymas, kaip teisingai viska sujungti, yra zmoniu atsiliepimai ir t.t. Ten yra ir instrukcijos kaip pasigaminti namini fotoepiliatoriu is fotoaparato lotuliukas.gif tik velnias, gaila kad reikia to seno tarybinio fotiko su nuimama pakraunama blykste, bande zmones su muilinem, sako jokio efekto, o su rimtu aparatu susizalot galima, jei jis per stiprus. Zodziu, skaitykit, panos, ten viskas rusiskai, jei ko nors nesuprasit, as isversiu biggrin.gif

Naminis elektroepiliatorius
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 06, 11:45)
biggrin.gif

Sitam puslapy yra visas aprasymas, kaip teisingai viska sujungti, yra zmoniu atsiliepimai ir t.t. Ten yra ir instrukcijos kaip pasigaminti namini fotoepiliatoriu is fotoaparato  lotuliukas.gif  tik velnias, gaila kad reikia to seno tarybinio fotiko su nuimama pakraunama blykste, bande zmones su muilinem, sako jokio efekto, o su rimtu aparatu susizalot galima, jei jis per stiprus. Zodziu, skaitykit, panos, ten viskas rusiskai, jei ko nors nesuprasit, as isversiu  biggrin.gif

Naminis elektroepiliatorius


Ačiū labai tau, Vika333, už nuorodą į internetinį puslapį apie naminį elektroepiliatorių. Ilgai aš ten skaičiau įvairias nuomones apie elektroepiliaciją, net galvojau pasigaminti tą naminį elektroepiliatorių. g.gif Bet juo būtų gan sunku reguliuoti srovės galią ir t.t. Todėl nusprendžiau, kad bus saugiau, patogiau ir paprasčiau įsigyti jau gatavą prietaisą, juo labiau, kad turiu didelę problemą su ant smakro ir kitose moterims nederančiose vietose augančiais plaukais. Per daugelį metų esu išbandžiusi lazerinę ir foto epiliaciją, prieš metus įsigijau naminį fotoepiliatorių HP Light. Iš ilgametės patirties galiu pasakyti, kad kainuoja tai laaabai daug pinigų, tačiau nei viena šių priemonių NEPAŠALINA PLAUKŲ VISAM LAIKUI. Jau nekalbant apie tai, kad norint atsiauginti plaukus ant smakro prieš jų šalinimą, negalėdavau niekur rodytis, o šiaip kiekvieną dieną iki šiol pradėdavau plaukų nuo veido pešiojimu.
Prieš daugelį metų buvau pradėjusi lankyti elektroepiliacijos procedūras, bet greit jas nutraukiau, nes susiviliojau plaukų šalinimu lazeriu. Džiaugiausi neilgai, nes jau po keleto mėnesių visi plaukai ataugo. schmoll.gif Tada buvau labai nusivylusi ir pamaniau, jei jau lazeris nepadėjo, tai elektroepiliacija tuo labiau.
Neseniai įsigijau naminį elektroepiliatorių, kuriuo sau patogiu metu galiu atlikti procedūras elektrolizės, termolizės ir blend metodais. Aš jas atlieku dar tik keletą dienų, todėl apie rezultatus kalbėti anksti. Parašysiu po kokių poros mėnesių, kaip man sekasi. O gal yra, kas jau ilgesnį laiką atlieka elektroepiliaciją namuose? unsure.gif smile.gif Puslapiuose rusų kalba tokių gan nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 03 15, 15:13)
Ačiū labai tau, Vika333, už nuorodą į internetinį puslapį apie naminį elektroepiliatorių.... O gal yra, kas jau ilgesnį laiką atlieka elektroepiliaciją namuose? unsure.gif  smile.gif  Puslapiuose rusų kalba tokių gan nemažai.


