Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

Sveikutes.

Gal kuri nors vaiksto pas K? Tai gal zinotumete pas ka jis siuncia darytis laparosk. ar pats daro? Ir kurioje ligonineje?
As pas ji lankausi valstyb. istaigoj ir planuose nusimato laparoskopija. smile.gif Tai butu idomu suzinoti, o pas ji pati klausti, kol dar tiksliai nezinau ar jos reikes nesinori ... blush2.gif
Atsakyti
O kaip jūs paduodat pinigus į voką, ar jų neslepiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglužė @ 2007 09 05, 22:22)
O kaip jūs paduodat pinigus į voką, ar jų neslepiat?  smile.gif

su voku sudetingiau. as bent jau paprastai i kisene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 05, 23:34)
su voku sudetingiau. as bent jau paprastai i kisene  mirksiukas.gif

Aš pasiruošiu 2 vokiukus ir į kišenę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Relaks @ 2007 09 05, 11:24)
Geras klausimas thumbup.gif Man irgi idomu, nes niekada to neteko daryti, aplamai to nemoku daryti g.gif

Sveika, Relaks, kelintą tau dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 08 30, 11:39)
Sveikos mergaites  4u.gif ,
jungiuosi prie jusu  mirksiukas.gif , rugsejo 24d man darys antra karta laporaskopija ir histeroskopija  g.gif  4u.gif

Labas,
man taip par rugsėjo 24 d. darys laparaskopiją. Kur tau darys? Man tai Santariškėse.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 05, 19:34)
su voku sudetingiau. as bent jau paprastai i kisene  mirksiukas.gif

Aš anesteziologui paprastai į kišenę, o operuojančiam gydytojui vokelyje ax.gif
Atsakyti
Merginos,
Apšvieskit prašau, gal visai kvailas klausimas.Jei daro tas tris skylutes, o reikia kažką patvarkyti ar pašalinti, tai jau per apačią tai daro? Pvz. per kur išima cistą ir per kur tas saaugas šalina?
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2007 09 06, 12:46)
Labas,
man taip par rugsėjo 24 d. darys laparaskopiją. Kur tau darys? Man tai Santariškėse.

Manęs jau turbūt nebebus 24, jei 17 daro... ax.gif Klausyk, o tave irgi savaitgaliui guldo? O ką ten veikti savaitgalį sveikam žmogui ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(picca @ 2007 09 06, 13:47)
Merginos,
Apšvieskit prašau, gal visai kvailas klausimas.Jei daro tas tris skylutes, o reikia kažką patvarkyti ar pašalinti, tai jau per apačią tai daro? Pvz. per kur išima cistą ir per kur tas saaugas šalina?

Aš tai supratau, kad per skylutes tik dujas leidžia ir kompiuteriuką įveda, o šalina pro apačią, nes kam ten tada gulėt ant vertolioto ir nusiskusti ..? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 09 06, 12:04)
Aš anesteziologui paprastai į kišenę, o operuojančiam gydytojui vokelyje ax.gif

Aš anesteziologui nieko nedaviau. blush2.gif Kai jis atėjo pas mane į palatą prieš operaciją, tai pasijutau kaip suparaližuota, neišdrįsau pinigų kišti.Ir nieko, operacija praėjo gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 09 06, 10:06)
Aš anesteziologui nieko nedaviau. blush2.gif Kai jis atėjo  pas mane į palatą prieš operaciją, tai pasijutau kaip suparaližuota, neišdrįsau pinigų kišti.Ir nieko, operacija praėjo gerai. smile.gif

Tai aišku, kad gerai praėjo, juk negalėjo nemigdyt lotuliukas.gif Ai, kažkaip nežinau, prie chebros norėjos būt lotuliukas.gif Taip gavos, buvai nusprendus duot, tai ir daviau biggrin.gif Nemanau, kad būtų buvę labai blogai, jei būčiau ir nedavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 09 06, 10:39)
Sveika, Relaks, kelintą tau dieną? g.gif

Dar nezinau ax.gif As tik 19d iesiu su siuntimu i KMUK, bet siunciantis gyd sake, kad gali buti, jog paims mane gal is karto ax.gif Esu pasiruosusi kad ir ant rytojaus gultis i ligonine, kad tik greiciau viskas vyktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 06, 14:16)
Dar nezinau ax.gif  As tik 19d iesiu su siuntimu i KMUK, bet siunciantis gyd sake, kad gali buti, jog paims mane gal is karto  ax.gif Esu pasiruosusi kad ir ant rytojaus gultis i ligonine, kad tik greiciau viskas vyktu biggrin.gif

Tu ką, nebijai blink.gif blink.gif Aš tai stradalinu nuo ryto iki vakaro... blush2.gif
Atsakyti