Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(jautukas2 @ 2007 08 18, 20:49)
Sveikinu tapus nestuke.gif O dvynuku giminej yra?Ar cia su hormonais kaip nors susije,kad du leliukai?As ir ruosiuosi laporaskopijai.Dabar matuoju BT,ziuresim ar vyksta ovuliacija.10men nepastojimo.Itare endometrioze

ačiū wub.gif iš vyro pusės yra dvynukų,bet manau čia labiau padėjo ovuliacijos stimuliacija, kurią darėm iškart po laparaskopijos ir po 1 stim. sulaukėm rezultatų wub.gif wub.gif
Irgi 10 mėn. nepavyko pastoti ir įtarė endometriozę, bet rado abi pakitusias kiaušidės policistiškai, be ovuliacijos požymių.
Sekmės Tau ir kitoms merginoms , linkiu greičiau sulaukti rezultatų nestuke.gif po laparaskopijos 4u.gif
Atsakyti
Sveika Dzesika 4u.gif
Noriu taves paklausti, kokios tavo nepastojimo priezastys? ar vien tik cistos?
Del ko tau dare laparaskopija?

Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 08 19, 12:13)
ačiū  wub.gif iš vyro pusės yra dvynukų,bet manau čia labiau padėjo ovuliacijos stimuliacija, kurią darėm iškart po laparaskopijos ir po 1 stim. sulaukėm rezultatų  wub.gif  wub.gif
Irgi 10 mėn. nepavyko pastoti ir įtarė endometriozę, bet rado abi pakitusias kiaušidės policistiškai, be ovuliacijos požymių.
Sekmės Tau ir kitoms merginoms , linkiu greičiau sulaukti rezultatų  nestuke.gif  po laparaskopijos  4u.gif

SVEIKINU SIVANA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TAPUS nestuke.gif SEKMES TAU ...
Atsakyti
QUOTE(cita @ 2007 08 19, 11:48)
SVEIKINU  SIVANA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif TAPUS  nestuke.gif  SEKMES TAU ...

ačiū mergyt wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 08 19, 11:13)
ačiū  wub.gif iš vyro pusės yra dvynukų,bet manau čia labiau padėjo ovuliacijos stimuliacija, kurią darėm iškart po laparaskopijos ir po 1 stim. sulaukėm rezultatų  wub.gif  wub.gif
Sekmės Tau ir kitoms merginoms , linkiu greičiau sulaukti rezultatų  nestuke.gif  po laparaskopijos  4u.gif

Kaip suprasti abi kiausides pakitusios policistiskai?Pas mane ultragarso metu sake,kad kaire kiauside4.1cm.o desine1.8cm.Turetu buti2cm.dydzio. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=cita,2007 08 19, 11:48]
Sveika Dzesika 4u.gif
Noriu taves paklausti, kokios tavo nepastojimo priezastys? ar vien tik cistos?
Del ko tau dare laparaskopija?

Sveika 4u.gif
Ne cistos cia kaip ir ne prie ko.Pries 7m(''gydytoju deka'') turejau stipru uzdegima,ko pasekoje-supuliavo abi kiausides,po to seke ekstra operacija,dziaugiuosi ,kad nors isgelbejo kiausides(uz tai esu dekinga profesionaliems gydytojams),o kiausintakiai abu liko pazeisti,deformuoti,po tos operacijos pradejo augti cistos, saaugos,kai po keliu metu nusprenziau pastoti ir nepavyko is kart kreipiausi VK ,dare gimdos nuotrauka,po to seke laparaskopija(salino daugybines saaugas)metus laiko banziau stimuliacijos pagalba pastoti,nepavyko.Pries men laiko vel dare histeroskopija-laparaskopija-salino saaugas,viena kiausintaki pasalino,kita kiek imanoma patvarke,bet is jo vilties kaip ir nera,vienas sansas pastoti IVF smile.gif
Atsakyti
OHO DZESIKA doh.gif
TU IRGI DAUG ISKENTEJAI. SEKMES TAU IR STIPRYBES
Atsakyti
Mergaitės, noriu užduoti kvailą klausimą. Ar galima jausti cistą pvz. kiaušidėje? Man kažko maudžia šoną, ir jau darosi neramu, o pas gydytoją eisiu tik rugsėjo 6 d.
Gali būti, kad čia visko prisiskaičiau, ir todėl jaučiu maudimą lotuliukas.gif kokie turėtų būti požymiai, esant cistai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cita @ 2007 08 19, 22:37)
OHO DZESIKA doh.gif
TU IRGI DAUG ISKENTEJAI. SEKMES TAU IR STIPRYBES

