Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(Lakiukas @ 2007 09 05, 09:46)
Sveika, aš nežinau, kiek kainuoja, nes darysiuos ligoninėj su siuntimu.Tai , manau, kiek duosiu į kišenę, tiek.. , bet man iškilo klausimas, kada paduoti..Negi įėjus į operacinę, pradėti dalinti.. doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prieš operaciją gydytoja ateis pas tave į palatą.jei jausies nepatogiai(turiu omeny kitas ligones), duok guldant.nes kai ateini guldymui, gydytoja pildo tau dokumentus-as tada ir padaviau. ir viskas liuks.
sekmes
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif ,
As tai kai pirma laporaskopija dare,padaviau pinigelius po operacijos...tiesiog kai sutikau savo gydytoja koridoriuje,priejau padekojau ir idejau i chalato kisene blush2.gif blush2.gif , o anesteziologui blink.gif blink.gif blink.gif nedaviau,nes neturejau kaip paduoti blink.gif blink.gif gedinausi tai ir nepadaviau blush2.gif ir ka ,nieko,viskas normaliai praejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man antra laparaskopija dare pries keturis metus, tada dar reikedavo savo kasetes duoti. Tai kai nunesiau kasete, ir jie zinojo, kad man rupes perziureti tai, ka jie atrado operacios metu - viskas buvo atlikta be prriekaistu. O pinigelius daviau po operacijos kaip padeka.
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 09 05, 11:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prieš operaciją gydytoja ateis pas tave į palatą.jei jausies nepatogiai(turiu omeny kitas ligones), duok guldant.nes kai ateini guldymui, gydytoja pildo tau dokumentus-as tada ir padaviau. ir viskas liuks.
sekmes

Ačiū, o anesteziologui kada? blush2.gif Gal paduoti daktarei, kad perduotų? Mane guldys šeštadienį, tai kaži , ar bus ta daktarė? g.gif ,bet manau vistiek kažkoks pokalbis turi būt su gydytoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 09 05, 12:12)
Ačiū, o anesteziologui kada? blush2.gif Gal paduoti daktarei, kad perduotų? Mane guldys šeštadienį, tai kaži , ar bus ta daktarė?  g.gif ,bet manau vistiek kažkoks pokalbis turi būt su gydytoja... ax.gif

Anesteziologas visada ateina pries operacija asmeniskai pasikalbeti, gali pabandyti ir tada. Kaip bebutu juokinga, kartais gydytojai patys istaiko momenta ateiti tada, kada butu patogiausia jiems "iteikti dovanele" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 05, 13:19)
Anesteziologas visada ateina pries operacija asmeniskai pasikalbeti, gali pabandyti ir tada. Kaip bebutu juokinga, kartais gydytojai patys istaiko momenta ateiti tada, kada butu patogiausia jiems "iteikti dovanele"  lotuliukas.gif

aaa..niu tai lauksiu tadum lotuliukas.gif Vienoj kišenėj laikysiu daktarytei, kitoj-anesteziologui.. lotuliukas.gif , kad tik nesumaišyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 09 05, 13:11)
aaa..niu tai lauksiu tadum lotuliukas.gif Vienoj kišenėj laikysiu daktarytei, kitoj-anesteziologui.. lotuliukas.gif , kad tik nesumaišyčiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 05, 12:19)
Anesteziologas visada ateina pries operacija asmeniskai pasikalbeti, gali pabandyti ir tada. Kaip bebutu juokinga, kartais gydytojai patys istaiko momenta ateiti tada, kada butu patogiausia jiems "iteikti dovanele"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir dar atsuka kisene i kuria reikia deti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2007 09 05, 14:50)
drinks_cheers.gif  ir dar atsuka kisene i kuria reikia deti  biggrin.gif

tada jokių problemų biggrin.gif , oaš čia labiau pergyvenau, nei dėl operacijos biggrin.gif
Atsakyti
Anesteziologui nedaviau niekada iš principo, ir ką, dar gyva lotuliukas.gif Ypaš KMUK viena anezteziologė laikė chalato kišenę atlapą, bet išėjo nieko nepešus lotuliukas.gif

P.s. kad aiškiau būtų, tai turėjau 8 narkozes(dvi atmeskim, nes tai buvo punkcijos biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 05 rugsėjo 2007 - 13:06
QUOTE(Ūlla @ 2007 09 05, 13:59)
Anesteziologui nedaviau niekada iš principo, ir ką, dar gyva  lotuliukas.gif Ypaš KMUK viena anezteziologė laikė chalato kišenę atlapą, bet išėjo nieko nepešus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man kazkada dare laparoskopija, bet rezultatai tokie kad "ovuliacijos pozymiu nerasta" ka tai reiskia? g.gif tai buvo pries 2 metus kazkur blush2.gif
Atsakyti