4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai dziaugiuosi, kad ta informacija buvo naudinga

As planavau is sauksto padaryt, del veido pagrinde norejau ir del slaunu. Bet taip ir nesumeistravau, nes i veida tikrai pati nepataikysiu, o slaunis jau fotkint pradejau. Kaip paciai sekasi? Ar pataikai visur pati?
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 03 15, 16:13)
Ačiū labai tau, Vika333, už nuorodą į internetinį puslapį apie naminį elektroepiliatorių. Ilgai aš ten skaičiau įvairias nuomones apie elektroepiliaciją, net galvojau pasigaminti tą naminį elektroepiliatorių.  g.gif Bet juo būtų gan sunku reguliuoti srovės galią ir t.t. Todėl nusprendžiau, kad bus saugiau, patogiau ir paprasčiau įsigyti jau gatavą prietaisą, juo labiau, kad turiu didelę problemą su ant smakro ir kitose moterims nederančiose vietose augančiais plaukais. Per daugelį metų esu išbandžiusi lazerinę ir foto epiliaciją, prieš metus įsigijau naminį fotoepiliatorių HP Light. Iš ilgametės patirties galiu pasakyti, kad kainuoja tai laaabai daug pinigų,  tačiau nei viena šių priemonių NEPAŠALINA PLAUKŲ VISAM LAIKUI. Jau nekalbant apie tai, kad norint atsiauginti plaukus ant smakro prieš jų šalinimą, negalėdavau niekur rodytis, o šiaip kiekvieną dieną iki šiol pradėdavau  plaukų nuo veido pešiojimu.
Prieš daugelį metų buvau pradėjusi lankyti elektroepiliacijos procedūras, bet greit jas nutraukiau, nes susiviliojau plaukų šalinimu lazeriu. Džiaugiausi neilgai, nes jau po keleto mėnesių visi plaukai ataugo. schmoll.gif  Tada buvau labai nusivylusi ir pamaniau, jei jau lazeris nepadėjo, tai elektroepiliacija  tuo labiau.
Neseniai įsigijau naminį elektroepiliatorių, kuriuo sau patogiu metu galiu atlikti procedūras elektrolizės, termolizės ir blend metodais. Aš jas atlieku dar tik keletą dienų, todėl apie rezultatus kalbėti anksti. Parašysiu po kokių poros mėnesių, kaip man sekasi. O gal yra, kas jau ilgesnį laiką atlieka elektroepiliaciją namuose? unsure.gif  smile.gif  Puslapiuose rusų kalba tokių gan nemažai.


kiek mokejot uz elektroepiliatoriu jeigu nepaslaptis? ir gal zinot kur daro kaune elektroepiliacija? nes kur ziurejau visur daro tik lazerine, visose tose klinikose kurios buvo cia paminetos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 03 30, 09:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai dziaugiuosi, kad ta informacija buvo naudinga

As planavau is sauksto padaryt, del veido pagrinde norejau ir del slaunu. Bet taip ir nesumeistravau, nes i veida tikrai pati nepataikysiu, o slaunis jau fotkint pradejau. Kaip paciai sekasi? Ar pataikai visur pati?


