QUOTE(~Tanitaa @ 2011 10 26, 10:04)
Nu jus saunuole!

bet turbut pasibandzius tikrai imanoma, reikes ir man ta daikta isigyti, o kas liecia daryma pas kosmetologes tai cia kaip visada, kas kaip savo darba myli ir gerbia ir nusimano, zinau tokiu kurios tik melyniu pristato, nes visiskai nejaucia adatos, siaubas

bet manau kitas vietas darant butu faina tureti sialia drauge
Saunuole is nevilties.

Visa gyvenima kovojau su tuo ir jau buvau praradusi vilti, o dabar esu laiminga.

Teisingai, jau buvau pamirsusi, kiek anksciau melyniu budavo po elektroepiliacijos, o jau skausmas budavo net akys is orbitu lipdavo

Dabar as galiu pasirinkti proceduros trukme, rezima, ir atitinkamai ar skaudes. Galiu nusistatyti elektrolize -visai neskausminga, o dabar ismokau ir termolize mazesniu stiprumu-laiko atzvilgiu ilgiau, bet neskausminga. Jei kas labai bijo skausmo ir turi kantrybes, galima ivedus adata pedala spausti daug kartu, kol plaukas issiims. Man skausmas visai pakenciamas,o kartais ir visai jo nebuna.

Pradzioje man sunku buvo pataikyti, ypac smakro apacioje, bet prisitaikiau. Zinoma, yra vietu, kur patogiau butu, kad kitas darytu, ber tada reiktu ir tam zmogui pramokti. Su kiekvienu prietaisu reikia ismokti elgtis. Vis negaliu pamirsti-esu labai dekinga Vikai333, kad ji nurode i puslapi rusu kalba, kuri as ir dabar paskaitau.Ten daug naudingu patarimu apie siu proceduru atlikima, plauku augimo gyli, krypti ir pan. Moterys dalinasi savo patirtimi, kai kurios pacios salina plaukus net nuo dideliu odos plotu: koju ar ranku. Cia jau reikia pasiutusios kantrybes

taikyti i plauka, sedeti valandu valandas ir menesiu menesiais kartoti proceduras. Mano nuomone, sios proceduros tinka plaukų (tik ne puko) salinimui nuo nedideliu odos plotu. Ir, be to, i sviesu plauka pataikyti butu daug sunkiau, nes reikia matyti, is kurios vietos plaukas isauga. Nors norint galima nudazyti.