Dekui tau uz palinkejimus 4u.gif Tau irgi to paties linkiu wub.gif ir tik budamos stiprios mes butinai tapsim nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(eglužė @ 2007 08 19, 22:55)
Mergaitės, noriu užduoti kvailą klausimą. Ar galima jausti cistą pvz. kiaušidėje? Man kažko maudžia šoną, ir jau darosi neramu, o pas gydytoją eisiu tik rugsėjo 6 d.
Gali būti, kad čia visko prisiskaičiau, ir todėl jaučiu maudimą  lotuliukas.gif  kokie turėtų būti požymiai, esant cistai?  4u.gif

Jai nuolat ir ilgesni laika jauti maudima viename ar kitame sone tai gali buti ir cista,na ir dar ziurint kada maudzia,nes tai dar gali buti, kad auga folikulai ,po ovuliacijos tas maudimas turetu apsiraminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 19 rugpjūčio 2007 - 22:01
Ačiū, Dzesika, kad atsiliepei. Bet dar tik 5 ciklo diena, todėl nemanau, kad tai dėl folikulų augimo. blink.gif bet nežinau ar tai gali būti cista, nes mmm atėjo savo laiku, o kiek teko skaityti dėl cistų turėtų susilaikyti mmm.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglužė @ 2007 08 19, 23:21)
Ačiū, Dzesika, kad atsiliepei. Bet dar tik 5 ciklo diena, todėl nemanau, kad tai dėl folikulų augimo.  blink.gif bet nežinau ar tai gali būti cista, nes mmm atėjo savo laiku, o kiek teko skaityti dėl cistų turėtų susilaikyti mmm.
doh.gif

Visiskai nebutinai susilaikys mmm. Turejau 10 cm cista desineje kiausideje ir mmm buvao absoliuciai laiku. Taciau maudimo ir kt."jutimu" nebuvo.
Buvo tik stebejimas echoskopu ir issigande mediku akys...
Manau, butu verta nusiraminimui nueiti echoskopijai, nemanai?
Beje, Dzesika yra teisi, folikulai JAU auga po mmm, todel ir maudimas gali buti del to. Taciau isitikinimui ir sventai ramybei nueiciau echoskopijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 19 rugpjūčio 2007 - 22:37
QUOTE(eglužė @ 2007 08 20, 00:21)
Ačiū, Dzesika, kad atsiliepei. Bet dar tik 5 ciklo diena, todėl nemanau, kad tai dėl folikulų augimo.  blink.gif bet nežinau ar tai gali būti cista, nes mmm atėjo savo laiku, o kiek teko skaityti dėl cistų turėtų susilaikyti mmm.
doh.gif

o man si cikla irhi maude vienam sone pacioj pradzioj..dar mmm net nesibaigus
bet tas maudimas toks keistas buvo...lyg tvinksejimas
o va per o visai kitam sone eme dilgset doh.gif
tai as prisigalvojau visko, nes man nuo desines kiausides kur dilgsejo augliuka salino pries pora menesiu
o per kiek laiko isauga cista?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 08 20, 10:31)
o man si cikla irhi maude vienam sone  pacioj pradzioj..dar mmm net nesibaigus
bet tas maudimas toks keistas buvo...lyg tvinksejimas
o va per o visai kitam sone eme dilgset  doh.gif
tai as prisigalvojau visko, nes man nuo desines kiausides kur dilgsejo augliuka salino pries pora menesiu
o per kiek laiko isauga cista?

Cistos auga labai greitai(na gal cia irgi kiekvienai individualiai) man pavyzdziui 18cd ji jau buvo beveik 20cm,bet gi tos cistos ir praitam cikle gali pradeti augti.Zinau gera pavyzdi, kai drauge nesikreipe pas gydytoju,nors jau beveik 2men jai labai skaudejo viena sona,kol viena diena neistiko didelis skausmo priepolis,nuvezus i ligonine paaiskejo kad labai didele cista ant ''sprogimo'' ribos,ekstra operacija, cista pasalinta.Isvada,geriausia laiku pasirodyti gydytojui negu tureti tokias pasekmes smile.gif
Atsakyti