Tikrai dar kartą ačiū, Vika. Bent viltis vėl užgimė atsikratyti nereikalingų plaukų ant smakro visų pirma. Nes labai sudėtinga kiekvieną rytą su pincetu juos rauti ir dar kad niekas nematytų. blush2.gif Dabar aš juos šalinu kiekvieną vakarą po truputį. Gerai yra tai, kad galiu pati pasirinkti srovės stiprumą, procedūros laiką ir nesu priklausoma nuo kosmetologės patirties, įgūdžių ir geranoriškumo. Anksčiau esu bandžiusi šią procedūrą ir ji būdavo labai skausminga, o atliekant šiuo lenkų gamybos elektroepiliatoriumi elektrolizės būdu visiškai nėra jokio skausmo, bent man. Ir žymės lieka visai neilgai, nes neleidžiu maksimalios srovės, geriau kartoju du kartus mažesne. Nenoriu išdeginti odos, nes iš senų keleto procedūrų yra kokie pora nedidelių randelių veide likę. O apie kovos su nereikalingais plaukais rezultatus parašysiu po kokio gero mėnesio ar dviejų, nes dar tik pora savaičių praėjo, kai aš pradėjau daryti šias procedūras. Pataikyti visai nėra sunku iš tikrųjų. Ten yra dviejų rūšių adatos, tai vienos rūšies-uniprobe vadinasi- šitos net labai sunkiai lenda į odą, jei ten nėra plauko kanalo ir jos labai lanksčios. Jas aš turėjau tik tris, tai jau nulinko,(pradžioj iš nesupratimo jas brukdavau per jėgą) smile.gif reiks užsisakyti iš gamyklos daugiau. O kitos adatos yra labai aštrios, su jomis man nelabai patinka, nes lenda bet kur ir nesuprantu, ar pataikiau. Gal vėliau išmoksiu, viskam reikia laiko. g.gif Pražioje neįsivaizdavau, kokių adatų ir kiek reiks, todėl nežinojau, kokių ir kiek užsisakyti, o dabar atsirado kažkiek patirties. smile.gif Kitas būdas-termolizė, yra labai greitas ir neskausmingas man, bet aš jo nelabai naudoju, skaičiau, kad elektrolizė yra efektyvesnis, nes galima ir ne visai tiksliai pataikyti į plauko svogūnėlį, nors ir ilgiau reikia adatėlę palaikyti. O blend metodas, kuris yra mano įsigytame aparate, yra sujungiantis abu būdus, bet juo man nepatinka, nes gaunasi tarsi koks nemalonus spazmas dūrio vietoje. verysad.gif
Tikrai yra sunkiau pačiai pataikyti į kai kurias vietas ant veido,bet jau prisitaikiau. Iš pradžių buvo sunku pataikyti kairėje veido pusėje, nes kaire ranka neišėjo, bet pasirodo, įmanoma, kai yra didelis noras. bigsmile.gif Ir tikrai nėra sudėtinga ši procedūra, tik akys būna labai įtemptos. unsure.gif
Puslapyje rusų kalba skaičiau, kad moterys ir kojas taip epiliuojasi, nors tai ir ilgai užtrunkantis procesas. Reiks pabandyti, kai laiko turėsiu. Kai perskaičiau tavo nuorodą, irgi galvojau pasigaminti tą naminį elektroepiliatorių su šaukštu, bet ten negalima reguliuoti srovės stiprumo, atseit dūrio vietose atsiranda opelės ir tada ten radau nuorodas apie fabrikuose pagamintus elektroepiliatorius prieinama kaina. Maniškis kainavo su visomis išlaidomis apie 1800 litų, bet dar yra jų ir vien tik su termolize, tie kainuoja apie 600-800 litų. Bet jeigu tikrai pavyktų išsivaduoti nuo plaukų ant smakro, tai tikrai man visai negaila tų pinigų, juo labiau kad po procedūros žymės greitai pranyksta. biggrin.gif Ir plius man visai neskauda, tik laiko reikia, norisi tiksliau pataikyti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cosmmo @ 2011 03 30, 14:09)
kiek mokejot uz elektroepiliatoriu jeigu nepaslaptis? ir gal zinot kur daro kaune elektroepiliacija? nes kur ziurejau visur daro tik lazerine, visose tose klinikose kurios buvo cia paminetos... verysad.gif


Tikrai ne paslaptis. smile.gif Atsakyme Vikai parašiau, kad man su visomis parsisiuntimo iš Lenkijos išlaidomis kainavo apie 1800 litų, jame trys epiliacijos būdai:elektrolizė, termolizė ir mišrus blend. Bet ten yra ir vien tik su termolize, jų kaina apie 600 ir 800 litų(dviejų rūšių).
O kur Kaune atliekamos elektroepiliacijos procedūros nežinau. verysad.gif
Atsakyti
butini praneskit po kiek laiko kaip jums sekasi, koks rezultatas su tuo daikciuku, labai idomu smile.gif
Atsakyti