Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

Christel, mano nuomone yra priesinga - cistos salinimo operacije nera sudetinga, ji pasalinama irgi laparaskopijos metu (kiek suprantu), todel sia operacija galima lengvai pasidaryti ligonineje. Primokejus galima gauti ir atskira palata (dviviete).. GYdytojai i kisene 200 Lt - ir operacija sekminga. (Grubiai pasakiau blink.gif ), ir taip sekminga butu.
O aukoti 3000 Lt todel, kad niekada nesi gulejusi ligonineje??? Sakyciau - geriau neatsisakyti keliones po operacijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 13, 17:25)
Christel, mano nuomone yra priesinga - cistos salinimo operacije nera sudetinga, ji pasalinama irgi laparaskopijos metu (kiek suprantu), todel sia operacija galima lengvai pasidaryti ligonineje. Primokejus galima gauti ir atskira palata (dviviete).. GYdytojai i kisene 200 Lt - ir operacija sekminga. (Grubiai pasakiau  blink.gif ), ir taip sekminga butu.
O aukoti 3000 Lt todel, kad niekada nesi gulejusi ligonineje??? Sakyciau - geriau neatsisakyti keliones po operacijos  lotuliukas.gif

Yra daug tiesos, nieko negaliu sakyti.
bet kita vertus, pavyzdziui, gi galima eiti pas pas gine/i privaciai ir neprivaciai. Nebutinai privaciai geriau diagnozuoja, a le privaciai kazkaip drasiau, kai aplinka ne tokia gasdinanti.
Su laparaskopija tas pats.
Be to, kai sugenda vyro masina ir jis mane informuoja, kad kokiai detalei pakeisti isleido 5000 lt (nes ja reikia is Svedijos uzsakyti ir t.t.), isgyvenam, tai isgyvensim isleisdami 3000 lt tuo atveju, kai sugedau as smile.gif

Juokingiausia, kad apie privatu gimdyma as net nesvarsciau. Kazkaip nelabai tada bijojau. o vat dabar ZIAURIAI baiminuosi. Tiek operacijos, tiek jos rezultatu.
Gal kaip nors jos isvengsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 09 13, 16:17)
mane irgi labai tai domintu. Jei man vis delto reikes salinti cista, as turbut tai daryciausi Grybo g.
Sake, apie 3000 lt kainuotu...Gaila labai pinigeliu. Duonai nepritruks tiek sumokejus, bet tikrai butu kur juos padeti.
Bet as ziauriai bijau ligoniniu. Be gimdymo ten ir neesu buvusi. Tai , pagalvojau, gal geriau kokiu atostogu atsisakysiu, bet pasinaudosiu galimybe isvengti ligonines.

Absurdas doh.gif doh.gif doh.gif Tokie pinigai ant gatvės nesimėto doh.gif Na, nebent neturi kur jų dėti .... Mokėti tokius pinigus už paprasčiausią laparaskopiją ir pagulėjmą ligoninėje dvi tris dienas, kai galima dešimt kart pigiau prasisukti.....nežinau g.gif .... Tris laparaskopijas turėjau, dvi rimtesnes operacijas.....N kartų gulėjau ligoninėje (nors iki gyvo kaulo jos įgryso, bet čia jau ....nepasirinksi...) ir dar gyva bigsmile.gif tongue.gif Nežinai kur dar ir kiek pinigėlių reikės. Geriau jau vertingą daiktą nusipirkti, į kelionę išvažiuoti ar reabilitacijai po laparaskopijos skirti smile.gif
Atsakyti
na, kuo daugiau žmonės uždirba, tuo ir poreikiai didesni smile.gif gi kiekvienos kainos dydis tiesiogiai priklauso nuo algos dydžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 09 13, 17:54)
na, kuo daugiau žmonės uždirba, tuo ir poreikiai didesni smile.gif gi kiekvienos kainos dydis tiesiogiai priklauso nuo algos dydžio biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Esu visiskai pasimetusi savo planuose ir nebizinau, kaip geriau elgtis unsure.gif Tai prasysiu jusu patarimo ax.gif
Treciadieni jau turiu eiti i KMUK tartis del laparaskopijos datos ir, kaip jau rasiau, kad norejau ja darytis vos ne is karto, nes spalio antroj pusej noriu sveika jau vykti i komandiruote. Bet nuejau pas Kazanaviciu del didelio vyrisku hormonu kiekio. Jo teigimu, su tokiais niekada nepastociau, tai skyre vaistu ir pagal ji jau naturalai turi pavykti biggrin.gif Aisku, malonu, kai kas nors suteikia vilti, bet zinau, kad vienas kiausintakis yra greiciausiai nepratekamas, o ir MB turtas nevisai geras g.gif
Tai dabar ir susimakalavau visai, ar cia man susireguliuoti tuos hormonus ir bandyti 3 IUI, nes taip iseitu, kad pirmi du IUI buvo pasmerkti nesekmei, o tik paskui, jei nepavyks 3IUI gryzti prie laparaskopijos. O gal darytis ta laparaskopija ir nesivaikyti suzibusios vilties g.gif
Kaip jus elgtumetes? ax.gif Nebeturiu su kuom pasitarti, MB is vis ramiai i tas problemas ziuri, tai ir sako, kad atideti, o as blaskausi ir niekaip negaliu apsispresti g.gif
Vos ne romanas gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 10, 07:52)
Labas Estrea, laparaskopija dariausi Vilniuje, siuntima dave mano gine i valstybine Lazdynu ligonine. Laukti reikia apie 1-2 men. Si laika sutrumpina "dovaneles". Kadangi man dare diagnostine laparaskopija, vaistu gerti jokiu pries operacija nereikejo  4u.gif Sekmes  4u.gif

