Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

Virge, o kaip tie milteliai vadinasi? blush2.gif
Aciu 4u.gif
P.S. esu baile,tai prisigalvoju verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 09 10, 14:25)
Aciu 4u.gif
P.S. esu baile,tai prisigalvoju  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Lygtai Cololyt, bet man pardave su receptu ir gydytojai rekomendavus.. Cia reikia su gydytoja pasikalbeti. O prisigalvoti nieko nereikia... schmoll.gif Geriau nuo to nebus. Geriau pries operacija raminanciu paprasyk, kad ramiau reaguotum.
Viskas tikrai bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 09 10, 14:25)
Aciu 4u.gif
P.S. esu baile,tai prisigalvoju  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Prisiminiau, kad turiu kazkokiu vaistu, kurie irgi kaip klizma veikia. Man ju prireikia, kai vaziuoju i ilgesne kelione, nes ne namuose niekaip neiseina rimtesnis reikalas blush2.gif Kiek pamenu, tai ten raso, kad tinka ir pries operacijas, tik aisku jau reikia daugiau nei viena tablete gerti. Jei sudomins, tai galesiu paziureti tu vaistu pavadinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 09 10, 12:31)
nea...mane Klaipedoje Jurininku ligonineje operuos.
Klausykite norejau paklausti del tos klyzmos,ar galima kazkaip geriau su kazkokia zvakute paciai susitvarkyti?nes kai pamenu pirma syki kai man dare tai dar net 3 klyzmas............tai n u naciort.....nebenoriu as ju..........

Pritariu, man irgi apie laporoskopija tik du slykstus prisiminimai, vienas is ju - 3 klizmos ir staugianti darbuotoja - tau ka pirma karta? gun_bandana.gif Nusauciau dabar tooookia boba, kur ju humaniskumas? schmoll.gif
Atsakyti
nu jo reiks raminanciu ikalti 4u.gif
O norit bairi papasakosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kai pirma karta dare laporaskopija,atsikeliau anksciausiai,kad pasiruosti mirksiukas.gif ,isivaizduokite,ka as zinau kaip ir kas ten blush2.gif ,tai pasidariau makiaza su visom pudrom ir seseliais ir blizgesiais ant lupu lotuliukas.gif blink.gif ...Na man nieks nesake,kad negalima blink.gif blink.gif o as tundra tai norejau matot but mieganti grazuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Taigi,atsibundu po operacijos ir galvoju kazk kaip cia mano dazai laikosi ant veido g.gif g.gif ir sakau savo MB paduok veidrodeli lotuliukas.gif ,pasiziuriu i veidrodeli blink.gif blink.gif blink.gif dazu ne laso blink.gif .Pasirodo operacineje veideli man nuprause lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustaZ @ 2007 09 10, 15:47)
Pritariu, man irgi apie laporoskopija tik du slykstus prisiminimai, vienas is ju - 3 klizmos ir staugianti darbuotoja - tau ka pirma karta? gun_bandana.gif Nusauciau dabar tooookia boba, kur ju humaniskumas? schmoll.gif

Nu tu čia žiauriai..Ten ką, dar ir staugia blink.gif
Atsakyti
Ant manes Kaune irgi stauge pries 11 metu blush2.gif As nedaviau vokelio gydytojai pries operacija, tai i operacija nuejau pati su skaudancia galva ir net pati turejau ant operacinio stalio atsigulti, pati batus uzsimoviau blink.gif
O Jurininkuose is principo irgi nedaviau pries operacija, bet niekas ant manes nereke, is palatos isveze ant ratuku, aprenge, pagulde, uzklojo, nuramino... Zodziu, viskas gerai.

O dazytis??? Lina27 - nu tu duodi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 09 10, 15:53)
.Pasirodo operacineje veideli man nuprause lotuliukas.gif

nu prijuokinai.., aš irgi galvojau blakstienas padažyti blush2.gif , nu bet nebedažysiu lotuliukas.gif Man tik draugė sakė, kad nagų nelakuokuoti, nes tipo pagal nagus stebi narkozę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 10, 14:18)
Lina27, kad nereiktu eikti kanciu keliu iki operacijos, gali uztekti milteliu, kuriuos sumaisius su vandens 1,5 ltr, reikia isgerti per 1 valanda.
Nu nebijokite sitaip, juk tai nera baisu  mirksiukas.gif  Man paciai Jurininku ligonineje dare antra karta, tai nepalyginti su Kauno klinikomis . Jurininkuose ir tvarka, ir prieziura, ir aptarnavimas - tiesiog SUPER.
Viskas bus gerai  4u.gif

As taip pat Klaipedoje Jurininku ligonineje dariausi laparaskopija,tai man su tais milteliais neisdege issisukti,vistiek dare klizma ax.gif klausiau kodel negaliu su milteliais,tai sako mes nerizikuojam,nes tie milteliai kiekviena organizma veikia skirtingai,ir nenori rizikuoti, kad per operacija bus viduriai neissivale blink.gif o ir ta klizma taigi nieko baisaus ir netgi geras dalykas,juk sios proceduros metu labai gerai issivalomas zarnynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 09 10, 13:53)

pasidariau makiaza su visom pudrom ir seseliais ir blizgesiais ant lupu lotuliukas.gif  blink.gif ...Na man nieks nesake,kad negalima blink.gif  blink.gif o as tundra tai norejau matot but mieganti grazuole lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Taigi,atsibundu po operacijos ir galvoju kazk kaip cia mano dazai laikosi ant veido g.gif  g.gif  ir sakau savo MB paduok veidrodeli lotuliukas.gif ,pasiziuriu i veidrodeli  blink.gif  blink.gif  blink.gif  dazu ne laso  blink.gif .Pasirodo operacineje veideli man nuprause lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi negaliu user posted image turbūt koks nors gražus anesteziologas ar daktariukas buvo, kad jau taip dažomasi buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustaZ @ 2007 09 10, 14:47)

Klizma bjaurus dalykas, bet ir tų laisvinamųjų gėrimas dieną prieš operaciją irgi šlykštus reikalas.Jau vien nuo tos smarvės pykina.O išgėrus turi būti pasiruošusi lėkti į tualetą, nes nespėjus gali apsikakoti vietoje. blush2.gif
Atsakyti