Aciu, mergaites uz atsakymus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zodziu ziema niekaip man neiseis, grisiu trumpam, tai tikrai nespesiu nieko, teks laukti vasaros... verysad.gif Idomu, kokia tikimybe pastoti, jei sergi endomiatrioze. unsure.gif Na cia tik itarimas ax.gif , bet kazkaip manau, kad pasitvirtins. verysad.gif Vargo vakariene matau laukia manes... unsure.gif

Drasos ir pergales visoms !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Relaks, nelauk 4u.gif , daryk viska, kad tik pasiekti tiksla, tos mazytes viltys dazniausiai ir lieka viltimis... Zinoma, gali pavykti, bet as nelaukciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 14, 14:13)
Tai dabar ir susimakalavau visai, ar cia man susireguliuoti tuos hormonus ir bandyti 3 IUI,

Relaks,manau daryk tą laparoskopiją,ypač jei jau turi paskirtą laiką.Tada nebekils dalis klausimų-kodėl,gal,o jeigu...Jei viską ras gerai,tau bus ramu.O per tą ilgesnį laiką reguliuojant hormonus,ko gero irgi rezultatas bus tikresnis.Žinau kaip nekantru tas IUI darytis,aš gi visai kvailai jaučiuos nedarydama,o iš tikro tai patart nelabai čia ir gali ką nors lotuliukas.gif vis tiek padarysi kaip norėsi thumbup.gif
Atsakyti
Pamirsau paklausti, pvz., jei pas jus kuria rado endometrioze, kazkokius vaistus skyre, ar reikejo daznai lankytis pas gydytoja? Atleiskite, kad sitiek klausineju, tiesiog man labai svarbu is anksto viska susidelioti, kad grizusi i Lietuva galeciau imtis veiksmu, nenoriu keliu metu laukti, viosgi ir vaikelio su vyro noretume. wub.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 14, 14:54)
Relaks,manau daryk tą laparoskopiją,ypač jei jau turi paskirtą laiką.Tada nebekils dalis klausimų-kodėl,gal,o jeigu...Jei viską ras gerai,tau bus ramu.O per tą ilgesnį laiką reguliuojant hormonus,ko gero irgi rezultatas bus tikresnis.Žinau kaip nekantru tas IUI darytis,aš gi visai kvailai jaučiuos nedarydama,o iš tikro tai patart nelabai čia ir gali ką nors lotuliukas.gif vis tiek padarysi kaip norėsi thumbup.gif

Neturiu dar paskirto laiko unsure.gif Iki treciadienio turiu apsispresti, eiti tartis del datos ar is vis neiti doh.gif
Aciu mergaites uz nuomones, matau abi vienareiksmiskos darytis nelaukiant, bet man turbut baime pradeda lysti lauk, kad jauciu ieskau priezasciu nekelti tai toliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 14, 16:24)
Neturiu dar paskirto laiko unsure.gif  Iki treciadienio turiu apsispresti, eiti tartis del datos ar is vis neiti doh.gif 
Aciu mergaites uz nuomones,  matau abi vienareiksmiskos darytis nelaukiant, bet man turbut baime pradeda lysti lauk, kad jauciu ieskau priezasciu nekelti tai toliau blush2.gif

O ko tu bijai?Operacijos ar to,ką sužinosi lotuliukas.gif Patikėk,nėra ten ko bijot,aš,durnelė irgi ilgiausiai bijojau.Dabar eičiau nors rytoj,jei pasakytų kad padės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 14, 17:24)
Neturiu dar paskirto laiko unsure.gif  Iki treciadienio turiu apsispresti, eiti tartis del datos ar is vis neiti doh.gif 
Aciu mergaites uz nuomones,  matau abi vienareiksmiskos darytis nelaukiant, bet man turbut baime pradeda lysti lauk, kad jauciu ieskau priezasciu nekelti tai toliau blush2.gif

kaip as Tave puikiai suprantu .... Galeciau pasidaryti laparaskopija, pasalintu man ta cista gal ir kitas prblemas, jei ju rastu, ir planuociausi sau leliuka atsiputusi. Gal visiskai naturaliai, gal pastimuliuojant, bet judeciau i prieki.

O dabar - tai geriu kT, kurie nepadeda, tai neovuliaciniai ciklai vyksta. Ir vis tikiuosi kaip nors prasisukti . Gal net pasistimuliuojant net ir turint ta cista.

Kita vertus, taip pat man bvo su pirmu vaikuciu. Irgi nesutikau darytis laparaskopijos ir salinti net poros cistu. Galvojau - dar pralauksiu. Nors gine sake, kad kad normali O ivyks - beveik be sansu, kiek jos praktika rodo. O as bac ir pastojau netiketai. ir per 2 men visos cistos pacios susitvarke.
bet gi nebuna stebuklu 2 kartus is eiles.... g.gif
Atsakyti